66

Анонимен

преди 3 години

Дианче,не разбираш ни от история,ни от война,ни от политика.Лошото е ,че 90 % са като тебе.Затуй ти е смешно всичко.

65

Анонимен

преди 3 години

С всичките си природни ресурси и подаръци от природата,обществото на най-голямата по площ държава ,тлее в бедност и нищета ! Сами преценете правилно,конструктивно и адекватно ли е управлението ?Я проверете колко олигарси има там !И да ми давате Путин за пример.....Нелепо е !

64

Анонимен

преди 3 години

Тексас иска да се отдели от Фащ. Но жълтурчo изчезва иначе щеше да строй стена с Мексико. Милиарди заграби за стената но не построй и 3 километра.

63

интересно

преди 3 години

дали някой въобще си прави труда да чете подобни безсмислени статии

62

Анонимен

преди 3 години

Много народи освен източно европейците най-после се спасиха от руски ботуш. И разбраха какъв кошмар са преживели.45 години у нас се раждаха деца, които не знаеха какво е чужбина, а за да отидат до Петрич трябваше да си вадят документ - открит лист. Сакън де не избягат и да видят как живеят хоората по света.И сега Русия не може да лъже народите си колко е гаден империализма, всеки може да отиде и да види.А самите политици като Путин си пращат дечицата д живеят на Запад.

61

Обективен

преди 3 години

Ами смешно ми е тоя тип Навални как така звъннал на агент от тайните руски служби,представил се на еди-койси и оня му разказал как го е отровил. Тоя явно не е наред с мозъка и не е в новичока причината. Правилно каза Путин , че ако неговите служби са искали да отровят Навални,са щели да го направят. Пълен *** е Навални и неговите западни клакьори. Във всяка ветеринарна аптека има материал с който Навални нямаше да говори глупостите които тръби сега.Едва ли тайните КГБ са такива профани.

60

Анонимен

преди 3 години

Никой не е вечен, навремето имаше един правешки селчок,дето си въобразяваше, че режимът му бил по стабилен и от на коча топките,Но пак падна.А на коча са си още на мястото си и се клатят...

59

Анонимен

преди 3 години

на чужд гроб плачете пичове.....вижте нашето дередже и нашите вождове....

58

Анонимен

преди 3 години

До нищо личноЧервените каскети никога не сте имали нищо друго наум, освен величаенето на Русия, тъй че няма никакво значение как реагирате. Важното е истината за Русия да е ясна, а тя е нелицеприятна за вас. Колкото по-дълга, толкова по-нелицеприятна.

57

нищо лично

преди 3 години

До Анонимен 64Концентрация на медийна собственост - що е то?

56

Сами виждате:

преди 3 години

Народите от бившия СССР , определено не искат повече да са вътре в една силова коалиция от етноси , върховенството на които е поверено на Русия и руския ЦАР!Русия се цепи по шевовете и се разпада на :-Грузия-Украйна-Азербайджан -Молдова-Литва -Латвия -Естония...и т.н...АКО ТОЗИ РАЗПАД СТАНЕ ИЗВДНАЖ , ЩЕ НАСТЪПИ АД!ИСТИНАТА Е---БАВНО ...НО СИГУРНО!НЕИЗБЕЖНО Е!!!

55

Христо Грозев

преди 3 години

'' Годината на руският лидер бе натоварена, въпреки пандемията ''................защо не пишете за БЪЛГАРИНА Христо Грозев, който разкри убийците на Навални.Целия руски интернет не спира да ни благодари за Христо Грозев, само тук мълчание ...

54

Анонимен

преди 3 години

Ако си прав какво бъдеще очаква мултиетнически ЕС и САЩ?МайКитай ще завлече всички.

53

Трябва да признаем

преди 3 години

Владимир Владимирович Путин е най-големият колекционер на опозиционни *** в света.

52

Патриот

преди 3 години

Вече никой не може посмъртно да приеме насериозно анти-руската пропаганда !Запада сам си е виновен просто ни уморихте с лъжите си и хибридките!Не ми се сърдете че съм русофил и яростен анти-американец и антизапдняк не обичам да ми се убижда интелекта от никой!!

51

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДълбоко погрешни разсъждения, за недоверие на запада срещу Русия. Основните грешки на Запада в оня момент бяха 2. Първата е че повярваха че Русия може да се демократизира в сегашните си огромните географски размери и вследствие на това спирането от запада на стремежа на поробените от Русия народи по пътя им за независимост. Страхът на Запада от появата на няколко ядрени държави стана най-голяммата стратегическа грешка и доведе до възраждането на шовинизма и нацизма в днешна Русия.

50

Диана

преди 3 години

До Анонимен39Малко ми е смешно да те атакуват, а ти да седиш и да чакаш някой друг да се включвал и е малко странно да отворят втория фронт точно когато руснаците започват да побеждават,,Не става въпрос за приятелство,а за политика! И не става въпрос за признание на ролята на Русия /тогава СССР!/,а за международна оценка на нейното участие-не се говори нищо за нея! Русия изплаща грехове,трупани в стари времена - и тук историята определя отношението, както това се случва и с Гърция - предразсъдъ

49

Не извратен тип

преди 3 години

Знаете ли защо Турция никога няма да влезе във ЕС ? Защото няма толкова ппеддали да екстрадира във Брюксел

48

нищо лично

преди 3 години

Питам се дали нашите медии имат норматив за броя и дължината на материялите срещу Русия... Съобразявайте се с българската специфика - колкото повече ни натискат, толкова повече се опъваме и целта не се постига, а става обратното. Пропагандата не е занимание за фелдфебели.

47

Глупости

преди 3 години

В Русия , ако няма некой ЦАР ИЛИ ПУТИН...ще се разпадне на мига.Това е една , мултиетническа държава , в която властта е съсредоточена в ръцете на един вожд със "силна ръка" , подкрепен от ВПК/силата на властта/.РУСИЯ -НЕ ПОДЛЕЖИ НА "ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ"!ТОВА ЩЕ Я ЗАТРИЕ , КАТО ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ЦЕНТРОБЕЖНИТЕ СИЛИ НА МУЛТИЕТНИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО СА МНОГО СИЛНИ!РУСИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДА БАВНО ...НО СИГУРНО , ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ДЕМОКРАТИЗМА НА ЕВРОПА!/..иначе има опасност от граждански войни ../