128

Зозо

преди 3 години

До 1 .....Тоя го съветвва някой, точно както съветваха БСП за Радев едно време. Даже вероятно тоя "някой" е същия в двата случая.....Тоя някой е в Масква и се казва Л.Решетников :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Този път номерът няма да мине. Никой не ще да сме пак 16-та республика :))))))))))))))

127

Анонимен

преди 3 години

Боже божеее горката България,само чалгаджия оставаше да ни управлява,вярно ще сме малък,но много *** народ, ако и тоя влезне в парламента.

126

ПроСоТо

преди 3 години

До опетковне се излагай!Дори и да съм изпуснал "т"-то в ника си,аз съм един.Защо не виждаш коментарите НА ДРУГИТЕ?!..-И те ли са "просТите"?!излагате се!

125

ИЦо

преди 3 години

Легендата гласи че тези които ще гласуват за Слави, още си чакат таблета от Бареков.

124

Анонимен

преди 3 години

Защо Трифонов се е затаил и не води предизборна агитация като останалите мераклии. Има съветници , които са платени от разни масони, криминални и всякаква и3мет , и които искат да не ги забравя като дойде на власт. Розе се е доказал като безскрупулен тарикат и почитател на мутрите и техния начин на живот. Не случайно възпяваше техните "'геройства".

123

1

преди 3 години

До пълен възЗа съжаление ще видиш, че грешиш (за това колко *** може да е народа ни).Между другото, това, че абсолютно не се меси в никакви приказки също Е ПРЕДИЗБОРНА СТРАТЕГИЯ. Тоя го съветвва някой, точно както съветваха БСП за Радев едно време. Даже вероятно тоя "някой" е същия в двата случая. Пак ще станем жертви на собствената си народопсихология и много нраод ще гласува за поредния "спасител чудотворец".

122

ПроСоТо

преди 3 години

"ударно приемали нови членове"....Брей тия ше са окажат "партия" от УДАРНИЦИ!..дали Славейко ше им раздава ордени "Ударник на чалгарския труд"?при Тато ,примерно,имаше "Ударник на социалистическия труд"..

121

х

преди 3 години

Преслава, Андреа и Азис кои министерства ще ръководят?

120

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ОПРОСТАЧВАНЕТО И ЗАТЪПЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД---Е ОСНОВНА КОМУНИСТИЧЕСКА ГРИЖА И ЦЕЛ, ЗАЩОТО САМО В ТАКАВА СРЕДА , КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП/БСП , МОГАТ ДА ВИРЕЯТ ВЪВ ВЛАСТТА!НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ...??!ЗАТОВА ВИ НАТРАПВАТ С РАЗНИ "СОЦОЛОГИЧНИ СХЕМИ" ЧАЛГАРЯ ОТ УЧИНДОЛ:ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ОТКРОЯТ "КАТО ВОДАЧИ И СПАСИТЕЛИ"..... НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ПРИ ЕДИН СИЛЕН И УМЕН ВОДАЧ КАТО ГЕРБ---БКП/БСП , ПРОСТО СА ОСЪДЕНИ НА РАЗПАД , КАТО ДНЕС.... .....И ДО ИЗБОРИТЕ!

119

изберете си

преди 3 години

Яне Слави Марешки

118

пълен въз

преди 3 години

Aбе тоя дългия наркоман, не разбра ли, че за нищо не става и даже няма и да влезе в следващия парламент. Вярно народа вече е изпростяяял тотално, но не чак товлкова, че да гласува за тоя клоооун.

117

Краси

преди 3 години

Партията на Славчо показва ,че простотията на българите е безкрайна!

116

Анонимен

преди 3 години

Този човек преяде с пари ,а сега иска и власт и какво си мисли че ще може да промени след като България се управлява директно от Америка ,идват тука емисарите и казват какво се иска тук от тукашните ,,управляващи'' и те са длъжни да го изпълнят на всяка цена -това е жалката истина !

115

Напред с ИТН!

преди 3 години

Слави няма мераци да е премиер.Когато ИТН влезе, като първа политическа сила, Слави ще е Председател на Парламента.

114

Анонимен

преди 3 години

Милко Калайджиев - премиер!

113

Зозо

преди 3 години

Отделно Слави е слуга на Опашатия - продал се за слава и пари. Татуирал си е цялото тяло със сатанински знаци. Абе абсолютен *** в житейски план.

112

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма да те управлява той. Слави няма да е Министър Председател

111

Анонимен

преди 3 години

И този полуразпаднал се физически, умствено и психически чалгар - той ли ще ме управлява?!!! Благодаря, все още е останала трезва преценка!

110

Пазете се

преди 3 години

Троленето е вредно за вашето здраве,предупредени сте.

109

Анонимен

преди 3 години

Все ми е тази кой ще е. Слави. Бойко, Ахмед и т.н. който дойде да каже сбогом на ЕС и НАТО и да се ориентира към Русия и ще ни се вдигне стандарта на живот моментално !