21

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се допусне слуги на мафията и Фигуранта да решават от улицата...кой и как да управлява. Че те всеки месец могат тогава да свалят всяко едно правителство. Да си прибират катуна и някъде по полето да си крещят на воля за оставката.

20

Не е това начина

преди 3 години

Смехотворно и жалко е да се подвеждат диванета, с уж добри, демократични идеи, в същото време да се прокарват нечистоплътни, лобистки интереси. Идеи, промяна се случва с програма, заявка за власт в медийна среда и с разумни доводи, решения!!!Тия номадски обсади на пътя, улиците, идиотиите, инатлъка показват капацитета и решенията на ***, вярващи че живеят в след маймунско племе, сред идио'ти. Кой нормален, мислещ човек ще им повярва, ще ги последва??? А за манталитета на пострекателите?!?

19

Анонимен

преди 3 години

Така, така. Когато в палатките няма никой - така става. Ами стойте си в палатките, хора.

18

Off

преди 3 години

Всъщност пълна палатка няма как да я вдигне снощния вятър. Това означава само, че това са празни палатки - декори за протест. Бройте останалите палатки - там може да е имало багаж или хора.... Ще стане като едно време в училище - Другарко, него го няма, ама чантата му е тук. Та на тия - оставили са по някоя смрадлива мешка в палатката.

17

Анонимен

преди 3 години

Една фандрома трябва и два камиона. И много дезинфектант после за асфалта.

16

От $YDNEY

преди 3 години

Не ми дреме дали Борисов ще остане на власт или не тука в $ydney Австралия всичко е песен

15

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да обявяват кое кръстовище ще блокират. Трябва да се появяват изненадващо и да спират движението. Така нормалните граждани ще ги заобичат още повече.......

14

Христофор

преди 3 години

А дали да литнали и триото? Или те си спят на меки легълца в топли апартаменчета, докато подстрекават бедняците да се разболяват по барикадите?

13

Анонимен

преди 3 години

Ако не валеше, можеше да напишат някоя конституция. То вече всеки пише конституции.

12

мнение

преди 3 години

С този начин на протестиране нищо няма да постигнете,само затруднявате живота на софиянци.Като дойде студът ще се приберете,а някой още през септември отиват в страните ,където следват.Борисов знае това,затова не взима крайни мерки.Чака изнервяне на софиянци и противопоставяне и конфликти.Така не се сваля правителство.Пропуснахте момента.Друг е начина.

11

До12

преди 3 години

Отишъл в болница, но го изгонили, тъй като не е плащал осигуровки последните пет години. Какво да говорим изобщо за протестиращите

10

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 3-4 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 12-15 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

9

Анонимен

преди 3 години

Не искам да си мисля каква миризма се носи след като дъжда ги е понамокрил некъпаните със седмици катунари.

8

Божков и Василев

преди 3 години

БОЖКОВ И ВАСИЛЕВ ДА МУ МИСЛЯТ!!!Сега спонсорират протестите, но ако недай Боже, пучът на Радевуспее, той ще ги ликвидира съдебно или дори физически, по 3 причини:1. Не му трябват свидетели как се организираха протестите!2. Ще демострира пред обществеността какв борец срещу мутрите е!3. Вие двамата не сте съвсем от неговите другари!

7

Анонимен

преди 3 години

Горките протестиращи! Колко се радвам за тях............

6

vvv

преди 3 години

Като мазни охлюови след дъжд, слузести *** изпълзяха да бранят честта и прославата на разпадащата се гнилоч Герб

5

666

преди 3 години

А планината на протеста вдигната около 50 сантимеровата релса,дали оцеля,че много се притеснявам за нея,толкова труд положиха.....ставаха,падаха,припадаха,викаха за помощ при носенето...не им беше лесно на клоуните(развеселиха цялата държава,да са живи и здрави)Та моля дайте инфо,че да се успокоя :)))

4

Гост

преди 3 години

Главите да им хвръкнат най-добре

3

Анонимен

преди 3 години

Тези, кофи ли имат на главите, че не могат да проумеят, че нито народът е с тях, нито Господ, нито природата. Няма да е зле да направят един молебен, ако има някое отче да им го отслужи. Но за парите на Васо ще стоят и в градушка. И в други страни протестират, както и през 2013, но нямаше някой да носи кори с яйца и да се поругават сградите. Те не са на ББ

2

Ким Филби

преди 3 години

Силно се надяваме този дъжд да е отвел миризмата на пот, урина и бира, която се носи откъм катуните