96

Анонимен

преди 2 години

Европейцы просто еще не поняли, что старые условия в контрактах уже не действуют. Тплая погода и весна со слабым рынком в Азии пока предрасполагают к барахтанью. Ни чем иным попытки демаршей назвать нельзя. Ближе к осени станет понятно, что каждый, в том числе в ЕС, уже сам за себя.

95

ПАРТИЯ ПОЗОР...

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТ - ПОЗОР......ВЕНЕЦУЕЛСКИ МАШИНИ - ПОЗОР....ОСТАВКА, МАЛ ОУМНИЦИ..

94

Анонимен

преди 2 години

Уж много антинатовците и антиевропейците, пък даже на Костя хората карат мерцедеси. Я да дадат личен пример, да си подкрепят Русийката в този труден момент и да минат на УАЗ :)

93

До бьлгарин

преди 2 години

Гладувай кой те спира но заради теб да гладуват децата ми - вадя щанга и ти я връзвам за вратовръзка

92

Анонимен

преди 2 години

Не предполагах дори, че тези положението с това правителство е толкова.. Съд и затвор за това правителтво !!!

91

н2о

преди 2 години

Малцина знаят, че в запасите на Газ в газохронилищата на Бг са до края на месец Май, а обема който ни предлагат като "помощ" при 20% по-висока цена, която ще продължи да расте, е абсолютно недостатъчна! Страшно е да си помисля в какво окаяно състояние ще се окажем през Зимата, защото Лятото е периода когато държавите запълват запасите и газохранилищата си, а цената на Газта е в пъти по-ниска!

90

Иво

преди 2 години

значи ще пазим долара до край, и кръв ще пролее в името на димукрацията. А нещата са толкова елементарни

89

Българин

преди 2 години

Готов съм да студувам и да плащам 50 лева за хляб заради украинските дечица .

88

Пп

преди 2 години

Колко фалити предстоят - мама миаГладьт е пред нас

87

Българ

преди 2 години

Не разбрах в ню юорк таймс пише,че за полша газта е възстановена!Ние малката държава ли се оказахме баш най-отпреде пред империята докато съюзниците ни наблюдават през 2 пресечки какво ще стане!Та КАКВО ВИКАТЕ ТРОЛЧЕТА НЕ НА НЕУТРАЛИТЕТА ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА УКРАЙНА!

86

Пешо

преди 2 години

Вашата м...... У война ще ни вкарате продажници мръсни.

85

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София не са си плащали газа след 2012 г. и дължат 1 милярд лева на булгаргас

84

Анонимен

преди 2 години

Пълни ми се сърцето.За няколко седмици , антинатовците и антиевропейците в България се увеличиха в пъти , благодарение на пронатовското и проевропейското реване на едногласовите. При високи цени и празни хладилници- ви пикая на цивилизационният избор.

83

Анонимен

преди 2 години

Европа тъкмо се чудеше дали все пак да не кара хем за Украйна, хем с руска газ, ама Путин им спря чуденката. Велик геополитик, да наоборот :)

82

Анонимен

преди 2 години

Немският дерматолог Яели Адлер разкри, че според последните научни открития на дерматологията кожата трябва да се "остави на мира и да не се мие", за да се позволи на "необходимите за здравето бактерии" да се размножават. Немската медия Bild също пише: "Класическият метод за миене на котките е най-добрият начин да поддържате кожата чиста". Достатъчно е само 4 места на тялото да се подмиват веднъж в месеца.

81

Анонимен

преди 2 години

Това означава хиперинфлация за хората и фалити на топлификации и заводи

80

Анонимен

преди 2 години

Путин: Подчеркну еще раз, если кто-то вознамерится вмешаться в происходящие события со стороны и будет создавать для России неприемлемые для нас угрозы стратегического характера, они должны знать, что наши ответно-встречные удары будут молниеносными, быстрыми. У нас есть для этого все инструменты. Такие, которыми сейчас не может похвастаться никто.

79

Анонимен

преди 2 години

Мобилизирали са цялата тролска бригада, ама слаба работа. Очаквах повече. Явно с рубли вече не можеш да купиш нищо читаво.

78

Анонимен

преди 2 години

Лъжа е, че Австрия ще плаща в рубли. Австрийците минават на къпане един път месеца, по точно само подмиване, и спират да купуват руска газ.

77

тТт

преди 2 години

Б***хти п***лячовците! Значи не стига, че до сега купувахме най-скъпо газ от Русия, а сега и още +20%. Реална инфлация +50% към края на година, ако вървят така нещата!!!