23

Tom

преди 3 години

Еми хубаво, но ако не ни дойдат на крак да огледат обстойно апартаментите и с алпинисти да огледат цялата фасада, ще заведем дело срещу държавата за измама и злоупотреба с власт.

22

Анонимен

преди 3 години

Хора, прави ли ви впечатление, че от 1 месец ГЕРБ правят всичко възможно да загубят изборите! Много ме притеснява това тяхно поведение. То всеки ден е нещо, което е абсурдно. Защо? Очакват нещо гадно да става ли? Имат инфо, че се готви нещо, което ще е пагубно за управляващите ли? Не знам, но поведението им много ме притеснява!

21

Гербераст

преди 3 години

Ще плащате по 500 лева за паспортизация на жилищата, и по 500 лева за сертификация за ваксина, защото чекмеджето на Чекмеджан Барселонски се изпразва!

20

Анонимен

преди 3 години

За блоковете, които се санираха с пари от бюджета, техническите паспорти бяха безплатни, а на всички останали ще искате да си плащат тези паспорти и на всичкото отгоре няма и да получат и стотинка под формата на саниране или друга държавна подкрепа... Това минава всякакви граници!

19

Анонимен

преди 3 години

сега се почва

18

Дерикожев

преди 3 години

Овцете трябва да се стрижат редовно ! Автомобилите като причина достигна своя максимум, *** се започва с жилищата! Глупаците "инвестираха" в имоти, сега започва стригането.... и това е само началото...

17

Туз

преди 3 години

Сиромашки изедници!

16

Анонимен

преди 3 години

*** мафията, пак си ги изберете

15

K6

преди 3 години

Леле чудя се как бабата комшийка ще плати 500лева

14

Анонимен

преди 3 години

Рекет максимално.Плащай или ще ти вземем всичко.Заемите са да ги харчи Винету и да си пълни шкафчето. Вие ще ги плащате , ама трябва и още да платите , защото той изхарчи и последния заем предизборно. Досега направи 30млрд заем и едни хора без умствени възможности получиха лесни огромни пари, поради което цените растат. А вие ще плащате за всичко.

13

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

ЗАБРАНЯВА СЕ КАТО ПОРЕДНО НАГЛО ПРЕСТЪПНИ АНТИ ЧОВЕШКО МЕРОПРИЯТИЕ!!!

12

Анонимен

преди 3 години

За това има точно определение - мародерство. За да усвоят 1 млрд и нещо, като ги вземат от хората и после по чекмеджетата. Ако се сравнят данъците и всички такива измишльотини да се скубе народа по време на турското робство и сега, ще се види, че сегашните душмани отнемат в пъти и пъти повече. Това не е криза, това е ЧУМА

11

Гарабед

преди 3 години

Е аз на кой плащам данъци за тоя имот всяка година?Значи купувам си аз преоценената панелка в София на приятната цена от 1000-1200?/кв.ми после трябва да плащам допълнително ? Аре бегайте от тук..

10

Анонимен

преди 3 години

Поредната гадост! Българите не заслужаваме такова отношение! Малко ли са грижите на българите - едни да плащат жилищен кредит, други да живеят под наем, други да дават пари за ремонт и поддръжка на собствените си домове? Тия *** такова нещо не са казвали преди да бъдат назначени за управляващи.

9

Анонимен

преди 3 години

Тая седмица не е имало новина как цените на имотите ще растат вечно :)

8

Зори

преди 3 години

Поредните *** решения.

7

Факт

преди 3 години

Оставка!

6

Рентиер 2

преди 3 години

А знаете ли колко лесно мога да дам закона на съд в Хага и Брюксел в ЕСПЧ че с това ни извиват ръцетеи че е законен рекет. Ще си хвана 2 - 3 добри адвоката и все ще му намеря цаката на тва законче да падне в съда. Ще се събиреме още 5 -10 човека, един път колективен иск, втори път всеки пъ отделно Тоя път на БГ ще и се изреждаме като по време на букаке да я таковаме Аре стигаа Тука рекета е национален спорт

5

Елемаг

преди 3 години

Сега ще има поредното задушевно рендеву тука в коментарите и нито един пред МС да вдига революция.И в края накрайщата ГРОБ ще ни го набие на всичките с 200.Някой на бас,за нещо по-различно?Да не говорим,че тука един писа,че на търговете,дето учавства паспорта излиза 61 лв за сградите,да се чуди човек отде ги сметнаха тия 500.

4

честита баба Марта!

преди 3 години

А ония да си гледат работата.