78

GG

преди 3 години

Комунистите кръв пикаят хахаахах ! Сега голяма част от електората им ще отидат при Герб

77

8888

преди 3 години

Ахахахахх баце съвсем изтреще, горкия!

76

Пенсионер

преди 3 години

Младите какво знаят, знаят ли колко лошо беше при Комунизъма преди 50 години - не знаят, но ние помним, помним, дори и да не си спомним понякога да свалим гащите преди да се изпикаем, лошия комунизъм го помним. За това пак ще гласуваме за Бойко.

75

123

преди 3 години

Боко ще си купи пенсионерите, които са над милион. За него ще гласуват и по-голямата част от държавните служители. Този наглец може би отново ще спечели изборите.

74

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕКА , КОЙТО НЕ ИСКА ТИЯ 50-лв. И СМЕТА ЧЕ СА ПОДКУП ЗА ИЗБОРИТЕ ДА ГИ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ ДА ГИ ДАДЕ НА РОМСКО СЕМЕЙСТВО ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААБЕ , ДРУГАРИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ОТ БСП, ЩЕ ГИ ВЪРНЕТЕ ИЛИ ДАРИТЕ , БЕ...????!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Надбавките за пенсионерите са благодарение на протеста ! ако нямаше протест - нямаше да има и надбавки

72

Анонимен

преди 3 години

Това се нарича законно пазаруване на гласове.Цял мандат нищо не направиха за пенсионерите чак сега се сетиха с 25 евро да им вдигнат пенсията за няколко месеца

71

До stiling

преди 3 години

Държавата не му бащиния да раздава пари наляво и надясно, освен това защо точно преди изборите и ДО изборите. А, че българският пенсионер е докаран до там да се продаде за 25 евра отгоре е отделен въпрос

70

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакви голословия, гербаджия? Видяхме колко поакани бяха всички от актива на СИК на "конференцията", след като излязоха снимките с чекмеджето. И вместо експертиза и проверка на прокуратурата, която да установи, че снимките са манипулирани или външни лица са влизали в резиденцията на Краля Слънце, получихме... обвинения, че Радев бил организирал всичко. Разбира се, също така Радев има любовница в Барселона, той е писал в тефтерчето на Златанов, той спи с Глок до главата.

69

Анонимен

преди 3 години

Какъв лъжец само! Тези, които нарече лош човешки материал, днес искал да им осигурява достойни старини...Колкото до другите, те не са в управлението. Как да действат? Всичките му интервюта са такива, глупави, понеже той е супер ***. И няма нито един журналист от тези платените, които си е довел, да му задава адекватни въпроси. Тотална пропаганда отвсякъде. Той обикаля с колата наляво-надясно, те вървят след него и го снимат. В коя държава го има този ходещ цирк?

68

Иван

преди 3 години

Това са 25 Евро ! Подигравка !

67

Анонимен

преди 3 години

Тиквата си мисли, че с 50 лв ще си купи индулгенция... хаха

66

Анонимен

преди 3 години

Жалък премиер, жалка държава...!!!

65

Анонимен

преди 3 години

ПАРИ НЕ ЩЕМ ИСКАМЕ САЧЕВА ДА НИ ВАРИ ЯХНИЯ ВЪВ ЕДИН ГОЛЯМ КАЗАН НА ПЛОЩАДА И ДА ЯДЕМ И ЕДИН ОРКЕСТЪР ДА НИ СВИРИ ДЖАЗ ИЛИ СИ ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА

64

оставкааааа

преди 3 години

Ясноооо, краят на пандемията съвпада със края на мандата!Той затова и РАЗПОРЕДИ възобновяването на брифингите, пари му под опашлето и се застрахова.

63

stiling

преди 3 години

Ей няма угодия тоя народ бе:Ако не дава, защо не дава нищо на пенсионерите?Ако дава по 50 лева на калпак на месец. Малко били и така купувал гласове за изборите.Ако вземе да даде примерно по 300 лева на калпак на месец, ще ревнете, че дава много от Вашите пари и ни заробва със заеми, които Вие ще връщате.Последно, колко ескате да дава на месец, та да сте доволни и да не намерите поне един кусур.ЛОШ МАТЕРИАЛ, ХЕМ АЛЧЕН, ХЕМ СТИСНАТ. ВСЕКИ ИСКА САМО НА НЕГО ДА ДАВАТ, НО ОТ НЕГО ДА НЕ ВЗЕМАТ!

62

Тони

преди 3 години

Поздравления господин Борисов ! Комунистите и Фигуранта се гърчат в злоба, само за няколко месеца министър-председателя направи повече отколкото те за десетилетия. А за комплексарчетата , които пак плюят в злобата и отчаянието си, да не ги ВЗИМАТ 50-ТЕ ЛЕВА, щом не им трябват и щом ''не били купили'', нека си сърбат попарата и да си ги заработят , ако не им харесва. Про.ст , неблагодарен народ, който винаги чака някой друг да го ''спаси'', някой друг да го ''оправи'', някой да му дава ..

61

Чиба Рашка

преди 3 години

Бойко взима от бюджета и раздава на нас,а червените взимаха от бюджета и раздаваха на виетнамци, кубинци, руснаци и анголци!

60

Анонимен

преди 3 години

ХахахахаКупуване на изборите било?Ми нали искате пари бе,нали сте най-бедни в ЕС? Някой от триото или изобщо от опозицията наел ли се е с отговорността да говори за цифри,резултати,ефекти?Като каже някой,че ще вдигне пенсиите с 200лв незабавно ако поеме властта,ще обсъдим пак казуса.Ама никой не говори с конкретика,материализация и конструктивност.Само голословия-чекмеджета,острови,Барселони,оставки,мутри.Е,аз на какво да вярвам? На видяното или на казаното ?

59

БАНДИТА БОЙКО

преди 3 години

МНОУУУУ СЪМ ХИТАР:ВЗЕМАМ 29 000 000 000 ЕВРО И РАЗДАВАМ 108 000 000 ПО ПЕЕЕЕСЕ ЛЕВА НА КАЛПАК