57

Един

преди 2 години

Световна война започна на 24 февруари и всеки, който си мисли, че може да се сниши за да го отмине живее в някакъв паралелен свят. Путин трябва да бъде спрян СЕГА за да няма много по-големи разрушения после. България НЕ Е, НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да бъде неутрална в този конфликт. Ние сме член на НАТО, избрали сме страна още преди 18 години и като всеки народ с достойнство трябва да изпълним своята част от договора.

56

Анонимен

преди 2 години

Мисля че светът се намира на прага на завършването на Вторарата световна война която завъпши с половинчат резултат. Беше ликвидиран нацизма в Германия но беше възнаграден нацизма в Русия с половин Европа . Сега дойде реда и на втория нацистки режим след ликвидирането на който ще празнуваме края на ВСВ.

55

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да ти е изтръпнал мозъка та да славиш Рушки?!?!

54

Анонимен

преди 2 години

Кочииината Русия само това може да предизвика. Докато западния свят върви напред и се развива, Русия тъне в мизерия и нищета. Точно това е, което Кремъл не може да преглътне.

53

ИСТОРИЯТА УЧИ

преди 2 години

Америка си спомня как просперира след втората световна, затова подклажда огъня в европа, че нещата за американската икономика отиват надолу и и трябва нов световен конфликт!

52

Анонимен

преди 2 години

Много от коментарите са от тpoлове. Това е част от хибридната война и дезинформацията на Просия, която се води у нас още от окупацията на Крим. Резултат от тази пропаганда е, че анти-българската партия *** е в парламента!

51

Анонимен

преди 2 години

До vn "западняците няма така лесно да се примирят с поредното изпускане на вековната си мечта да се докопат до ресусрсите на Русия" Поредната путинофилска лъжа: при изтеглянето на европейските и американските енергийни гиганти се видя, че Запада е във всички големи проекти на руска територия. Приказките, как Путин бил "пазел" от това са пълни лъжи. Управлява Русия от 20 години, с негово знание и съгласие всички тези фирми са в Русия.

50

Анонимен

преди 2 години

Намира се, но Западът още не го е осъзнал!Започва се с локален конфликт, жестоки санкции и продължава с локални конфликти.Следващият конфликт ще след месеци,защото всеки диктатор от типа на Ердоган ще си каже-На Путин му се разминава, Западът не се ангажира военно, защо пък и аз да не направя същото.

49

Анонимен

преди 2 години

Некви смешници дават брифинг .България за Украйна ,абе мурдери 13 национални знамена бяха разкъсани и езика бе забранен нашия на тяхна територия .Аз се разграничавам от вас утре вас да ви сочат ,че сте фашисти

48

Ххх

преди 2 години

Ес и сащ не са целия свят! Над 60% от света подкрепя Русия! Само глупости и промивки по тия новини а ние вярваме в това което ЕС ни каже! А дали казват истината, дали не крият нещо? Никой не го мисли това! Утре когато ЕС излезе виновна ко правиме?

47

30

преди 2 години

Само твой путин прави мир,да? С убийства и войни

46

Забелязвате ли?

преди 2 години

Нито Украйна е обявила война на Русия, НИТО Русия обявява война за Украйна! ЗАЩО? ЗАЩОТО без газопровода през Украйна Европа ще си смени правителствата... Ето затова! Странна война наистина!

45

Гъбката

преди 2 години

Има доста по ужасяващи оръжия от Гъбката.В днешно време първата цел е унищожи електрониката. Другото е лесно.

44

:(

преди 2 години

Хитлер анексира Австрия и я приобщи към Германия 1938Путин анексира КРИМХитлер анексира Чехословакия 1939Путин анексира Донецк и Луганск.Хитлер нахлу в Полша, като ответна акция срещу полските националисти взривили радиостанция и гонели немците в ГданскПутин нахлу в Украйна като специална акция срещу украинските националисти. Какво според вас следва?????

43

Анонимен

преди 2 години

Укрофашистите се топят като лански сняг.

42

Анонимен

преди 2 години

До Тренд "Светът се намира на прага на грандиозна промяна към по-добър и по-нормален живот за народите." Няма как разпадането на Империята на Злото да не доведе до по-добър и нормален живот. :))))))

41

Третата

преди 2 години

вече започна. Точно по начина, по който е започнала Втората - разликата е само в средствата. Който си мисли нещо друго е наивник.

40

vn

преди 2 години

западняците няма така лесно да се примирят с поредното изпускане на вековната си мечта да се докопат до ресусрсите на Русия

39

Злокобно е

преди 2 години

Първата световна война начало 28/7/1914 28+7+19+14 = 68. Втората световна война начало 1/9/1939 1+9+19+39 = 68. Инвазията в Украйна начало 24/2/2022 24+2+20+22 = 68

38

Мръсни политици

преди 2 години

То си е Трета ама просто е икономическа!Които няма нещо настрани и не си отваря очите за евентуални обезценявания като през прехода ще умре!