155

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако се съди по квиченето във форума, Ковачев май улучи амбразурата на матросовците точно в десятката и засегна най-болната им тема, носталгията по комунистическото им минало и вярата в "нерушимата бъгаросъвеЦка дружба" вградена в железобетона на петата колона и паметника на съвеЦката армия ... !!!

154

Анонимен

преди 3 години

Хахахах тва да ни е проблема, дай да почнем да бутаме статуи и да преименуваме градове и улици и местности, че си нямаме друга работа! Тоя пък и той да сложи на манджата- мерудия и да каже нещо само..

153

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

уредено от чичо Сорос на сладка служба в Брюксел, известен в миналото си с връзката му с танцьора Наско Месечков ли ще се възмущава от комунизма бе - нали бащите им бяха червени вождове.Друго се чудя - всички ли евреи политици са меки китки или само нашите, веднага се сещам още и за Дянков,и за другаря станишев.

152

Анонимен

преди 3 години

Само *** би могъл да поиска такова нещо само защото това са имена на личности свързани с комунистическата или която и да е друга идеология!!!!Много ограничена, лишена от каквито и да е ценности, и логическо мислене личност би предложила това!!

151

Анонимен

преди 3 години

Направете така че хората които живеят там да искат поне една улица да кръстят на боби.

150

Зaпознат

преди 3 години

яла ми смени името на града ве смешен

149

SHEFA

преди 3 години

ТОГАВА ДА ПРЕИМЕНУВАМЕ СОФИЯ НА АНДРЕЙ КОВАЧЕВ ДА Е ДЕМОКРАТСКО ИМЕ.-НЕЩО СТАВА ОТ ТОЕ ВИРУС-ПЕРЕ В МОЗЪКА ЯКО.-ИМЕНАТА СА СИ ЕКСТРА -НИКАКВО СМЕНЯНЕ.

148

Анонимен

преди 3 години

Ще ги сменим бе,ама като ви конфискуваме откраднатото.Тогава ще има за всичко.

147

Анонимен

преди 3 години

Всичката Мара втасала, само това ни е проблема. Тоя герберски комсомолец от сега му е ясно, че ще види европарламент през крив макарон вече.

146

Анонимен

преди 3 години

Обаче с Козлодуй няма проблем.

145

Анонимен

преди 3 години

БлагоевградАко фашистите и демократите бяха послушали Димитър Благоев за балканска федерация със столица София след 1 балканска война и балканския съюз, сега щяхме да имаме и Бяло море и Синьо море и Македония и Тракия, че и Северна Добруджа. Но не, войни, милион загинали и ранени, бежанци и ето сега Северна Македония и нищо.

144

Койчефф

преди 3 години

Докога Борисов ще отлага ваксинацията си с Астра Зенека. Дъщеря му да получи като обикновените хора ваксината с шимпанзе вирус.

143

Анонимен

преди 3 години

Страх ме е да попитам на какво ще ги преименуват

142

anonimen

преди 3 години

Ковачев,пий си хапчетата.Тотал щета си.Не дрънкай за имена на градове,а кажете къде потънаха милиардите за хартиените самолетчета.

141

Анонимен

преди 3 години

Бесплатни лични карти и паспорт ако сменят имена, защото нямам пари да сменям адреса че някой с 20 бона заплата в Брюксел не му харесвало.

140

Анонимен

преди 3 години

Е затова повече няма да управлявате.Защото непрекъснато ръсите и вършите глупости,во главе с шефа ти.

139

Вижте Франция

преди 3 години

Каквото ще да мислите за франсетата, те имат разумно отношение към историята - не се опитват да заличават имена и събития. А и в тяхната история са се лели реки от кръв и е имало твърде много братоубийства.Аман от желаещи да преправят всичко според калъпа на собствената си идеология. В тези мераци по какво всъщност се различават от болшевиките?

138

haha

преди 3 години

тоя не е добре бе ... ахах

137

???

преди 3 години

Господинчото нали оправи всички проблеми на хората в Бг, та сега се е захванал с имената на населените места. Какъв е тоя устрем на хората като него да говорят само празни приказки.

136

Анонимен

преди 3 години

Андрей Ковачев -*** с мека китка . А да ви е честит. Вие му плащате заплатката да си прави кефа с момченца .