72

Lebensraum

преди 2 години

Западна Европа без нови пазари умират, САЩ без военна доминация е нищо. Европа има силна икономика и развити технологии за производство, но няма ресурси и енергия за заводите, няма територия да разположи нужното количество вятърни мелници и соларните панели за промишлеността. Тоест няма лебенсраум! Без лебенсраум няма лебен! А лебенсраум се придобива чрез Drang nach Osten. Но нах остен има Кинжал, Циркон, Булава, Сармат, Посейдон. Какво да се прави.

71

Анонимен

преди 2 години

Много странно. Уж войната не върви добре за Русия, уж Путин губи, а НАТО и САЩ искат да се намесят? Да не би да се лъже по въпроса?

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Русия ще се възстановява от конфликта поне 20 години" Грешиш. Това е цивилизационен конфликт. След него или ще има Запад или ще има Русия, но не и двете.

69

Анонимен

преди 2 години

Изключително едностранно представяне на нещата. Руснаците пък обвиняват украинците че откриват огън по хуманитарните коридори. Като се замислиш кой печели от провала на хуманитарните коридори и става ядно кой е стрелял. Другото интересно е че не се казва - бомбят се складовете с джавелини. Редовно. Ежедневно се унищожава оръжие за милиарди $, но продължаваме да пращаме в черната дупка.

68

Анонимен

преди 2 години

Побена на Русия в Украйна означава край не ЕС. Ако Русия сега не бъде унищожена, ЕС ще се разпадне. Промишлената инфлация в САЩ е 25%, печатене на нови пари ще доведе до по голяма инфлация. При разпад на ЕС всички капитали от ЕС отиват в Америка.

67

Някой

преди 2 години

Като гледам колко ефективно противодействат "скритите бази" в електронното пространство... Пари на вятъра. Няма нещо което да искам да отворя и да немога да отворя. Няма новина, коментар или друг вид пост който да не е оплют и от двете страни в конфликта. И всичко това защо? Еми на мен, като потребител на интернет вече ми писна. Интернет вече е тотално опорочен. Само лъжи, фалшивки, реклами и порнография. Как няма някой да се сети да направи паралелен интернет със забранени всички тия изброени.

66

Ядосан

преди 2 години

Писна ми от фалшиви новини.

65

Анонимен

преди 2 години

На Путин му трябва Земя за защита и буфер.Питай германската пасмина за какво им е война и все за теритоеии ламтят Елзас и Лорен Балканите Украйна и тн.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Дали пък по цивилните стрелят руски военни? Я малко да помислим, отвъд пропагандата." Путинските мегафони никога не сте "мислили извън пропагандата" на Кремъл.

63

Анонимен

преди 2 години

До Тия имат ли акъл 62, интересно твърдение. Всеки не успял да се евакуира украйнец е жив щит?! То й войната не е война, а операция, ама на тия глупости вярват само хората на Изток от Донабас, както и 30% от българите.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "И а кажете ми за какво му е на Путин още земя" Ами защо не питаш Путин защо нападна Украйна?

61

Анонимен

преди 2 години

Дали пък по цивилните стрелят руски военни? Я малко да помислим, отвъд пропагандата. Кой има сметка от това цивилното население да остане в градовете? Дали руснаците, които много по-лесно биха превзели градовете когато няма цивилни? Или украинците, които да крият танкове и установки в непосредствена близост до жилищни сгради, използващи ги като щит. Относно последното има купища снимки доказващи го. И не, не са от руски, а от украински източници!

60

Анонимен

преди 2 години

Кьонигсберг преди това е краден от Руската империя.Пито платено.

59

Анонимен

преди 2 години

Импотентните европейски лидери позволиха на сенилния байдън да вкара Европа в рецесия. Трябва да призная доста коварен но умел ход на американците. Русия ще се възстановява от конфликта поне 20 години, а Европа тя просто си е американско гето. Разбира се комика зеленски унищожи страната си. Все пак не е политик и хабер си няма от световна политика. Страна като Украйна не може да бъде нито руска нито американска. Неутралитет щеше да й гарантира териториална цялост и сигурност.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "Но Путин ... за разлика от Сталин " Хубаво е, че дори путинските мегафони вече започнаха да признават приликите между тези двама кървави сатрапи.

57

Анонимен

преди 2 години

И а кажете ми за какво му е на Путин още земя,като неговата държава има най-много земя.За какво му е да убива невинни хора,които с нищо не са му виновни?Тази земя от хиляди години ние хората си мислим,че е наша,обаче ние сме плеевелите и пааразитите върху нея.Ние измираме а тя и остава.В 21 век вместо да се занимаваме с войни и да се изтрепваме,можеше да колонизираме други планети.Туземска работа е тук.Ако кацнат извънземни и ще си кажат:''Тия все още са неандерталци,изтребват се взаимно все още

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"германци на Изток Няма" - това просто не е вярно. Областа на Калининград по-известен сред хората като Кьонигсберг е анексирана от сесере Източна Прусия, които са си чистокръвни германци. Разбирам, че навсякъде няма други освен братята руснаци, които са клани от лоши нацита, ама все пак да се поспрем и помислим малко.

55

Да слушаме Москва

преди 2 години

Ей го подмладих се с около 40 години, днес слушам и гледам тайно забранените руски медийни източници, както на времето тайно слушахме радио Свободна европа!!!!! Еееех... истино, свободо и демокрацио май никога няма да ви има, вечно ще ви търсим и ще се борим за вас!!! И вече се затвърди мнението, че ... за да заобичаш нещо истински трябва да ти го забранят!!!! Е вече заобичах Русия.Мдааа .... ФАЩ не ни е забранен... все пак... значи, че...!!

54

Анонимен

преди 2 години

Не сте запознати какво означава ядрена война.Ако избухне ядрена война светът съвсем няма да загине.Северното полукълбо ще пострада,но Южното полукълбо ще оцелее.Ако има такава война тряба да се изнасяме към Бразилия и Южна Африка Те ще са новите световни сили защото ще оцелеят.Но по добре да не се стига дотам.

53

Русия

преди 2 години

Нищо им няма на Фашингтона щом си затвориха очите за сваления от РФ отански самолет и вертолет над Румъния.