77

Анонимен

преди 3 години

При масирана ракетна бомбардировка украинците тия байрактар могат да си ги накратко в ***. За разлика от Армения Русия е способна мигновено да покрия цяла Украйна с ракетен бомбен килим и никакви байрактарчета няма да ги спасят.

76

Анонимен

преди 3 години

Тази азиатска клоака няма ли да се затрива вече та цивилизования свят да си отдъхне?

75

Анонимен

преди 3 години

Това е съветофилски сайт щом задава въпрос - превъща ли САЩ Черно море в зона на конфликт? ? ?

74

кръстоносец

преди 3 години

Ехо, тролите, нали си давате сметка, че лобирате за война??? Или нямате толкова мозък? Пък ако толкова ви се ще ходете в северна ирландия и так си задоволявайте низките кръволожки страсти.

73

Анонимен

преди 3 години

Този, който е ни е сътворилима голямо търпение, че още не ни е заличил с всичките ни войни, болести и разврат.

72

до 78

преди 3 години

.....Съветският съюз беше къде по-голяма военна сила от сегашна Русия, но загуби.....явно доста си невеж и от към военно дело и от към икономика, вервай си ....на съветския съюз.

71

Анонимен

преди 3 години

До 70Ма ти ще оцапаш памперса от злоба, приятелю.

70

Анонимен

преди 3 години

САЩ знаят само санкции, война, цанкции, война, война,война, санции.

69

Военен Генерал

преди 3 години

САЩ нямат доверие на Турция. Това означава, че не могат да разчитат на Босфора при евентуален конфликт, а кораби по въздух, още не сме виждали да се приводняват...Т.е. не. САЩ не превръща Черно Море в Зона на конфликт..Ако България и Румъния имахме кораби и подводници, можеше да стане, но инак не.Това за фалшиви новини - докладвайте в СЕМ. И в КЗП.

68

Анонимен

преди 3 години

Съветският съюз беше къде по-голяма военна сила от сегашна Русия, но загуби.

67

Анонимен

преди 3 години

При една трета световна сащ ще бъдат неприятно изненадани колко много натовски държави ще дезертират. Това не ти е 20 век когато по радиоточката можеше да промиване мозъците на народа и те да се записват доброволци за тоя дето духa. Сега всеки миже да разбере от интернет *** игри и аз не виждам кой ще тръгне да умира за едното нищо освен ненормално поляци и украинци

66

до 55

преди 3 години

чудно САЩ кскво свършиха в Афганистан, нищо, талижаните си веят байрака и не им дреме. Какво ми цитираш Чеченския конфликт. Ти какво искаш като Янките във Виетнам да избиват всичко на два крака . Да велик успех за САЩ във Виетнам. Разбиха Ирак ,анархия и ислямизъм след тях. Е и две съборени кули с 5000 убити техни граждани.

65

Анонимен

преди 3 години

Откачалника Обайдън иска да разпали световна война.

64

Обективно

преди 3 години

САЩ превръщат цялата планета в зона на конфликт, не само Черно море, САЩ имат над 700 военни бази в чужди държави, извън територията на страната си, включително и 3 американски военни бази в България. За сравнение Русия има под 10 военни бази в чужбина.

63

Анонимен

преди 3 години

До SSКво викаш, другаря Путин ще поиска да дойде във Варна ли?Ми, да заповяда, чакаме го!Ще го посрещнем както едно време Генерал Колев е посрещал казаците!

62

Анонимен

преди 3 години

Тъй като тази година няма да има сезон, и яхтите няма да са обезпокоени, е удобно да си примерят пишоцитe, нали Борисов? Няма ли някаква клауза в черноморския договор да се блокира достъп на чуждестранен военен флот при вето на някоя от страните на Черно море. За какъв се домъкват американците само да тормозят и провокират. Други проблеми по света няма ли да ходят да там да ги оправят?

61

Охраняем плаж

преди 3 години

Ще разквартироват "натовските" части по празните хотели и ще закърпят сезона по черноморието. Обаче на плажа ще има военни, вместо баби германки и рускини по бикини.

60

до Калеко Алеко

преди 3 години

Миличкия добре че си ти да ни просветиш колко добри приятели си имаме и как за часове Варна и Бургас биха се превърнали от морски градини в африкански пустини заради същите ни приятели които уж сме поканили.

59

МАЛКИЯ МУК

преди 3 години

ШОРОШИТЕ СА ДИГНАТИ ПО ТРЕВОГА НАЛИ КАЛЕКО АЛЕКО.

58

Анонимен

преди 3 години

До Православен БългаринКопейкин, ти ли си бе?Да не си изпаднал в следизрна депресия, как ще връщаш сега кинтите на гасударите си?