168

Чиновник

преди 3 години

Мерките не са строги, а хлабави. Строги мерки означават вечерен час и забрана за отдалечаване на повече от 500 м от дома. Вие това ли искате да се въведе и тук?

167

До 171

преди 3 години

Ако искат да ни опазят, най-добре да ни опазят от себе си. Фандъкова превърна София в гето, воняща дупка, дори метрото и протича на първия месец, останалото е разбити тротоари, липса на елементарна градска среда, недостиг на лекари и модерна апаратура заради масовата емиграция. Тотално е абдикирала от задълженията си, ама и е лесно да припява на щаба.

166

Jchchchchch

преди 3 години

До СЪЩИЯ УМЕЕЕНСпокойно приятелю, Короната по-малко умните като теб я карат леко!Нема да се плашиш!

165

MMM

преди 3 години

До ЕлектраТи от години продължаваш да си вадиш хляба с писане на неистини по форумите. Това че си под псевдоним и без значение за Господ. Той всичко вижда.

164

Анонимен

преди 3 години

Професор Чорбанов го каза /като не вярвате на обикновени хора, поне вярвайте на специалиста/ - повишаването на заболеваемостта в световен мащаб, сключително и у нас, се дължи на ваксинацията. Напълно логично твърдение, когато човек се замисли безпристрастно. Прибирайте се, и умната!

163

Анонимен

преди 3 години

Стига рев, ГЕРБ искат да ни опазят!

162

Анонимен

преди 3 години

НА МИЛИЦИОНЕРА ВСИ ХОРАТА СА МУ ВИНОВНИ

161

0

преди 3 години

до 777Нее, не е шизофреник, прави се на луд, сам си го каза.

160

СЪЩИЯ УМЕЕЕН

преди 3 години

Вчера минах през голям софийски мол и съм отвратен от мърлите и мърльовците, които срещнах там!Може би на 9 от 10 маските покриваха само части от устата им. Използвам платнена маска, без разните му там дупки и клапи. За по-сигурно в джоба на маската съм поставил 12 филтърчета едно върху друго уж за пм2.5 и с активен въглен (колко вършат някаква работа не се знае) и въпреки това нямам проблеми с дишането през тази маска през носа. Да,без маска е малко по-лесно, но неудобството от маската е търпим

159

Борисов

преди 3 години

Идва възмездие за тях! Нека всички гласуваме против ГРОБ!

158

Анонимен

преди 3 години

Саддам от Банкя затваря държавата.

157

Анонимен

преди 3 години

А какви праи ще дадат на хората, на които забраняват да работят? Кой ще гледа децата които не са ну училище, като вече нямаме никакви отпуски? Много е лесно да кажеш затваряме всичко. Тези мерки са добре дошли само за държавни служители, учители и полицаи и всички на държавна хранилка.Заплатата им върви, все им е тая дали ще работят или не. А другите хора какво ще правим....

156

Анонимен

преди 3 години

Аз съм *** и вие сте прости

155

Селянин с колело

преди 3 години

Лицемерен си Борисов,лицемерен.Здравето и животът на хората никога не са вълнували управниците-нито през комунизма,нито сега-при либералната демокрация.Човекът за вас,управниците, е като впрегатно животно-един пада в браздата,друг го сменя.Вас ви вълнува властта,защото у нас тя се използва за материално забогатяване.Съсипахте една просперираща държава,погубихте един работлив народ,унищожихте прекрасна природа,само и само няколко хиляди тарикати да изкривят гушите.Плюя на такава демокрация.

154

Анонимен

преди 3 години

"Хората не носят маски, не спазват дистанция" каза не носещият маска Борисов

153

Анонимен

преди 3 години

Мутрата иска да отмени изборите и да наложи абсолютна диктатура за да утвърди фашисткия си режим, въпреки всенародното недоволство!От миналото лято успива народа с предстоящите избори и сега ще ги отмени!

152

777

преди 3 години

Само преди няколко дни Борисов каза "И по 3000 заразени да има на ден, заведенията отварят!" Сега пее друга песен. Специалистите наричат това шизофрения!

151

Рот

преди 3 години

Ако здравето и животът бяха най-важните, намаше да се събират капачки, нямаше да затваряте болници, нямаше цели отделения да затварят за месец, зашото единствената операционна сестра отива на море. И купища други недопистими неща. Това е най-великия цирк в историята на човечеството. Тази измислена пандемия е войната, която не се случи в началото на 21 век.Лъжци и майкопродавци.

150

УМЕЕЕН ТА УМЕН

преди 3 години

131 Маската предпазва другите около теб, когато говориш плюейки, когато се хилиш плюейки или когато кашляш пак плюейки! Знам че ти е сложно за умствения капацитет да го осъзнаеш напълно, но маската е най- сериозната спирачка за Ковид пандемията...Ако ги носим всички разбира се. Аз не я свалям и в банята. Имам мазак в главата си не тиквени семки

149

Анонимен

преди 3 години

Заедно с Боко -звяра си отиват и диктаторските практики след 4-ти!