131

Анонимен

преди 2 години

Да намери дюнерджийница да намери газова бутилка и да каже, че газ има и ще има.

130

Мда

преди 2 години

Вече се подготвям да ям по -2-3- филии хляб дневно като стане -5-6 лв един хляб , който има деца да му мисли

129

Анонимен

преди 2 години

"Споко, България минава на плаващи фотоволтаични електроцентрали"---...---...---...---...--- Къде ще плават? В Перловска река? Изумително е каква малоумщина започна да се лее по форумите при тази новина. Но това пък абсолютно онагледява защо все такива си ги избираме управляващите.

128

санкции до дупка

преди 2 години

Да се спре незабавно топлата вода на руското посолство! Да видят какво ни е.

127

Ловя бас

преди 2 години

че утре р0бете вместо на Площада, ще отидат на Тръстиката в Плантациите си - нищо, скоро Плантациите Затварят - без ток и без газ даже Тръстика не може да се добива!

126

Туск

преди 2 години

само да светна гениите че азербайджанската газова компания вече НЕофициално е собственост на руската газпром Така че драги ми смехурковци дизерфикация ще видите през крив макарон. Тоя ваш азербайджански газ е като извънземните всеки е чувал за него никой не го е виждал.

125

Анонимен

преди 2 години

Енергийния министър на Катар ще и каже, че газ няма.

124

Споко

преди 2 години

Споко, минаваме на фузионно-възобновяеми енергийни източници!

123

Пп

преди 2 години

Те са много прости и мислят нас сьщо за прости , тая разбира повече от енергииният министър

122

Диван чапраз

преди 2 години

За да ти е мирна главата.

121

клиент на Булгаргаз

преди 2 години

Руската газ смърди лошо и е много скъпа. Предпочитам да се грея с азерска газ, по-качествена е

120

Анонимен

преди 2 години

Ленче и аз да взимам твоята заплата няма да ме е страх.

119

Анонимен

преди 2 години

"Споко, ще си доставяме алтернативни доставки на газ от Катар, Алжир, Азербайджан, Египет, Норвегия, САЩ, Казахстен, Туркменистен, Киргистан, Узбекистан. Имаме голям избор за евтина газ."----------------- Милия той.

118

Анонимен

преди 2 години

Енергийния министър каза: Няма алтернатива на руския газ за Европа. Явно Бориславова разбира повече от него.

117

Споко

преди 2 години

Споко, България минава на плаващи фотоволтаични електроцентрали.

116

До 137

преди 2 години

Е ,бивали да си толкова елементарен, А?!

115

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя около 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. Дедушка Джо обеща, че ще докара еленджи на европейците да се греят, е не 200 милиарда кубика, ами 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджам също може да достави 7-8 милиарда куб.м. Катар отказа да доставя повече за ЕС, Алжир също - нямат повече капацитети. Тоест ЕС не може да разчите на повече от 20-25 милиарда кубаметра газ, при условие че се откаже от 200 милиарда кубаметра руска газ.

114

Анонимен

преди 2 години

"Европейската комисия подписа дългосрочни договори за доставка на газ с Катар, САЩ ,Канада и Алжир.Газта от Алжир ше се доставя чрез газопровода с Испания. В Гърция и Хърватска ще започне изграждането на терминали за втечнен газ"статията е от 29.03.2022............... Ураа! УрЕдихме се! Ти имаш ли дори бегла идея какъв е добива на газ в Алжир? Той едвам стига да се изпълняват договорите с испанците. Катарците вече видяхме с кой предпочитат да се договарят. САЩ препродават...руска газ. И те така.

113

Споко

преди 2 години

Споко, ще си доставяме алтернативни доставки на газ от Катар, Алжир, Азербайджан, Египет, Норвегия, САЩ, Казахстен, Туркменистен, Киргистан, Узбекистан. Имаме голям избор за евтина газ.

112

Пп

преди 2 години

Льжат както льгаха досега алтернативи няма - от азарбейджан има мальк дебит заради потреблението от гьрция самият азербейджан купува зимата от русия поради недостиг в подаването