84

рибока

преди 2 години

Прав е бил княз Горчаков,че Великите сили не се нуждаят от признавене- те просто си правят каквото са си наумили и не им дреме за последствията за останалите,а не е никак добре за света когато се спусне желязна завеса.Няма бизнес,има подозрения,има подозрения,има нестабилност.Двете с Китай ще са нещо потенциално опасно.Дори от пет години Китай има най-големият военноморски флот в света - над 350 бойни кораба и подводници.

83

Истината

преди 2 години

Психопата Путин е типичен представител на Московията. Това е Русия от гората, монголска, дива и зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата жестокост. Тази московска Русия от най-стари временна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и е ожесточен враг на Европа! На Европа и целият нормален свят!

82

Гражданин

преди 2 години

Абе несигурния,знай,че ние още по-малко от теб и шантавото ви обкръжение бихме желали да възобновяваме каквито и да било връзки с вас ! Живейте си във вашата Русия, затворете се в нея,радвайте си се,че сте доказани вече съвременни агресори и убийци,прострелвайте се с ракетите си,ходете си по вашите " курорти " в Сибир и *** лаг...- не ви искаме ни меда,ни жилото ! Отвратителни сте ! Вие сте дикататори,а говорите за западна диктатура ?! Никой не ни подстрекава ,а вие с военните си дейст вия!

81

Анонимен

преди 2 години

СтанА като с членуването в международните организации - пРосия я изолираха отвсякъде, и тя взе да "напуска" щото така или иначе искала да напуска "много преди това". :)))

80

Анонимен

преди 2 години

Руското правителство твърдо са решени да превърнат Русия в кучк@ та на Китай.

79

Истината

преди 2 години

Истината е, че Западът е по-силен, но все повече държави искат да са независими и да не се подчиняват на краварите, както досега. САЩ черпи силата си изсмуквайки силата на другите държави.

78

Аз

преди 2 години

Хич няма да ни липсвате, варвари.

77

М. М. Жванецки

преди 2 години

Защо никой не иска да изведе Русия от мрака и ужаса на концлагера? Защото народът ще го обеси на портите и ще се върне обратно на наровете.

76

777

преди 2 години

Абе ще питате де акат гладните, ама пак ще си говорим. Китай не може без запада, вие ще разчитате на Китай, интересно.......

75

Анонимен

преди 2 години

А дали народа на Русия споделя мнението на Лавров. Нашите русофили вярват в каквото се каже от Кремъл, истински руски патриоти.

74

БАНко

преди 2 години

ВЕЧЕ МЕСЕЦ СВЕТИЛАТА НА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА НЕ НАМИРАТ ОБЯСНЕНИЕ В 100 % ПОСКЪПВАНЕ НА РУБЛАТА !!! СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА СЕ ОЧАКВА , ПОЧТИ СИГУРНО Е, НАМЕСА НА РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ЗА СПИРАНЕ НА РЕКОРДНОТО ПОСКЪПВАНЕ И 55 РУБЛИ ЗА ДОЛАР ! НОРМАЛНО Е СПОРЕД АНАЛИЗАТОРИ 65-80 РУБЛИ ЗА ЕВРО !!! ПОСТЪПЛЕНИЯТА НА ВАЛУТА В РУСИЯ СА УВЕЛИЧЕНИ С 100 МИЛИАРДА ПОВЕЧЕ СПРЯМО 2О21 ЗА 4 МЕСЕЦА !!! ТЕЗИ МИЛИАРДИ ОСКЪПИХА РУБЛАТА !!!

73

До 69

преди 2 години

Българите защитават ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТА И СВОБОДАТА!!! Ти д.е прочете Америка не знам! Нормалният свят е ЗАПАДА, за който говори другаря и явно му липсва

72

Историк

преди 2 години

Всички мечти за величието на Русия винаги завършват с купони за хляб!

71

Анонимен

преди 2 години

лавров и цялата му свита всяка вечер хапват със златни лъжички хайвер:)) Питайте руския народ дали НЕ иска запада:)))) Защото в момента му нанасяне щети за десетилетия напред. Уродд

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Лъжеш като дърт ром русофил.

69

Анонимен

преди 2 години

Лавров - ще помислим дали искаме. Западът - никой не ви пита. :)

68

Истината

преди 2 години

Единственото предназначение на Русия е да покаже на целият свят как не трябва да се живее и какво не трябва да се прави!

67

роко

преди 2 години

Не показвайте тоя дърт кон , че плаши децата.

66

Анонимен

преди 2 години

До Да изгоним Че той Волен Сидеров още в България ли е? Много бих се изненадал ако е така. Според мен отдавна е кеширал русофилията си и е заминал някъде по-далеч от русия.

65

.

преди 2 години

Има си хас да иска!!! Западт ще помпи оръжия, с които да се убиват руснаци, а руснаците да искали дап одновят връзките. Айде де... Трябва да нямат капка себеуважение.