15

Анонимен

преди 2 години

До Реалист - светът ще прости само, ако руснаците разкарат джуджето. Само така ще си изтрият срама, който носят в момента.

14

Ангел

преди 2 години

Ама вие сте същите. ДОри много по заблудени. Защо не сте показвали до сега за 14те хиляди загинали Руснаци в домбас за последните 8 години. Защо несте споменали нито един път за нацисткия отряд Азов който избиват жени и деца в Донецк и Луганск и аз лично се нагледах на десетки снимки на убити деца . В телеграм има много групи и всички доказателства са там.Вие знаете за тях но никога няма да ги покажете .

13

Анонимен

преди 2 години

А в България виждаме медийте как заблуждават народа отразявайки само едната гледна точка!

12

Реален реалист

преди 2 години

Трябва виднага ДАНС да издири пишещите коментари в подкрепа на Русия. Щом там няма свобода на словото и не може да се хвали Запада, и тук трябва да е забранено да се хвали Русия. Ние сме в НАТО и ЕС и да им харесва и да не им харесва на някои това е престъпление. Всичски русофили да бъдат арестувани и осъдини за престъплиние срещу Република България!

11

Баро Вкаров

преди 2 години

Каква заблуда?Истината е,че направиха окраинската армия на салата.

10

Анонимен

преди 2 години

Така ли, а лелката с бинта, дето цъфна на всички западнали медии, що се оказа жертва на газова авария от преди 2-3 години?

9

Анонимен

преди 2 години

Путин направи 3 катастрофални грешки.Първата - Че само и единствено той е виновен за "загубата" на Украйна.Втората - Че поведе война с Украйна.Третата - Че направи от президента на Украйна Велик човек в очите на света. А сам себе си изхвърли на историческото бунище..

8

Анонимен

преди 2 години

Всички новини от западните медии идват от един централен източник. Бълва пропаганда, и това на този, онова на онзи, връткайте и сучете. Не се съмнявам и че в РУсия има цензура, но поне РУснаците ги цензурират и манипулират в интереса на РУсия, а нас ни манипулират и цензурират в интереса на някакви нео империалисти от другия край на света,

7

Анонимен

преди 2 години

Не ми обяснявайте как медиите в Русия цензурирали информация. Моят компютър е блокиран със забрана да пускам коментари в местни медии може би повече от 2 години, защото пиша неугодно за управниците и въобще и за фашизоидите у нас.

6

Striker

преди 2 години

Северна Корея пасти да яде! Траверсата от Кремлин трябва да бъде отровен час по-скоро! Слава на Украйна!

5

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува как руските медии пускат пропаганда,дайте как т-нар бг медии лъжат бг народ от сутрин до вечер, години наред. Вече мнозинството хора не ги гледат.

4

Бгг

преди 2 години

Бяха минали 2 или три дни от нахлуването в Украйна и твърдяха, че нямат загуби. Това го видях лично по руските новини. Така , че и тук и там лъжат.

3

Реалист

преди 2 години

Светът трябва да прости на Русия за войната в Украйна !

2

Натовеца

преди 2 години

а как нашите медии ни заблуждават!

1

Анонимен

преди 2 години

Армен Бибикян ти не си българи за да ми казваш кога ще празнувам .*** си в Ереван и добре че не съм те виждал така ще ти се и харача