51

до 62

преди 2 години

има ли някъде запис с тая глупост за 8.5 милиарда ваксинирани, тоя май и 1-ви клас не е завършил!

50

акудааа

преди 2 години

шкафчетата са стара манджа, на масата е БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ и какво на намислили по въпроса киро и румбата. пуснали са рашков да вдига прах. ИМА САМО ЕДНА ИМПЕРИЯ КОЯТО И ДНЕС ВЕЛИКИТЕ ДЪРЖАВИ НА ДЕНЯ ГИ Е СТРАХ ДА ИЗРЕЧАТ ИМЕТО и !!!! ИМПЕРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ !!!!!!

49

анонимен келеш

преди 2 години

Отново много хитър ход на шестаците и ДС агентите за да вкарат комунистите във властта.Докараха Киро както едно време докараха Царя и юпитата да оправят България.Царя избяга за Испания с много пари,както и Киро след време ще избяга за Канада.Само ми е чудно как ДБ този път се хванаха и те със тях на хорото.Те ще го отнесат най дебелия накрая.

48

Анонимен

преди 2 години

Абе това с чекмеджетата и кюлчетата е толкова прозрачно, колкото с партийния дом, колкото с Райхстага и Димитров, същият стил и метод. Много елементарен, но хваща дикиш! Защо ли, материалът?

47

буба

преди 2 години

Сетила се Мара да се побара . Айде свършете нещо , въздух@.ри .

46

Киро математиката

преди 2 години

Тоя лъжата я нема за нищо - 8,5 милиарда души били ваксинирани... това може би с тези на Марс общо... Преди беше Киро ментата, *** вече е математиката...

45

Омикрон с макарон

преди 2 години

Казал макрон и пръднал

44

аман

преди 2 години

Ами вие управлявате от 8 месеца , сега ли се сети че има проблеми навсякъде . С фалшиви усмивки и празни приказки ни докарахте до тук .

43

Анонимен

преди 2 години

Кирчо. Киро хабер нямаш кво те чака и в кво се набута сам и си сеобградил с лисици и хиени а най-довереният ти и близък е най-големия от всички!

42

Киро-Измамата

преди 2 години

само да се Оправдава може!

41

Анонимен

преди 2 години

с две думи за кирчо изпечен измамник като баща му

40

До 54

преди 2 години

Доказателството е в мозъчните бръчки на всеки един. Няма как да държи пари баце в шкафчето и кюлчета точно когато ще Идва няква киффла за едно бързо разбираш ли бе? Бойко не е толкоз пpocт!

39

Анонимен

преди 2 години

Може ли доказателства за чекмеджета и кюлчета, за които слушам от година и гласувах за вас? Сега никой не ви пречи, дайте доказателствата!

38

До 50

преди 2 години

И да Господиносяаш, човека беше в ЕС и му е наредено какво може и не може, кадруването не е лесна работа да знаш господинчо

37

пенсионер

преди 2 години

харвардскито костюмче с многото думи не казва абсолютно нищо , но иска да се хареса на стадото дето го избра . с тия толко много думи той не и няма да реши нито един проблем . обещания , предложения и предположения ,това е кирчо . преди време имаше едни пирамиди дето обещаваха 300% лихва и на много хора парите бяха ограбени . та тоз кирчо е такъв , гради най голямата финансова пирамида , иска доверието на хората , и хоп девалвация .

36

Иво

преди 2 години

Г-н Петков,защо тръгвате против 85 процента от българите с тези сертификати.Още тук свършвате курса и всичко отива по дяволите.Оставете медицината на докторите.Колкото повече натрапвате тези ваксинации,толкова повече хората ви мразят.Не го ли разбрахте вече,Вие служите на народа си! От сутрин до вечер,ваксини,ваксини,ваксини.Напълно ваксинирана та Англия,сега има по сто хиляди заразени на ден.Дори тези дето се ваксинираха в България едва ли ще повторят след такива резултати.

35

Анонимен

преди 2 години

До Дан, мда, заприличвате на секта. Пречат ви, срещу вас са, всички се опитват да ви унищожат. Все едно слушам Ружа Игнатова, заклевам се.

34

Между другото

преди 2 години

Книжовният български е чужд. Това по повод интервюто в Панорама. Та там пак се спомена меморандум и някакви думички със странно звучене.

33

обективен

преди 2 години

Само така Кире евала като направиш всичките глупости дето приказваш това е най-сигурния начин ВЪЗРАЖДАНЕ да вземе над 15% на другите избори дано се справиш успех. Фондерлайнен даде ли ти детските ваксинки щадящи ли са?

32

Дан

преди 2 години

Докато оправят бакиите на предшествениците, има много вода да изтече. А дано успеят някой ден, без да ги спъват.