50

Хмх

преди 2 години

Зеленски май е планирал да утрепе Путин с голи ръце. Затова толкова настоява да се срещне с него.

49

Анонимен

преди 2 години

От посолството на САЩ като четат коментарите сигурно им става лошо. Каква ли пропаганда не беше и народът пак подкрепя Русия, а не Зелски. И медиите спряха, и сайтовете блокираха ипак не им се получава. Кокво ли ни готвят са отмъщение?

48

Анонимен

преди 2 години

Да бе мирно стояло, да бе чудо видяло ! Зеленски и на нас не ни трябва НАТО и ЕС при вас храните са по евтини ! И ние в България бедстваме без война

47

ГАДОРЯН

преди 2 години

Е уж ги трепете а сега друга песен?! Кое е вярното в крайна сметка.

46

Анонимен

преди 2 години

Всички пътища към и от Киев постепенно се отрязват от руснаците. В Мариупол зачистката тече гладко. Нацистите са блокирани от изток и от запад на територията на завода Азовстал. Положението им е безнадеждно. Пълното им ликвидиране е въпрос на още ден, най-много два според Пентагона.

45

Анонимен

преди 2 години

Кво ста'а, нали Путин щеше да взривява Чернобил??? Да ви таковам у фейковете. Снимка на окървавено дете от Сирия преди 2 години ми я слагате на 3 украински града. Аре малко по-сериозно...

44

Анонимен

преди 2 години

Защо никъде не се говори как не пускате мъжете които не искат да се бият срещу Русия да напуснат Украйна ? Защо не се говори никъде , че убивате украинци които не искат война а бежанците украинки лично са ми казвали как ги държите като жив щит ?

43

Петя

преди 2 години

Вместо да искаш само оръжия срещнете се и се разберете.Ако ти пука за обикновените хора ще го направиш.Богатите украинци се спасиха и се забавляват в Европа а бедните хора останаха.

42

Анонимен

преди 2 години

Аз пък на пук купувам руски стоки като ги видя. Хак да му е на Зеленяшка!

41

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да преговаря докато и последния руски войник не бъде убит или самия той не се гътне. Омразата на путин към Украйна е причина за войната, а не нещо друго. Затова войната няма да има скорошен край.

40

Анонимен

преди 2 години

Вече мисля че управляващите на Украйна искат да унищожат украинската армия изцяло, явно за да не се разбере какво са правили и по чия команда.

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да престане да казва на другите държави какво да правят? Много е нагъл!

38

Анонимен

преди 2 години

Манипулативна статия, За левски каза само, че без путин никой не знае какво мисли москалия, затова ако искат мир, формата трябва да е такъв президент- президент! И защо не пишат Днес за признанието на Комсомолска правда относно руските загуби 10к УБИТИ и 16к+ ранени! Това положението!!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Има си преховарящи, да преговарят. Путин с такива мишки няма работа да се среща.

36

Анонимен

преди 2 години

Търси мир и споразумение, а иска и се тъпче с още оръжие...И ко прайми сига..

35

Анонимен

преди 2 години

Бабин Яр е местност крайКиеввУкрайна, където нацисти и местни колаборационисти извършват поредица масови избивания наевреии други цивилни граждани по време на Втората Св. война.В касапницата от 29 30 септември 1941 г. са избити 33771 евреи наведнъж. Военната операция е извършена отайнзацгрупии полицейски батальони наSS както и от паравоенни формирования от украински нацисти.

34

Хихихи..

преди 2 години

Сталин - Германия иска да ни унищожи,трябва да се срещна с Хитлер! Готов съм още утре да фръкна за "Волфшанце"!

33

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното е, на какво се надява и какво чудо да се случи. А всеки изминал и следващ ден е трагедия.

32

Анонимен

преди 2 години

С агресори, диктатори и злодеи не се преговаря, г-н Зеленски. А и злодеят никога няма да се съгласи на среща лице в лице , защото няма смелост да се изправи срещу истината, с другата гледна точка. Той иска да напада в гръб и да си постига целите, както си е наумил. Ако САЩ преговаряха с Хюсеин, Милошевич, Кадафи....те все още щяха да колят и бесят.

31

Анонимен

преди 2 години

С терористичната си тактика срещу мирното население и използването му като жив щит, Зеленски е военнопрестъпник.