57

1

преди 3 години

До Калеко Алеко,какво прави твоя бойко бе ***,едно голямо НИЩО,щях да излъжа,пълни чекмеджето,но скоро ще го секнат,никога по-вече комунизъм,на 04.04.2021г.да го пратим да си харчи паричките,не искаме комунист на власт,няма значение от герб ли е или от бсп.

56

АнонимеН

преди 3 години

До Калеко АлекоОмраза.

55

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов пак ще я БИЕ ТАЗИнямат насищане тези от БСП бой и

54

мъдър

преди 3 години

да. може би бойко не е най хубавия има и по умни и по по по ама поне е западно ориентиран а не е морзилка

53

Бройко Чекмеджиев

преди 3 години

Днес като си ида до село с Жипката, мисля да бера малко коприва. Тъкмо ще инспектирам и горъта

52

Анонимен

преди 3 години

Първи по смъртност и последни по доходи неоспорим факт и дебелия от Банкя ми обеснява, че управлението му било успешно.Само си представете ако не беше, да ама платения онанист Калеко Алеко и заблудените Герберски овце не могат да го разберат.

51

Анонимен

преди 3 години

Работа,работа,работа!Какво се разбира под актуалиния лозунг на ГЕРБ - Затваряне, отваряне, затваряне!Ето на това гербаджиите му казват работа!

50

Анонимен

преди 3 години

премиеро на вселената

49

мъдър

преди 3 години

браво на премиера. няма как да стане всичко за миг наред, но след няколко години ще сме значително по-добре, отколкото ако дойдат БСП и вдигнат данъците, че да има повече за черните уж соц. слаби а с бмв или мерц

48

1

преди 3 години

До Анонимен-52, а главния партизанин от Банкя какво прави сега.

47

мъдър

преди 3 години

браво на премиера. няма как да стане всичко за миг наред, но след няколко години ще сме значително по-добре, отколкото ако дойдат *** и вдигнат данъците, че да има повече за черните уж соц. слаби а с бмв или мерц.

46

Анонимен

преди 3 години

виждам че трима не искат по добър живит за внуците си

45

Анонимен

преди 3 години

Тоз наш вожд бил голям лирик и поет,бетер Димчо Дебелянов,човек ако не го познава и го вижда за първи път може да се разплаче от умиление как ги реди...

44

Анонимен

преди 3 години

Тези които реват за ТКЗС да знаят че повече няма да го позволимние работим а партизаните крадът

43

Анонимен

преди 3 години

Капиталисте 22,не зная на колко си години,но нямаш шанс да развиеш разум,ти си една наведена п'роста ОВЦА!На избори имаш шанс да мислиш,само ид'иот като теб би могъл да лази толкова ниско и да задава толкова *** въпрос,въпросът ти е комунистически и много наведен на Тиквата!България тъне в мизерия защото овце като теб преобладават в населението и наследството на комунизмът се е отразило яко в природно празната ти тиква!ГЕРБ и ти сте продукти на БКП!

42

Психиатър

преди 3 години

Вържете ***!

41

RD

преди 3 години

Като чета такива статии ми е по-лесно да се изходя. Благодаря!

40

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами Борисов добре прави, всяка негова обиколка отчита по нещо направено, за разлика от един нищоправец, който чиито лозунги и есета написани от стратегическите му съветници, сеят умраза и разделение в обществото и то в момент на Пандемия и Световна икономическа криза. Той парламента вече закри врати, но по-добре ли беше да ББ да стои там и да слуша изцепките на селската скандалджийка от с.Крушовица, която само на 28 г. се сдоби с цяло Външнотърговско предприятие за жълти стотинки и компенсаторки

39

Анонимен

преди 3 години

САЩ постоиха Комунизма коли, пътища, къщи, париБойко Борисов започна да праи това в Българиякойто иска това =28=

38

1

преди 3 години

След обиколката из житата,остава,слънцето наше,да нареди,комбайните,да влязат в житата,он го може.