51

Булгар Фин

преди 2 години

Ами това беше една ит главните задачи на тая война по отношение на Русия - прочистване в Армията и сред "олигарсите". Това в Русия е правено и преди- събиране на руското злато от чужбина, чистките в армията след Зимната война и преди 2 св.война , а и по време на войната. Нищо ново под слънцето. А западните анализатори не знам дали ще отгатнат мислите на Путин, но виж, тези в главата на Байдън е невъзможно;)

50

Бе

преди 2 години

под ,,пета колона,, не се разбира точно симпатизанти, ама авторката от къде да знае.

49

Сергей

преди 2 години

Поредните тъпотий ,копирани от запада.

48

Ама ние ще преценим

преди 2 години

Абе дайте какво е казал Путин ние ще си преценим кой, какво... стига хибридка!!!!Ние не пасем трева, знаем кой е виновен и кога ще спре операцията... а за да спре тази операция най първо трябва КАПИТУЛАЦИЯ за да има мир... и спрете да ни хибридите!!! Вземете си стинките за които се слагате, но знайте никой вече не вярва на Бг медии, а ще дойде видовден и ще се срамувате!!!!Най вероятно Путин ще пречупи световния ред диктуван до сега от байизkykyригал .... а укрите в случая са само парлама и пушечно месо на байaлцxaймер!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Чекай да видим кои държави беха за Раша при гласуването в ООН (да се преброят приятелите на Путин). Така, едната беше Еритрея, признавам не съм е чувал, другата Беларус, Северна Корея и......не се сещам за 4-та диктатура в момента.....Асад, сори :)))

46

Баба Пена

преди 2 години

Не искам да убиваме никого! Това е българската позиция. НИКОГО. Тук, в Европа, там, в Азия, надолу в Африка - навсякъде са ни бомбандирали, преди и сега. Само ей там, на една ракета разстояние си живяха бей гиби и по време на първа, и на втора, и на разни по-малки войнички нашите скъпи световни тарикати и днес! Господ да им търси сметката!

45

Зелени идиоти!

преди 2 години

Какво стана със зелената сделка! Как ще реализирате зелената сделка сега без Путин и Русия. Русия минава на мобилизационна икономика и плюе на вашите зелени идиотщини. Сега ще ви мръзнат задниците и ще ходите пеша, и се надявайте и да не гладувате.

44

Анонимен

преди 2 години

Айде време е всички Рускомислещи да се изнасят от Украйна. И без друго 80% от Русия пустее. Малцинство, което не иска да се интегрира няма място в дадена страна. Както важи за Ромите в България, така важи и за Руснаците в Украйна. Не може да искаш 85% от населението да си изгражда законодателството според желанията на 10-12%! На който не му харесва вътрешната политика да си бие шута. Това важи за всички малцинства в България също! Не може щото не ти харесва да отцепваш територии, продавай и чао!

43

Анонимен

преди 2 години

Пирова победа!!!

42

Zа свят без нацизъм

преди 2 години

Zа мир

41

Анонимен

преди 2 години

43: ти си мега ограничен, жалко за теб но предполагам че си около 40-те и си слаб както и финансово така и умственно.

40

Анонимен

преди 2 години

Русия води войната на Китай!

39

Анонимен

преди 2 години

Русия е в упадък и нищо не може да го спре. Война тук, война там няма да помогне. Руската империя се сгромоляса заради тази си политика, след това СССР по същия начин. Руската федерация е следващата. Като всяка една голяма държава, съставена от различни народи, русия също ще почне да се свива териториално. Впрочем това вече започна през 1917г. и до ден днешен тези процеси не са приключили.

38

999

преди 2 години

Путин = Хитлер2. Спрете този червен звяр!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Да цитирам за глупавите и необразованите за да не вярват на *** и нейните про западни глупости - Путин казва на 28.02 казахме че няма да окупираме Украйна, само ще е освободим от нацизма. Централния план за настъпление върви напълно по план, *** чу ли ПО ПЛАН. Правим всичко възможно за да намалим и избегнем жертви сред мирното население.

36

Българин

преди 2 години

Предлагам безплатен транспорт до границата, за всички русофили желаещи да се включат в денацификацията на Украйна! Давам награда 3 консерви русенско варено и 5000 рубли кеш на калпак!

35

ООН

преди 2 години

Декларацията е от 3 март. Има достатъчно инфо в нета!!! Дори Сърбия гласува ПРОТИВ РУСИЯ.

34

Анонимен

преди 2 години

А Путин защо не се страхува от санкциите ами пердаши наред САЩ и НАТО по мopдите? САЩ и НАТО клечат като наакана баба, врякат и крякат, обявяват го за Хитлер и военнопрестъпник, но нищо не смеят да направят. Били готови да отговорят. Какво сте готови бе, пиленца? Готови ли сте за ядрено цунами с вълни 500 метра високи по крайбрежието на Ню Йорк, Флорида и Калифорния където е цялата индустрия? Знаете ли колко Посейдона има около бреговете на САЩ. Путин една дума да каже, и след 10 минути сте под вода.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин да си смразява крепостниците колкото иска. Всеки ден да им изнася речи. Изобщо няма да си подчиня живота на неговите мании за нов СССР. И без това не ми остават много години. Ходил съм в стария СССР през 80-те г. на миналия век. Беше тотална мизерия, дори в Москва. Едвам изтърпях 6 месечната специализация. В къщи освен руски книги друго руско нямам. На всеки съм казвал за Русия - Потресаващо е в тази толкова богата страна мнозинството да живее в такава мизерия. Имат нещо сбъркано!

32

Анонимен

преди 2 години

Само Китай! Велик Мао и Дзин