49

das

преди 2 години

Какво правителство хм .... то се правят назначения , назначения ,,,, то всичко е ясно......

48

Анонимен

преди 2 години

Кого бил наритал Славчо? Така като гледам Славчо е наритан и натикан в ъгъла.

47

Анонимен

преди 2 години

Според мен тези зорлем саботираха избора на собственото си правителство.

46

Калеко Алеко

преди 2 години

Разбира се Тоше, този път поне сме единодушни, ако този кабинет не бъде подкрепен да се отива на избори 2 в 1, без да се подкрепя за редовен кабинета на служебната хунта, който Импексова се кани да предлага в подкрепа на лицето Гумен Грипенов Гадев, а това означава и край на рахатлъка на фигуранта ... време е това което мUнчо си е дробил, да си го сърба ... !!!

45

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите ще влезнат в учебниците как спечелили изборите сами се докараха до трета глуха.

44

Анонимен

преди 2 години

Има ли такива Наполеоновци, като вас?

43

Ха-ха!

преди 2 години

На кривия сценарист сцената му пречи

42

Анонимен

преди 2 години

Тошко, избори ще има, но вас няма очевидно няма да ви има!При гласуването на правителството ще видим кой кой е кой е кукловода - ако му стиска!

41

Наблюдател

преди 2 години

И между кого и кого ще избираме на изборите? Поне маските на ИТН паднаха. Искат да са новото ГЕРБ и да си управляват тайничко. с ДПС. И да не лъжат другия път че споделят общи ценности с партиите на протеста.

40

Хахаха

преди 2 години

Петър Илиев е протеже на професор Иван Тодоров.От там идва натиска върху доц. Киселова да не си търси правата...Тодоров е ... почетен консул на Антигуа и Барбуда, и е защитавал Атомстройескпорт по арбитражното дело за АЕЦ Белене...Станислав Трифонов се довери на Петър Илиев и бандитите зад него, да му правят черните пари и да закрият сметките му в офшорните зони в Барбадос и Антигуа и Барбуда.Сега Трифонов е овързан от всякъде и не може да мръдне, защото мафията практически му владее парите

39

Анонимен

преди 2 години

да ви е....а майката.. все избори ли ще ще правим, разходи, разходи,

38

АнонимеН

преди 2 години

2 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЗА ДПС ПО-МАЛКО ОТ ТУРЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ СПРЯМО ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ! СЛАВИ ОПРЕДЕЛЕНО ПОМОГНА НА ТУРЦИТЕ ДА ИМАТ ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ ЮЛИ СПРЯМО АПРИЛ!

37

Анонимен

преди 2 години

Слави е "политически гений". Оттърва се от всичките си съюзници, защото има 1/4 от необходимата му подкрепа. Подозирам, че разчита на ДПС, за да играе по този начин.

36

Анонимен

преди 2 години

Много лесно така, Тошко. Хем неспособни, хем после другите им виновни за провала.

35

Хърбел на щърбел

преди 2 години

Един предател не заслужава капка уважение, допълни той.Байно, вие се клехте как с БСП няма да говорите, нарича Корнелия г-жа Лъжа и Импексова години наред. Сега за предателство, ти ли говориш? Освен това, хората, които излъчвате не стават. За нищо не стават. Какви са тези ококорени психопати, които вманиачено крещят С-О-Ф-И-Я и пълно шест? Тези хора са за Курило, както и ти с баш господаря и боК. Вие сте опасни за държавата и дано скоро ви няма на сцената. Преди да сте ни докарали огромна беля

34

Анонимен

преди 2 години

Тоше, една гола глава не стига за проект ви - Дългуча, взехте и втора - ПлевеЛ И., сега сте трима! Требва да сте по-настоятелни и да накарате и Мая да се прИмени, и Ицо, и Хаджито, после избирателите ви, после кучета и котки симпатизанти....тогава ще има успех!

33

шемет небесен

преди 2 години

Ами да отиваме. Плашиш гаргите.

32

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Герб, не иска да се връщат. Но и тези за нищо не стават. Направо сме в безизходица.

31

Анонимен

преди 2 години

Там е работата ,,че ТЕ-чалгарите и т.н. сценаристи и директно техния вожд Славчо,не осъзнават какъв ужас и пародия на човек е примерно П.Илиев,който пред цяла България показа истинското си шизофренично лице изкривено от злоба и жлъч...няма какво повече какво да коментираме...по-скоро ТЕ си търсят повод да не бъдат подкрепени т.е. са или глупави или неадекватни или безотговорни...а вероятно и трите...

30

Анонимен

преди 2 години

явно въпросния адвокат - отличник е просто парашутист, спуснат от кукловода на дългия и затова така напъват да е той! иначе дългия щеше да го смени...