67

Анонимен

преди 3 години

Ковидзомбита по улицата е доста смешно-тъжна ситуация. Като кихнат в маската и се омажат със сoпoли, сигурно си представят, че фаучи и гейтс са им се извъкали на фейса.

66

ех

преди 3 години

Ама какви времена настанаха, че вече и в тоалетната в къщи съм с маска.Децата, внуците и те са с маски.Ядем един по един, за да си махнем маските.Спим с маски.В събота погребахме бай Върбан и на него му сложихме на лицето маска. В ковчега също сложихме един кашон с маски за да ги раздава на хората и на близките на онзи свят.На моите 27 песа, на тях също съм им сложил маски като излизаме на разходка.Маски съм си сложил и на предника и на ***, все пак и там има отвори, нали ..?

65

Анонимен

преди 3 години

Ако един на всеки 100 човека не носи маска, това е достатъчно за разширяване на епидемията.

64

Лекар

преди 3 години

Бог да пази България

63

6

преди 3 години

Маски долу !

62

Анонимен

преди 3 години

Заради тази "пандемия" вече никой не говори за пeдeрacтитe, веганите, трансджендърите, малцинствата и всичкия там булшит. Направо съм притеснен.

61

Учител

преди 3 години

Само аз ли видях рекордния.брой направени тестове? Такова чудо не е имало от началото на т.н. пандемия . А интересно кой ги е правил? В чужбина ли са били правени? Имаме ли ресурс да направим за денонощие такъв колосален брой изследвания или гьобелсовата машина за лъжи вече работи на пълни обороти и няма спиране!?!

60

Анонимен

преди 3 години

Който носи маска е за лудница

59

До 52

преди 3 години

Искам само броя на лабораториите.

58

Шопо

преди 3 години

А Киро ОНАНиев какви мерки взема,освен да се подмазва на ХЕРАКОВСКИЯ?

57

Анонимен

преди 3 години

Явно ЦЕЛТА е психозата да продължава безкрай, И контролът на хората и икономиката в глобален мащаб да продължи. Извинете,но аз не виждам изгледи този цирк някога да свърши!

56

Анонимен

преди 3 години

Около 74 човека ще починат от вчерашните 1336 нови случая. Ще починат заради неносещите маска и срещу заразата.

55

Анонимен

преди 3 години

Не носенето на маски си е вид протест. Протест срещу закона, който лош или хубав трябва да се спазва. Група хора стачкуват от над 100 дена за оставката на правителството и главния прокурор, защото били не корумпирани и не спазвали закона, те спазват ли закона... Дали тези неспазващи ако дойдат на власт ще спазват закона... Аз лично не мисля щом един чисто медицински проблем се превърна в политически в гражданско не подчинение. Нима не разбирате, че около 5% от лепналите болестта ще са "аут"

54

До 49

преди 3 години

До всички, които броят колко тестове са направени и питат колко минути отнема един тест, нали не смятате, че резултатите се обработват един по един? Обработват се много тестове едновременно, това е все едно в някакъв цех за безалкохолно да очаквате, че се пълни бутилка по бутилка.

53

Случаен

преди 3 години

До АнонименЦифрите ще намалеят от самосебе си но ще ни кажат че е благодарение на мерките на НОЩ!

52

Интерсно

преди 3 години

Аз съм един от теди 11000 теста. Отрицателен е. Интерсното е, че колегата и аз сме със еднаква симптоматика и по едно и също време. Разликата е че нямах температура при вземане на теста. Ако пуснат отоплението може да се намалят респираторните даболявания. Не може 3-4 дни, ако не и повече средноденонощните температури да са около 10 градуса и да не се пуска отоплението

51

Анонимен

преди 3 години

До 49А не искаш ли поименно данните за всеки лаборант?

50

Анонимен

преди 3 години

В интензивно са 96 българи борещи се за живота. Това е двойно повече от предишната седмица. Сега собственика на Републиката да се качи в джипа и да почне да обикаля и да вика има легла! Има легла! Има легла!

49

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Да си искат! Поръчаххме си ги вече от Алибаба! Тука по аптеките маската е по 0.60 лв./ако намериш/, от там пакета 50 бр. маски - 3 до 4 долара!

48

Анонимен

преди 3 години

11500 теста в колко лаборатории? Ако някой знае, да напише по колко теста на лаборатория се падат. И по колко минути на тест.