94

Писна ни!

преди 3 години

На 5 май всички Българи на всенароден протест пред президентството!!Облечете си тениските с лика на Бойко Борисов. Тези които нямат такива ще им се раздадат на место.Хора без тениски с лика на Борисов няма да бъдат допуснати на всенародния протест!

93

Ганди

преди 3 години

Предлагам един диспут между ми.ш.ока Слафчо и Любо дилов син на живо,без да му пише някой какво да казва,та да види народа какво представлява председателя на пяртияима такъв неандерта.л.ец

92

Анонимен

преди 3 години

1. Нова телевизия отдавна не е собственост на Домусчиев2. Откъде-накъде Борисов и Домусчиев да са приятели

91

Анонимен

преди 3 години

Щом си се провалил един път, нямаш право повече да управляваш. Това и за Сливи и за Лойко важи. Като те уволнят от работа, не може да се върнеш след това. В бг на власт идват пак хора които са се провалени.

90

Анонимен

преди 3 години

До 104Ми все едно аз да те питам защо Герб не управляват като са първи. Защото нямат мнозинство би отговорил ти. Ами и Славчо няма. Каза че няма да управлява с Герб,Бсп и Дпс. Очевидно е,че и той няма достатъчно депутати. Как да стане работата. Не е толкова *** да се хване с Бсп само и само,за да управлява. Това ще е политическият му край ако го направи.

89

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми г-н Трифонов, първо искам да Ви кажа, че не съм ***, нито пък съм симпазитант на ГЕРБ. Но от вашата партия по големи лъжци няма. И от Вас по голям пуполист няма. Моля, преразгледайте ИК и отменете задължителното машино гласуване! Моля, преразгледайте и броя на секциите извън страната. Моля, не бъдете национален предател и не продавайте българите останали в България!

88

Анонимен

преди 3 години

Нългарският народ не искал ГЕРБ пък ГЕРБ са първа сила с 850 000 гласа. ИТН са с 500 000 тях искат ли ги народа. А Манолова с нейните 160 000 гласа нея иска ли я народа?

87

Цв.

преди 3 години

Мъж ли си, какъв си никой не те знае. Само виждам, че се криеш като мишка и се изявяваш тук там из ФЕЙСБУК. Ей това е толкова смущаващо, че ми се повдига. Приличаш на марионетка, кукла на конци.

86

Анонимен

преди 3 години

Слави бил болен не можел да ходи не знам си какво ми като се чувства болен и безсилен да си седи вкъщи да се лекува да не се захваща с такива работи.

85

Анонимен

преди 3 години

Закриването на ЦИК е първата стъпка към дикатурата, киято ще установи Радев. Следват закриване мс медии, увлняване *** журналисти и слагане ръка на банковите депозити, които ще бъдат национализиране под претекст липса на пари в хазната.

84

Анонимен

преди 3 години

Бойко Поне като направи ГЕРБ застана отпред а Слави се крие вкъщи .

83

Анонимен

преди 3 години

Незабавни арести на гербавите бандити!Съд и тежки ефективни присъди!

82

Нов варварин

преди 3 години

До МарияВсеки средно интелигентен българин знае кои са медиите на Борисов. А че той е най големия лъ ..ец, това го знае всяко хлапе! И още нещо, което знае - една голяма част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА ГЕРБ, КОЛКОТО И ДА ИМ Е МЪЧНО ДА ГО ПРЕГЛЪТНАТ! ПРОСТО НЕ ИСКАТ ТАЗИ ЛЪЖЛИВА И КРАДЛИВА ПАРТИЯ!

81

Анонимен

преди 3 години

Мен пък като един средно интелигентен българин ме е яд,че в изборния кодекс не се въвежда да могат да гласуват само хора завършили основно образование. Онези в чужбина поне имат някакъв акъл. Но тези тук от малцинствата на които им се плаща за гласуване не знаят нито да пишат нито да четат. Повечето нямат дори ден трудов стаж. Не внасят стотинка данъци. Цоцат помощи и накрая техният глас е равен на моя. Това мен ме дразни. А не дали ще има 50 секции повече в Турция или Великобритания.

80

Анонимен

преди 3 години

Това Слави ли го е писал?Едва ли.Проблемът е друг.Окей,дразните лъва.Обаче като иде ред за властта ви няма.Незнам колко още ще ви минава номера и на вас от ИТН.

79

обикновен

преди 3 години

Слави отново е в 1ви Клас! "Ама другарю РР, те първи така направиха! А другарят РР отговаря - Споко и за вас може, има ли още та на веднъж да пиша укази?!Хахаха!

78

Анонимен

преди 3 години

Слави не се чуди!За хората от шайката Гроб е нормално да лъжат. Все пак е ромска ОПГ това.

77

Анонимен

преди 3 години

На Слави партията копира ГЕРБ така че не знам хората каква промяна виждат

76

Жълта книжка

преди 3 години

Слави, ти също спри да пишеш, защото не си по-различен от Бойко. Даже в твоите постове има много повече злоба и жлъч, и нищо градивно. Ти доказа, че си в политиката да изобличиш ГЕРБ, но хората искат някой да им реши проблемите. А ти показа, че не си способен. 20 дни ти трябваха да решиш, че се отказваш. Нашият народ няма време за реваншисти, а ти нямаш сили дори за реванш, какво остава да направиш нешо за хората. Лекувай си и се откажи, защото от ден на ден дълбаеш дъното. Бъди здрав ментално.

75

Анонимен

преди 3 години

Излизане на България от ЕС, НАТО и всвкакъв мониторинг на Брюксел. Това в целта на новите партии.Видяхме вече как си направиха заплатите 10 000 лв.