68

Анонимен

преди 3 години

Напълно безсмислени и обречени "протести" ...Нямаше да се правят избори, ако по този начин ще се сменя властта.

67

Анонимен

преди 3 години

Божков е платил 7 изложби за последните 3 години на Минеков. Това се наричат социални контакти.

66

Анонимен

преди 3 години

Оставка мутро.

65

Анонимен

преди 3 години

Може и по-скромно, просто интервюта с 10 протестъра, за да разкажат мрачната си история, накарала ги да протестират. Нали е заради идеи и съдба, не за пари. Нека да разкажат какво ги мотивира. Но не да повтарят лозунги, а личната си история.

64

КОЙ ЗОВЕ ЗА МЕТЕЖИ

преди 3 години

КОЙ НАСЪСКА БЪЛГАРИ СРЕЩУ БЪЛГАРИ- КОЙ СТЪКНА НА БЪЛГАРИЯ ТОЯ МАЙДАН- НАПОМНЯ МИ СЪБИТИЯТА В УКРАЙНА- ТОГАВА ДЕЙСТВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТКАЗВА ДА ПОДПИШЕ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА УКРАЙНА КЪМ ЕВРОСЪЮЗА И СТУДЕНТИ ОПЪВАТ ПАЛАТКИ НА ПРОТЕСТ, ТУК В ПЕТЪК ЧАСОВЕ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА ПРЕЗИДЕНТЪТ ВДИГНА ЮМРУК И ПРИЗОВА ДА ИЗМЕТЕМ....МУТРИ И МАФИЯ ОТ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО....

63

izh

преди 3 години

Малко социални контакти преди морето. Пък и заработихме някой лев. А сега сериозно. Хайде тези дето се пишат разследваща журналистика да направят една анкета "Кой от тези на площада работи нещо дето създава реален принаден продукт т. е. слага нещо в бюджета на държавата" Все пак мерилото за една държава е произведения продукт на глава от населението. А там - все лапачи като почнеш от президента и стигнеш до адвокатската партия . Та за журналистите ми е думата стиска ли им или моралът е в брой!

62

Анонимен

преди 3 години

Къде е партията на протестърите, която се готви да управлява?

61

Анонимен

преди 3 години

Майстор Танко и той ли протестира?

60

Анонимен

преди 3 години

До До 77ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

59

Анонимен

преди 3 години

Моника Станишева плати 4 млн евра на една израелска фирма за черен пиар срещу Борисов. И кво? Василев от КТБ плати 7 млн на Бареков срещу Борисов. И кво? Сега Божков плаща. И кво?

58

Анонимен

преди 3 години

Март месец 2021 година има парламентарни избори, така че тези ексцесии са фалшиви и платени от някъде.

57

Анонимен

преди 3 години

Психодесните си правят партийните събрания на площада. Затова вече Нинова и БСП не ходят там.

56

Борисов

преди 3 години

Човека трябва да е слабоyмен ,че да се поддаде на шантаж от няколко криминални елемента и да си подаде оставката. Какъв е смисъла тогава от изборите...? Да се харчат милиони левове. Това там са yтайки на обществото ,които не правят нищо друго освен да пречат на обикновените хора да живеят нормално.

55

Анонимен

преди 3 години

От Столична община явно са загрижени за благото на града. Чест им прави, че са отишли при протестиращите да преговарят. Дотук добре. Но за да бъдат справедливи и честни, трябва да опитат всички начини. Сега трябва да отидат при господата гешев и борисов и да попитат няма ли да си подадат по-бързо оставките, за да се решат проблемите с движението на градския транспорт през Орлов мост. Нали?

54

Анонимен

преди 3 години

Психодесните искат да спрат АЕЦ Белене и Балкански поток. Искат да докарат пак шистов газ и ГМО храни.Искат да върнат престъпните олигарси от чужбина и да ги пуснат от затвора. Искат да има картел в горивата. Искат да нямаме ток и газ.Искат да има частен хазарт в лотарията.Много неща искат да върнат обратно в развитието на България.

53

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден едно и също. Като прогнозата за Ковид. "И днес се събраха протестиращи. Виждате колко са на брой. Нямаше сблъсъци." И кво?

52

До 58

преди 3 години

Брат,при Бойко си живея най-добре ! Боли ме моркова къде ни излага.Имаме жилище-модерно,две коли,селце с място и къщичка !С жената общо вземаме 2500лв и са ни достатъчни.Преди Бойко се убих да търся заеми и се уморих от проблеми !Ай,пътувай !

51

Не виждам мореплават

преди 3 години

Към Росенец ли плава или е пред Секвоя или чака Шиши във засада за кафе, или е при Нинова за инструктаж, или чака $$ от Дубай, или .... Дайте идеи.

50

Анонимен

преди 3 години

Избори Да.Но месец март 2021 година.

49

Анонимен

преди 3 години

До До 52препоръчай някоя книга