94

Анонимен

преди 2 години

Какво да се коментира. Постановката е режисирана и сега гледаме представление след представление. По-точно саботаж след саботаж. Бойко вече е толкова предсказуем в действията си само и само да си върне властта. Обикаля, заплашва, че ако не е той на власт, ще се мре яко от вируса, с една дума ако се върне на власт, ще изпълне обещанието си към ЕС , задължителна ваксинация. Тока, мините, които той заложи на служебното и какви ли не в негов стил простотии, даже се моли...Няма такъв наглец!

93

ПЛАЩАЙ РАДЕВ...

преди 2 години

Парите---ИЛИ ЖИВОТА....!!!!!!ВИНКЕЛА И БУЛДОЗЕРИТЕ ЧАКАТ ОТВЪН.....!

92

Ай Сиктир

преди 2 години

Президента Радев и министрите от импотентното му правителство дълбоко не проумяват, че да се управлява страната е изкуство, което те не владеят. Подхода с твърдата ръка, рязането на глави и модела на управление като в голяма корпорация тук е неприложим. Проблема е, че трябва да се осигури възможност за достойно изкарване на прехраната на всички граждани на Републиката. А работа или поне такава, която да осигури това достойнство, за всички няма.

91

Хунта вън!

преди 2 години

Разбирам, че на някои тук не им харесва ГЕРБ, но при ГЕРБ никога не е имало тоталитъризъм. И ако някой твърди това, то очевидно не е наясно с понятието "Тоталитаризъм"

90

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, ама аз като не си получа заплатата, протестирам пред шефа си, не ме интересува той с кой има договор взел ли си е парите, похарчили ли ги е и т.н., просто си искам парите от този, за който работя, кат' ми се прави на отворен искова молба и напускане за неспазени условия по трудовия договор с искане за обезщетение, един ми се прави на отворен преди 4-5 години и го осъдих хем си взех парите, хем обезщетение в размер на 6 брутни заплати

89

Анонимен

преди 2 години

С тежи тежки камиони разрешено ли е да се движат по паветата? Ако се напукат и повредят, кой ще ги поправи? Ама журналята тези въпроси не ги вълнуват, вълнуват ги само как да погкрепят ГЕРп!

88

данчо

преди 2 години

На тези 100 пъти им се каза да отидат да протестират в Банкя.Може ли да има толкова *** народ?Боко Тиквата и сие окрадоха милиарди.Да отидат да си търсят парите там където са.

87

Анонимен

преди 2 години

Редно е сега лицето Бойко Методиев Борисов да бъде разследван и арестуван по обвинение в заговор срещу държавата и подривна дейност срещу държавата. Това не е шега да планираш и насъскаш хиляди хора да полазят с тежка техника центъра на столицата. Сега и преврат ли ще направи? Само не разбрах какво направи с толкова много откраднати милиарди, не се ли наяде, 180кг е станал, защо иска още да краде?!

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Инхауса е за да не могат знайни и незнайни фирми да блокират в съда по 6 и повече месеца започването на строежа. Както се случи с последната част на Южната дъга на София. И Комитова ти каза, ако се спазват всички процедури магистрала Хемус ще я видиш 2030-та!!!! Виж историята на "вълнистия"Чирпан- Ст.Загора направен от Станишев и Гагаузов, и оправен от ББ.

85

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за радеф

84

Анонимен

преди 2 години

Пари за магистралата има. Пробленът е, че калинките на радев решиха да ги раздадат предизборно на пенсионерите.

83

Мутренския отпадък

преди 2 години

Долното нищожество от Банкя,поръчва,а сега друг да плаща.Никога вече крадливата шайка.Затвор до живот за отпадъка от Банкя.

82

El preCedente

преди 2 години

Вече се обадих на путин да праща танковете ... !!!

81

Анонимен

преди 2 години

Ако жълтите павета издържат на подредената колона от препълнена тежка техника майсторите редили паветата не само са подредили твърдите павета качествено измерени на твърдо уплътнена настилка,но са ги уплътнили в общо единно платно за пътно движение на тежкотоварна и извън габаритна техника в градски условия съответно пътни норми с полезен коефицент за устойчивост с ползване,ако те не тъй са строили,строят пътищата с прилежащите съоръжения финансирани обекти за бяс пари,невъзвращаеми от път.такси

80

Анонимен

преди 2 години

На радевите калинки им трябваха само няколко месеца, за да вкарат държавата в хаус.

79

Анонимен

преди 2 години

В Чехия офшорките свалиха Бабиш. У нас не само, че никой не задава въпроса, как така Пеевски влиза в политиката със стар опел и 3000 лева и излиза мултимилиаредер, но даже за награда влиза отново в политиката. Балтов и Ангелов затънали до гуша в далавери в болниците си, обаче влизат в политиката. Те нали оправиха и пандемията.. Тези с камионите са толкова ясни, но браво на министърката, непробиваема. На протеста не виждам Алибегов и Стъки....Нали винаги подкрепят Бойковите"онеправдани".

78

Анонимен

преди 2 години

До ПЛАЩАЙ РАДЕВ... 95 Да плаща, който е сключил договорите, без да разполага с паричен ресурс.

77

Анонимен

преди 2 години

До Ядосан Я виж каква локва оставя барутника ти по пътищата. Виж чистоновата част на Южната дъга с какви петна от масло е! София- Вакарел не са ги правили тези фирми!!!!! Да те светна! От София до Пловдив и от София до Правец магистралата не е правена от тези фирми!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Да идва ЛУНА и да оправя държавата ))

75

Анонимен

преди 2 години

До Ядосан "тези дупки са от некачествени материали, и немарливост от страна на протестиращите" ----- само, че при инхаус поръчките ( демек, когато се избира строител без конкурс, и от "нашите" ), гаранция - франция! Фирмата строител се явява рентиер на техника и хора, а "строител"/"изпълнтел" е държавата. Това е моделът Бибитко - парите в точните фирми, рестото - в чекмеджето, за народа - *у*!