26

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

МЕЖДУВРЕМЕННО Фейсбук от девет месеца ТРИЕ хиляди видеа и съобщения на хора пострадали от ваксините, и дори посмърни съобщения от роднини на починали от експерименталните препарати. Но вие вярвайте и не се съмнявайте. Това се прави за ваше добро. Фейсбук се стреми да ви помогне.

25

Анонимен

преди 2 години

Ами давайте интервюта и с изкарали Ковид в домашни условия и не са си поставяли ваксина до този момент. Ако не можете да намерите случайно, а те са няколко милиона у нас, може да вземете интервю от мен и семейството ми.Ще кажа, моля ви хора, не се ваксинирайте и в болница постъпете само, когато е крайно належащо, защото там вече влезли рискът за оцеляване рязко намалява, дори и да сте само с хрема.

24

gg2

преди 2 години

Четейки коментарите става ясно защо България е най-бедна в Европа и сме на 6 място по смъртнос от този вирус на глава от населението. Жалка история. Лъгани с деситилетия от комунизма не се доверяват на нищо.

23

Фарма

преди 2 години

Нека бигфарма незабавно да даде ЛЕКАРСТВО на болните и да ги ЛЕКУВА. Разбрахме че от ексерименталните препарати не действат

22

Кал-Ел

преди 2 години

Плача ...от смях, и местя за Кембъл.

21

Бay

преди 2 години

платен е! :D

20

Анонимен

преди 2 години

Сърцераздирателен, но жалък литературен опит на платените и не добре образовани журналисти на тоя сайт!

19

Анонимен

преди 2 години

Прекалявате с тъпата пропаганда.Не разбирате ли ,че така хората още повече се отказват от ваксините.Аз щях да се ваксинирам,но последните месеци бяхме залети от откровена зле организирана пропаганда и се отвратих и се отказах.Този е бил толкова зле,че първата му мисъл е да била да пусне пост във фейсбук...

18

Анонимен

преди 2 години

Един мъж умолява ваксинирайте се, един милион мъже също умоляват НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ. "Благодаря" на медиите, че дават гласност само на единия, а не на единия милион!

17

Анонимен

преди 2 години

Много евтина пропаганда предназначена за прости хора.

16

Demonaz

преди 2 години

Хайде-хайде тия готови клипове ги знаеме. Като имаше как доктор в скафандър прегръща старик. Как пък така имаше и журналист ги види бреех. Да се оправят в америка как знаят. Да не са се тъпкали и пили като сви ни. Ако беше страшно хората щяха да видят не да чакат от клипчета и реклами. Няма ви мине номера.

15

Анонимен

преди 2 години

Ако едва дишате, нямате сили, тръби навсякъде, дали ще ви до всекидневно туйтване?

14

Анонимен

преди 2 години

За съжаление от ваксината няма голяма полза. В съобщения от преди почти 10 дни от Израел се казва, че ефективността на Pfizer срещу инфекция с Делта варианта е спаднала на 39%. А от 191 хоспитализирани 113 са с напълно завършен цикъл на ваксинация. Тоест 60 %. Данните са от 26.07.Колкото и да се опитват да манипулират информацията, времето и животът са тези, които показват кое е истина и кое не.

13

ЖИРАФ

преди 2 години

Тази приказка явно е една от най-силните според творците на рекламна ваксипропаганда, понеже непрекъснато се появява под една или друга форма. Дори една ветеринарна лекарка от САЩ я беше пуснала в туитър като "събитие" случило се в нейното "отделение". Отчаянието на пропагандата вече смърди.

12

2луп

преди 2 години

Не трябва да ги умолява. Просто ги накарате да си платят лечението като не искат да се ваксинирам.

11

.....

преди 2 години

Тези пропаганда може да действа само на потрбителите на фейсбук. Щом толкова по-често и натрапчиво показват такива сълзливи истории, нещо ковид машината боксува

10

ПроСоТо

преди 2 години

отначало се посмях,но после се натъжих...Жив да не бях да науча че някой,който е ТЕЖКО БОЛЕН и трепери при мисълта дали ще оцелее до утре,правел.."РЕДОВНО ВИДЕОКЛИПОВЕ ОТ БОЛНИЦАТА"!!!!!!...И видеата му РЕКЛАМИРАТ,УБЕЖДАВАТ "антиваксърите" да се "ваксинират"....Боже ,Боже!...До какви висоти ще стигне рекламната истерия по ваксата?!..

9

Анонимен

преди 2 години

и милиони антиваксъри ще умрат...

8

Кръстьо

преди 2 години

Браво !Следващият клип - за вредата от носене на оръжие !

7

Анонимен

преди 2 години

Да не е като онази от австралийската реклама, дето се оказа, че преди няколко години пак така се е задъхвала, но в реклама против тютюнопушенето?