69

Анонимен

преди 3 години

В началото на този Век 2001-2003 мисля че беше,един руски висш дипломат беше на посещение в България и го бяха попитали ,,Кога ще се оправи България ?'' И той беше отговорил така: ,,Когато си дадете панелните апартаменти на Европейския Съюз'' А на въпросът ,,За какво му е на Европейският съюз да ни взима панелките?'' Той беше отговорил така:,,За да настанят арабските бежанци и палестинци от Близкия Изток когато започне войната'' И това интервю беше взето преди 20 години.Помня го мн. добре.

68

Анонимен

преди 3 години

целта е отнемане на жилищата,всичко да е държавно,казва се зануляване Клаус забравих др. име.Светът върви към унищожение на човеците,помнете ми думата.след това 3-та СВ с ядро

67

Анонимен

преди 3 години

Хора ако и този път не скочим всички като един продавам всичко и отивам да си търся нова родина.Не става тука вече!

66

георги

преди 3 години

ПОРЕДНОТО ЗАКОНОВО ОБИРАНЕ НА ХОРАТА!!!

65

софия парк лебеда

преди 3 години

да върнем КОМУНИЗМА. Да върнем машиностроенето от времето на 80те г.Да върнем ергенския данък. В столицата да се пуска със специален паспорт само хирурзи, инж, лекари, политици. Да върнем ТКЗСВие не разбрахте ли, че в КАПИТАЛИЗМА всичко е АНАРХИЯ и БЕЗЗАКОНИЕ.Как ще искате пари и изрядност от хора, които живеят вече десетки години без работа; без защита;без сигурностВ моя вход има 4 апартамента без хора от 20 гиод, 3 апартамента не са плащали мес.такса от 15 год,, 1 ап. не е плащал вода 3г

64

Анонимен

преди 3 години

Нема проблем, кога българина го е*е за някаква си заповед, тоест никога, не се вкарвайте във филма :)) Като си искат 500-те лева за нищо, да пратят баретите, само че и те не мисля че ще се съгласят :) Нов закон: къщата на Бойко отива на търг за деца с нужди, това мисля ще трогне народеца, внуците му имат избор :))

63

Анонимен

преди 3 години

Aбe дa питaм тъпитe управляващи, зaщo пaнeлни или cгрaди пocтрoeни c вcички дoкумeнти им трябвa пoдoбeн пacпoрт? Зaщo нa caнирaнитe cгрaди с държавни пари ce дaвaт тaкивa пacпoрти бeзплaтнo, a ocтaнaлитe трябвa дa cи плaщaмe и нaшитe? Нямaтe нaяждaнe eй.......

62

Анонимен

преди 3 години

Колева, това трябва да важи за новопостроената сграда, а не за стогодишната. Стандартите по които са строени са различни.

61

Обичам минусите

преди 3 години

Ами те тази бюрократщина я пускат сега ,като съобщение, че да намразим Бацето. Номера на червените средства за съобщения.

60

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

ЦЯЛ ЖИВОТ ПЛАЩАЙПЛАЩАЙ ДАНЪК СГРАДАПЛАЩАЙ ДАНЪК СМЕТПЛАЩАЙ ТОКПЛАЩАЙ ВОДАПЛАЩАЙ ЗА БЕЗРАБОТНИПЛАЩАЙ ВОДАТА НА ИНДИЙЦИТЕ,ТОКА ИМПЛАЩАЙ ВИНЕТКА ДА ХОДИШ ПО РАЗБИТИ УЛИЦИ И ПЪТИЩАПЛАЩАЙ ДАНЪК МПС ДА ТРОШИШ КОЛАТА СИ ПО УЛИЦИТЕПЛАЩАЙ ЕКО ТАКСА 400 ЛВ ЗА ДА ТИ ЗАБРАНЯТ В ЦЕНТЪРА ДА ВЛИЗАШПЛАЩАЙ ЗА СМЕТ ДА ТИ ПЪЛНЯТ ЗЕМЯТА С БО--КЛУКПЛАЩАЙ ЗАСТРАХОВКА ЗА ДА НЕ ТИ ПЛАТЯТ СТОТИНКА ПРИ ПТППЛАЩАЙ ПРЕГЛЕД НА КОЛАТАПЛАЩАЙ НЕТ,ТЕЛЕФОН ДА ТЕ СЛЕДЯТПЛАЩАЙ ЗДРАВНИ И ЗА ИНДИЙЦИТЕ ЗА МОЖЕ ПОСЛЕ ПАК

59

Анонимен

преди 3 години

А годишен технически преглед на сградата няма ли да измислите? Със съответните стикери лепнати на джама?

58

Колева

преди 3 години

Идeятa нa пacпoртизaциятa e дa ce cъздaдe eдин cтaндaрт, oт кoйтo дa мoжe дa бъдe дoбитa eднa oбeктивнa прeдcтaвa зa cгрaдaтa. Паспорта дава единствено представа за сградата!!!! Аз по *** причина скоро не бях виждала, ама Айде.

57

Анонимен

преди 3 години

Аз чета само "плащане, плащане плащане", и частен съдебен изпълнител. И защо точно частен? Държавен няма ли?

56

Анонимен

преди 3 години

Някои фирмички доста добре ще намажат - няколко милиона собственици по 300-500лв и гуш няколко милиарда.

55

МХМ

преди 3 години

Искам да ми цитирате покой закон, алинея, точка и параграф ще ме осъдите, ако откажа. Щото ако вие не можете да ми покажете това, то аз мога спокойно да ви покажа по кой закон и алинея ще ви осъдя за тормоз!!! И ще искам обезщетение, равно на пазарната стойност на имота ми.

54

Анонимен

преди 3 години

След като БАН не откриха ваксина, откриха техническия паспорт.

53

Анонимен

преди 3 години

100% съм сигурен, че предписанието за технически паспорти ще падне в Съда при обжалване. Както всички други глупотвеини досега биват отменяни, когато се стигне до съд.

52

Анонимен

преди 3 години

Те от Европа ги карат да се правят тези паспорти.Ама в Столипиново блоковете са без парапети по стълбите. Нямат прозорци. Работя в едно училище близо до махалата. Като ходим да търсим децата отпаднали от училище по адресите и съм видял отвътре как са блоковете. Няма асансьори.Шахтата е празна, заварени са вратите на асансьора в 8 етажен блок. Стълбите са на косъм от падане. Всичко се разпада. Извадили са касите на прозорците по стълбището. За покривите казват, че е мазалоо.Паспорти за тях йок.

51

Баба мара

преди 3 години

общините да си свършат тази работа и с нас да не се занимават това са лобискизакони 45 години плащаме данък за панелите и сега пак ще ги плащамеаз не искам никакъв паспорт както и дистационен водомер както плащат засанирането така да платят и тези разходи нали идвали пари от ес да ги използватследващото нс да отмени незабавно лобиските закони на герб и да не ни трови живота

50

Искам

преди 3 години

Да видя техническия паспорт на Графа, метрото и Лъвов мост