215

1

преди 3 години

До Анонимен 206"понякога сигурно и ти не си вярваш на глупостите , които съчиняваш"Райхщадтското споразумение е документ, със съдържанието на който всеки ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА да се запознае, за да разбере истинската политика на Русия по въпроса за силна България. Това е официален договор, тъй че Чебурашката не само не "съчинява", но се придъжа ИЗЦЯЛО към историческите факти.Същите исторически факти, която редактираната от руснаците история, която се преподаваше едно време, пропускаха.

214

Патриот

преди 3 години

Втори мандат бетон за Радев аз и всички познати ще гласуваме за него пак ,да се давят в гнустта си герберските *** :)

213

До 226

преди 3 години

Не само,че няма да се маха,ами и отново ще си го изберем.

212

Диана

преди 3 години

До До 190Общи приказки, БСП! Народът обича да се весели с президента - виж как посещават митингите му по разни места...Смях, смях във времето на чума, но все пак си е нещо...А хора, които наистина не се интересуват от политика, може и да го сметнат за представителна личност - нали така излъга целия народ когато го избрахме...Внимавайте следващия път - никакви кандидатури на БСП! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

211

4epa

преди 3 години

ЗЛОБАТА В ГРИПЕНОВ ПО4ИВЕН ДЕН НЯМА !!!!!!!!! ДА НИ ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА !!!!

210

Анонимен

преди 3 години

Много обичам когато Радев се появява на публични места . Тогава гербаджиите попадат в истерия ,значи човека говори истини..Тази вечер много Бокови последователи пак не ще може да спят

209

Анонимен

преди 3 години

Есента да се маха! Комуниста вън!

208

Калеко Алеко

преди 3 години

Борисов пак ли е в Турция за 3-ти март.

207

Гууд баи баи

преди 3 години

Соловяни таракиици и мизяни дотука гЪ докарофмя стига веке Нову началу

206

Гешев го чака !!!

преди 3 години

Празни приказки и мераци , на един Празен човек. След няколко месеца ще бъде само още едно мръсно петно в нашата история.

205

Анонимен

преди 3 години

Руски шпионин,позор за България.

204

Анонимен

преди 3 години

"Да живее България" и работата за руския поробител, така както Аксаков ясно го е заявил са несъвместими, а Фигуранта работи за руския поробител.Ето какво е казал Аксаков за българите:Всяко тържество на българите е смърт за Русия ......те трябва да бъдат притежание на русите .......

203

Анонимен

преди 3 години

Не президент, а измеееет. Не е бил нито един празникккк московскатаааа рубладжийскаааа измееет да не осереееее.

202

ЧОВЕК

преди 3 години

Направи ми впечатление , че всички които са олигрефично възбудени срещу Радев , са Профсъюзни Лидери , Държавни Служители и Организатори от Партия ГЕРБ . Няма лошо до тук . Но поне аз съм виждал покрай мен че тези хора са Участвали и Участват в Корупция и Кражби . Явно те виждат заплаха в лицето на Президента ,за статута си , и за Хляба на семействата си.Не мислят че ще влязат в Затвора , рано или късно и ще върнат всичко .

201

Анонимен

преди 3 години

Тоя спъва развитието на България!Злобар

200

Анонимен

преди 3 години

Радйо изглежда като марионетка на ГЕРБ, малко само едните да кажат нещо и той веднага подскача. Караянчева сутринта го призова да се появи и той постъпи точно по план. Толкова предвидим президент не сме имали.

199

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 203 Еми президент е все пак Когато поиска може да говори , или защото не изпълнява волята Борисова , не му е позволено ?Каква политическа агитация видя в думите му ?

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208Радефф е един манипулатор и нищо повече. Ако някой мисли че го прави за хората е наистина голям гл..к.

197

чебуРАШКА

преди 3 години

Бойко налундзи ли си феса.

196

До 200

преди 3 години

Не е вярно.Кърдалийската пуйка беше там.