28

Анонимен

преди 3 години

Доцент Мангъров поне разбира и знае и има опит, за разлика от мнозината маскирани ***, които смятат , че и кислородът е вреден.

27

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Това е абсолютната истина. Антибиотиците не влияят на вирусите по никакъв начин. Те даже подтиснат до някъде имунната система, която единствена може да се справи с вирусната инфекция. Антибиотици трябва да се приемат при усложнения, когато започне бактериална инфекция- като 90 % от бронхопневмониите. Трябва да се знае че много от хората които починаха си отидоха заради неадекватно лечение и безразборно приемане на ремдесивир, антибиотици, фраксипарин, урбазон и какво ли още не!

26

Анонимен

преди 3 години

Много ми е симпатичен тоя антикомунист. Направо трепач.

25

до 5 от славянин

преди 3 години

''Вирусът не се лекува с това, верно е!Лекуват се придружаващите усложнения от вируса, причинени от възможни десетки патогенни БАКТЕРИИ, дремещи и чакащи срив на имунната система, за да ни "захапят" и затътрят в небитието!''Само че усложненията от бактерии трябва да са доказани, че са точно от бактерии, а не предположени, че са от бактерии, защото антибиотиците не са безобидни витаминчета и съсипват имунната система, точно от която в случая най-много се нуждаеш!

24

Анонимен

преди 3 години

Бая народ ще умириши бъзито, щом тоя ще "лекува"...

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКога ли някой ще му отвинти празната глава?А Кога първо твоята куха тиква?

22

Анонимен

преди 3 години

Много ми е противен тоя пелтечещ ***.

21

До славянин

преди 3 години

Точно така!Никакви ваксини, никакви химиотерапии, никакви гипсове, никакви обезболяващи, нищо.Само лайкучка и това е!

20

Анонимен

преди 3 години

Мангъров излезе заклет антикомунист. До изборите ще намалеят сигурно наполвина.

19

Анонимен

преди 3 години

Май доцентът забравя, че трябва да лекува не вирусът, а пацеиентът.

18

72903

преди 3 години

Защо ли не споменава нищо за здравословно хранене, за спокойствие, за избягване на стрреса, отрицтелните емоции и завистта... Не препоръчва и медитация сутрин и преди сън вечерта... Не посочва билките за чайчетата, нито своя букет "Мангъров"... Хората се нуждаели от кислород и грижи. А мене РЗИ не ме търси за контактни лица вече трети ден.

17

Анонимен

преди 3 години

За едно поне е прав...Тази инфекция НЕ СЕ ЛЕКУВА...Който е уязвим срещу този вирус просто е...пътник.Затова другите държави избраха lockdown. За да няма много жертви.

16

Да бе!

преди 3 години

Всички разбрахме, че доцент *** е из.мамник.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре че повечето дърти комунисти ритват бакърчето.

14

Анонимен

преди 3 години

Изтощавайки имунната система вирусът дава възможност да се проявят различни бактериални инфекции.Някои от тях се повлияват да кажем добре от различни видове антибиотици.Приемът на антибиотици на базата лична преценка е крайно непрепоръчителен -грешки се допускат често заради липса на информация и опит.

13

1

преди 3 години

До Анонимен 5"Вирусът не се лекува с това, верно е!Лекуват се придружаващите усложнения от вируса, причинени от възможни десетки патогенни БАКТЕРИИ, дремещи и чакащи срив на имунната система, за да ни "захапят" и затътрят в небитието!"ТОЧНО.Поради което антибиотичното лечение особено във втората фаза си е напълно стандартна практика в такива случаи. Тоя или е напълно некадърен като лекар или ЯКО се прави на ударен.Обаче забележи как избягва да каже дали прилага антибиотично лечение тоя ***

12

Анонимен

преди 3 години

Това и глухите баби го разбраха вече! Антибиотикът е за бактериалната пневмония, която става после. Да смени плочата, че стана досаден!

11

Анонимен

преди 3 години

Кога ли някой ще му отвинти празната глава?

10

до 2 от славянин

преди 3 години

Аз се лекувам от 27 години с чайчета и така не преча на организма си да са справи с всяко заболяване, толкова е проста и ефективна тази практика, че повече няма накъде - на първо място не пречи на организма си да се справи с проблема и на второ, което е доста по-трудно от първото - помагай му да се справи с проблема, а не му пречи с фармахимия, защото всяка фармахимия пречи!

9

No-comunist

преди 3 години

Вие пушете и яжте отрови, дишайте мръсен въздух, горете гуми и карайте коли с изваден катализатор...Пък после тоя или оня са ви виновни.