85

Анонимен

преди 2 години

В интензивното в момента има 800 човека. Нали знаете какъв процент от тях ще оцелеят? 10-15. Ваксинирайте се, хора!

84

Анонимен

преди 2 години

А дано изпаднем в изолация че това лято да има ефтини полети и бира и кльопачка за стинки.

83

Крал Трол I

преди 2 години

Ваксърите скачат за задължителна ваксинация и се радват на тоталитарния ЕС. Чиновниците пък сигурно подготвят задължителен брак. Хомо.

82

Анонимен

преди 2 години

ЕС много се загрижил за нас бре? Иначе за бедност, мизерия и корупция не им дреме? За липсата на образователна система не им дреме? За отчайващото здравеопазване не им дреме? Всъщност май за нищо друго не им дреме? Но пък рязко се заинтересоваха за ваксините. Въобще не е съмнително, нали.

81

Анонимен

преди 2 години

Не го познавам човека Стойчо Кацаров. Не съм се интересувал от кариерата му досега нито като личност какъв е. Виждам го по медиите откакто стана министър. Едно нещо прави много силно впечатление на безпристрастен наблюдател като мен- човека всячески се опитва да предпази хората от насилствен експеримент без значение какво му се нарежда от различни посолства.

80

до 123

преди 2 години

ПРАВИЛНО !! - "Ако вършеха работа, хората сами щяха да се натискат за ваксинация."

79

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ви преследват по улиците и ще ви затварят само защото имате благоразумието да сте ЗДРАВИ .Когато хората бъдат принудени да вярват в безумия ,няма да е далеч времето да ги накарат да правят зверства.

78

Анонимен

преди 2 години

До да попитам ... То ако питаме простолюдието за всяко важно нещо, което изисква интелектуален капацитет за взимане на правилно решение, до къде ще стигнем?! Що по твоята логика не направим референдум ЗА/ПРОТИВ плащане на данъци?

77

джави

преди 2 години

само задължителна ваксинация за вас-племе долно

76

до Бай Иван

преди 2 години

Сигурно поне с 10 дози, за да отлагаш до дупка челния сблъсък с вируса и да разчиташ на късмета, дотогава масово да са го изкарали и да не се разпространява повече. Това е положението. Ваксините не са ваксини. Ако вършеха работа, хората сами щяха да се натискат за ваксинация.

75

да попитам ...

преди 2 години

не е ли редно в такъв ВАЖЕН момент да се направи референдум с два въпроса - ДА / НЕ зелен сертифат и ДА / НЕ задължително ваксиниране ... И КАКВОТО КАЖЕ НАРОДА / СУВЕРЕНА ... и после КРАЙ на писанките и изказванията и заповедите на някакви си математици и докторя - НАЛИ ??? !!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев?

73

Вън от ЕС

преди 2 години

Фашистите от ЕС ме карат с всеки ден да ставам все по анти-ЕС настроен. То не бяха пропаганди за ***, за него ри и бе жанци, сега за ваксини.

72

Анонимен

преди 2 години

Разбра се причината Стойчо от антиваксер да стане ваксер

71

Анонимен

преди 2 години

Бехме по времето на соца във СИВ около 40 години - нито една санкция, сега в ЕС 15г. само санкции- нема да имате това, трябва да направите това, не изпълните ли това санкции. Не го искам такъв ЕС - разори ни.

70

Асен

преди 2 години

Един колега се ваксинира, пропи се, отслабна, разведе се и заживя с мъж.

69

ТО ТИЯ

преди 2 години

ОТ ГЕРМАНИЯ АВСТРИЯ ХОЛАНДИЯКЪТ СА ВАКСИНИРАНИ. ГОЛЯМ ПРАЗ. ЩЕ ГЛОБЯВАТ. ОПРАВЕТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ ДАЙТЕ ПРИМЕР И ПОСЛЕ ЗАПОВЯДВАЙТЕ.

68

Бай Иван

преди 2 години

Имам въпрос, със колко дози трябва да сме ваксинирани за да няма санкции, че в Европа започват масово трета?Ако имаше ефект от първите 2 нямаше да се налага 3,и нямаше да е нужна тази денонощна агитация за ваксиниране. Когато наистина има ваксина която наистина действа да не се заразиш и съответно да не продължиш разпространението на заразата, вече 100 %от населението на света щеше да е ваксинира.но доброволно.

67

123

преди 2 години

Уж, доброволна ваксинация, а сега глоби заради ниския процент. Нищо доброволно не виждам в това, а по- скоро принудително. Защо не вземат и процента преболедували, защото много хора го изкараха, но без да си правят ПСР. Тогава колективният имунитет ще е с други цифри. Но трябва непременно ваксинация, защото някой не се е налапал с пари.

66

Крал Трол I

преди 2 години

Заменихме червения флаг на съюза със син. Получихме същия тоталитаризъм, но чиновнически.