42

до 41

преди 2 години

*** по-става нали? Щот другари все пак

41

Анонимен

преди 2 години

Илиев е психо. Само Слави не вижда това. Нарочно ги слага такива щото шубето не иска да носи отговорност. Иска да е опозиция щото знае само да плюе по хората. 30 години това прави. С Нинова има поне 40 скеча. Петър Илиев има психопатичен поглед. Говори членоразделно.В трето лице говори за себе си само болен мозък. Никой няма да си сложи главата в торбата да подкрепи луд с картечница. Като консул на Барбадос НАТО как ще му подпишат достъп до класифицирана информация? Отличен измамник с 3 езика.

40

Последна новина

преди 2 години

Мая Манолова и хората й обявиха, че НЯМА подкрепа за Слави

39

Анонимен

преди 2 години

Трифонов, а какво каза поредният ти кандидат за министър? Не чух или съм пропуснал. Че е харесван от студентите, да питаме баба му за характера, че е от велик род, роден и израсъл в центъра на София, отличник в гимназията и университета и др. тинтири, минтири. Не каза за плагиатството, не каза защо ламти за министерски пост. Не каза за реформата в полиция, прокуратура и съд.

38

работата

преди 2 години

отдавна е уговорена как БСП да влезе във власта макар и 15%, чрез служебното правителство. Другото са само игри за пред тъ пата публика и емоции за де били

37

Анонимен

преди 2 години

...именно, ставате значи двама агресивни с гола глава, единият вън!

36

Анонимен

преди 2 години

Славчо народа видя че е СГРЕШИЛ С ИЗБОРА СИ !!!!!!!!Какво повече искаш ?Махай се с партията си която няма дори име като име ...дори това не можа да измислиш-едно НОРМАЛНО име на партия ,а си тругнал да управляваш цяла държава .

35

paul61

преди 2 години

Лошото е че в България явно само глупази останаха . А на тия от Демократична България само един въпрос - разграничават ли се от Иван Костов - командира / много прилича на падишаха - Боко/ щото далаверите почнаха тогава - забравил ли е Христо Иванов ?

34

7/8 шоу

преди 2 години

от 7 кандидат министъра 8 са тотал щета

33

СЛИВЧО,

преди 2 години

НА ПОЛИТИК НЕ Е РАЗРЕШЕНО ДА Е АГРЕСИВЕН! НИЕ ТАКЪВ ПИТЕК СИ ИМАХМЕ 12 Г....

32

Наблюдател

преди 2 години

На тия "новите" партии не им трябва Герб и Бойко, те сами се скараха и се топят по медии

31

Анонимен

преди 2 години

Що за специалист по конституционно право е Петър Илиев може да се съди от това, че по заръка на Слави формулира 6 въпроса за референдума. Половината от тях Конституционния съд обяви за противоконституционни! И останаха само 3 въпроса. Днес каза, че е не преписвал от Киселова. Щом е така да вземе да ни каже на кой плати за да му напише дисертацията, докато той е въртял офшорките на Славчо в Барбадос. Кой написа и преписа за дисертацията - Близнашки или Киров? Кой?Кой? Кой? Или Киселова?!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Ам ти защо даваш тази причина...Хем ти го предшагаш, хем веднага имаш извинение..

29

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО МАХНАХТЕ ФЕЙКА, ЧЕ НЕ Д-Р НА НАУКИТЕ ШНОРХЕЛА? НЕ МИНА КОМПРОМАТА, А ТУ ЛУ ПИ? РАЗВЕНЧАХ ВИ!

28

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

Каква подкрепа бе, ***? Къде са в кабинета: Гъмзата, Маестрото, Мика Зайкова и Ванката Синоптика? ЗаЩО МЕ ИЗЛЪГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБЕ И ТОШКО??

27

хахахахах

преди 2 години

Той щото много нещо каза. Спомена там 6чките си, баба си, майка си, Барбадос и се направи на ударен като се спомена плагиатсвтото му.

26

пффф

преди 2 години

Брей, бил агресивен Славчо...че той не може да стане от трона сам... Откъде ги изкопахте тия самовлюбени проЗтаци!?

25

Андреа Селесте

преди 2 години

Правителство със дипломи от Помагало.ком :))

24

Анонимен

преди 2 години

ша се върне ББ кога чумата - на хората децата ееех мечтииии.

23

Славе

преди 2 години

Ами като си агресивен,направете спаринг с Петърчо и ще се смирите!