24

Анонимен

преди 2 години

Махнете го този Зеленочорапски! Не виждате ли, че и той е бункерен герой? Плъх, като Зеленски. Вече ви продаде всички на американците за комисионни за оръжия и скъп газ.

23

ГЕРБ

преди 2 години

И НИЕ ИСКАМЕ ДА УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВОЙНА!

22

АА

преди 2 години

Радев, ти нали си коскуджамити военен, що така те е шубе от войната бе, мушмурок, или си от военните дето са смели само в мирно време!?

21

ПП

преди 2 години

НИЕ ИСКАМЕ ДА УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВОЙНА!

20

Фашисти

преди 2 години

"Зоря, ти уби всички москали" - "Майка на годината" в Украйна провежда патриотично обучение на дъщеря си. Видеото е през лятото, преди началото на специалната операция ***/kirstar_official/18021

19

Анонимен

преди 2 години

Да се снишим значи, нали Румба?

18

Срам, срам, срам, срам ... ))))) Позор, позор, позор, позор ... ))))) ... Кремълският плъх пак наднича от дупката си, време е да изтрием това мръсно и мазно петно от лицето на България и Гербът и ... !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Има разлика. Руската газ е около 5% в полския енергиен баланс, несъществен за Полша. Полша от години се подготвя, ЕС изля над 10 милиарда даром на Полша за газови терминали и компенсации. За България руската газ е критична. България е най-бедната страна в ЕС. И сега рязко ще обеднее още повече. На запад могат да обеднят 2-3 пъти, но няма да гладуват, може да миришат защото няма да имат топла вода, но няма да умрат. А в България ще бъде страшно, българите и сега живеят в мизерия, какво ще стане като обеднеят още два пъти.

16

ПП

преди 2 години

Абе ние всячески искаме да участваме във войната бе! Толкова ли не го разбрахте!!! То бива да сте гяYPи, ама чак пък толкова ли?!

15

Анонимен

преди 2 години

А Крим руски ли е, Румене?

14

Анонимен

преди 2 години

Значи това причина ли е да не помогнем на ЖЕРТВИТЕ и да оставим КАСАПИТЕ да колят и изтезават в Украйна?

13

Анонимен

преди 2 години

В ЕС пазарната икономика приключва, идва началото на разпределителната икономика. Пазарна икономика ще има в страни като Русия, Китай, Индия, Иран.

12

akud

преди 2 години

дали пък войната в Украйна не е сценарий на сащ и кремъл !!!! за мен е

11

Анонимен

преди 2 години

Китай потвърди подкрепата си за Русия.

10

Български избирател

преди 2 години

ААААА, не е тъй! Ний искаме да изпращаме оръжие за Украйна!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Полша...Словакия...Чехия...Великобритания...Австралия...да не ги изброявам всичките....Техните ръководители...искат да ги вкарат във войната.Радев въпросът е принципен,с НАТО и ЕС ли сме или стоим разкрачени на два стола...За теб знаем...

8

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя близо 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджан 7-8 милиарда куб.м. Катар и Алжир заявиха, че не могат да увеличат, нямат повече капацитети. ЕС ще може да разчита само на 20-25 милиарда куб/м газ да замени 200 милиарда куб/м руска газ. Сега в България ще се тества какво ще стане ако газта намалее няколко пъти, а цената скочи - това е просто пилотен проект, тест да се види какво ще стане.

7

Анонимен

преди 2 години

Ама ти ни ги докара тези шарлатани и нещо ти се качиха на главата. Айде БСП вън от коалицията, вот на недоверие, предсрочни избори и служебно правителство. Стига лъжи, че не изнасяме оръжие. Изнасяме всеки ден тамън, че и произвеждаме.

6

Кики

преди 2 години

За 24 часа от президент се превърна в парцалена кукла.Резил.

5

Евроатлантик

преди 2 години

Защо ни е свят в който ще живеем на студено, ще пестим като луди енергия и ще миришем защото няма да има топла вода. Русия трябва да бъде унищожена, газта и нефта да станат 10$ и всичко да се върне както си беше преди.