63

Анонимен

преди 3 години

Тя затова е отишла толкова рано.Да не го срещне и да го напцува на спокойствие.Щото ако застанат заедно,сещайте се кой ще бъде освиркан.Елементарна и предсказуема фростотия.

62

Солташак

преди 3 години

Трябва на народа йеййййййййййййййййййййй разбиретиииии усъзнайтииии са бряяяяяя ооооооооооооииоу

61

Лошо

преди 3 години

Тази семпла женица има дъщеря и две внучета. Дори не мога да си представя що за живот е да усещаш прикритите погледи на околните които шушукат "Това е дъщерята и внучетата на онази известна с трите букви". Жалко за дечицата, жалко ....

60

Анонимен

преди 3 години

До 65Преди баба Цецка ви беше "майка" (според едно нейно изказване). Сега Цвета кофата ли е?

59

Брадвата

преди 3 години

До teoЖалък си. Изобщо гербаджиите не сте българи, затова сте смешни и противни. Въпреки че сте във властта, но това е временно. На свободния трудов пазар не ставате и за метачи

58

БСП активист

преди 3 години

Чета коментарите и виждам убедителната победа на БСП на изборите!!Бойко е пътник, Нинова е новия премиер!!България мрази ГЕРБ!

57

Анонимен

преди 3 години

Тъй тъй ,до изборите я давайте тая всеки ден ,па да видите герб колко гласа ще имат !ако и давате деса,лиляна,теменужка,и двата делян и оная с хотела/стена в Алепу -направо ви гарантирам пълен крах на герб.Абе къде е влади горанов ? Ко стана ? ей така го махнаха и пълна тишина - Защо ? Виновен ли е ?Ако да ,ко праиме ?

56

Анонимен

преди 3 години

Защо цитирате вожда бе несретници неполющена марш на работа за да имате пенсиика за парченце кашкавал и лютеница от по йовтиното на старини.

55

Дежурен гербски трол

преди 3 години

Премиера не е казвал *** , това е долна манипулация.

54

KUR

преди 3 години

за мисирките от този подлезурски сайт!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Чакаме Румен Рублата да осереееее и този ден като всички останали.

52

Оле майчице!

преди 3 години

Тази има подкрепа единствено от виетнамския народ! Все пак им подари Пекин като столица!

51

Солташак

преди 3 години

Трябва на народа а не управници.

50

Анонимен

преди 3 години

Единствен Плевненлиев покани Ердоган на Шипка преди години ! Турчина не дойде и дипломатично отклони поканата,но самият АКТ на Плевненлиев удари в земята всички псевдопатриоти,които в датите освен 3 март така силно акцентират,че ги е срам от Борисов,че не знаел английски и говори на български ....

49

Анонимен

преди 3 години

Последно,тая умна ли е или не твърде умна?

48

Цензур

преди 3 години

Наистина не разбирам какъв е смисъла да се цензурира абревиатура ?! Как да напиша абревиатура на Трагична Кърджалийска Погнуса ?

47

Анонимен

преди 3 години

Само да не направят пак някоя катастрофа с кортежа й докато тя е без *** на задната седалка.

46

По време на пандемия

преди 3 години

Ако по време на тази пандемия, не Бойко, който се измори да дава помощи, заради пандемията, а комунистите бяха на власт, то с абсолютна сигурност половината от населението на България щеше да измре, но не от вируса, а от глад, защото червените крадци отново щяха да източат държавната хазна, да фалират банките и ... останалото го знаете- глад и мизерия. Бог да пази България от червените крадци!

45

22

преди 3 години

Ти като редови гражданин ли отиде? Да се поклониш пред героите или да се оглеждаш и ревизираш кой е отишъл и кой не?

44

Анонимен

преди 3 години

Браво на Цвета! Казала е истината право в гадната мутра на фигуранта! Много ги е яд метежниците и се пръскат от злоба, но няма как. Жена като Цвета е много по-достойна от нищожеството със зелените миризливи чорапи!