52

Анонимен

преди 2 години

Те ще тръгнат, но няма да се вълнат. Догодина ще има голяма реколта в Украйна след наторяването на земеделските и земи с руски трупове. Путин се е погрижил за урожая в Украйна.

51

Анонимен

преди 2 години

Украинците и САЩ искат Русия да нападне Киев, за да обедини отново Украйна в една държава и да освободи Луганска и Донецка област и да върне Крим на Украйна. Разбрахме. Путин не е глупав да свърши работата на САЩ и Киев.

50

52

преди 2 години

Тва истина ли е

49

Анонимен

преди 2 години

Мнус $2-3 млрд щомсяця: Украна зазна удару через стерю щодо "вторгнення РФ"Вдом свтов ЗМ, серед яких CNN, Bloomberg, WSJ, стали писати фейки, "грше нж Скабва та Соловйов", вважа Давид Арахамя.

48

Анонимен

преди 2 години

Ще има Киевска Рус, рече Байдън.

47

Анонимен

преди 2 години

Байдън можеше да прати армия срещу Русия след като сина му заграби украинските тръби. Или се страхува или сина му е престъпник.

46

Анонимен

преди 2 години

Демек байгън каза - кат ва нападнат - опрайте са сами.

45

Анонимен

преди 2 години

Про що сказав Байден пд час брифнгу 18 лютого: Рося найближчими днями тижня нападе на Кив, де прожива 1.8 млн населення США не спрямовуватимуть вйськових в Украну ще не пзно розпочати деескалацю та повернутися за стл переговорв

44

...

преди 2 години

Путин се мисли за голям стратег, но истината е че в момента два славянски народа се готвят за кървава война, а другаря Путин не може да спечели нищо, дори и да вземе част от Украйна. Само ще накара останалата част от Украйна да погледне още повече на запад, а Украинците ще мразят повече Руснаците от колкото Поляците, за балтийските републики даже няма да коментирам. После американците били глупави. Изобщо не са. Глупави са ония които се готвят за война, която ще ги върне 30год.назад икономически

43

Анонимен

преди 2 години

До 47Запомни си думите и ще видим когато Русия нападне Киев.

42

Анонимен

преди 2 години

Байдън мечтае Русия да нападне Киев, но тя няма да го нападне. Харков ще поиска помощ от Русия. Русия може да управлява само рускоезични украински градове и региони.

41

Блжибохи

преди 2 години

Почти сигурно е че демократите ще изгубят изборите, затова тоя търси конфликт който да отвлече вниманието на американците!

40

Гошо

преди 2 години

До БългаринТо Байдън вече стана БайГън ясно ,ама сигурно някой му споменал че Бисмарк е казал " руснаците дълго запрягат но бързо стиган" ама той запомнил първата част само. Втората Путин ще му я покаже нагледно ,обаче

39

Jvkvjvjgjgr

преди 2 години

Влечугото продължава да нагнетява напрежение!

38

Анонимен

преди 2 години

Обещали са на Байдън да тръгнат, но пак са го излъгали.

37

сбъркан свят

преди 2 години

Аз не разбирам защо се допуска хора над 65г да се занимават с политика и да приказват за война? За всички има пенсионна възраст и после ако ти се работи има безброй частни компании, фирми, ако си имат своя-пак е ОК, а някой стават пазачи и др. Не е нормално да се оставят изкукуригали и да имат власт по-голяма от императорите едно време

36

Kostas Linke

преди 2 години

След Киев , да освободи и Варна и Бургаз, после и Истанбул от турските навлеци.

35

ОрфейХ

преди 2 години

За съжаление никой не познава същността на Лилипутин. Ако можеха да видят какъв демон се крие в малкото телце щяха да го запалят и изгорят като факла но този демон е изключително защитен. Пазят го обръч/и от тъмни духове, защото има мисия да пали войни. Трона на Русия е превзет от много силен бяс, с много силна злоба, най-вероятно загубил тежка битка в минал живот, който сега търси реванш. Руснаци към вас ми е посланието. Пазете се. Той ще ви хвърли в огъня като съчки.

34

Анонимен

преди 2 години

Байдън от два месеца обяснява че руснаците ще нападнат украйна когато американците решат. Те определят датата.

33

Анонимен

преди 2 години

И Путин вече е дъртаче, придворните трябва да се оглеждат вече!