92

Анонимен

преди 3 години

ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОКАНИ ИНВЕСТИТОРИ ОТ ЕВРОПА И САЩ. ЗА КАКВО НИ Е БОЙКО БОРИСОВ? А ДА, ЗАЩОТО САМО ТОЙ ИМА ПРАВО ДА КАНИ ИНВЕСТИТОРИ И АКО НЯКОЙ ДРУГ ПОКАНИ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ПОЛИТИЧЕСКО И ДРУГО ВЛИЯНИЕ ЗА ДА ПРЕЧИ. ТОВА Е МУТРЕНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ.

91

Анонимен

преди 3 години

Алеко Константинов е трябва да бъде обявен за национален герой.Алеко едва ли си е предствял "Бай *** премиер", но ние го преживяваме.За да се подмаже на Меркел, даже мускалче с гюл занесе Главан от Банкя

90

Анонимен

преди 3 години

Л.ИвановНищо кой знае какво не се е случило, освен няколко театрални сценки, перфомънси и гпупотевини в стил НАТФИЗ по телевизията. Защо да си ходи? Защото няколко психопата от дясно и няколко сина на Тангра са решили? И защото така е угодно на Радев? Повечето хора разчитат да остане докрая на мандата и след това.

89

Бау

преди 3 години

За жалост не мисля, че повечето от вас виждат по-далеч от *оставката*. Сваляте Бойко, управлението се променя - няма значение как. Очаквате да ви раздадат пари - няма да стане, очаквате да има работни места - няма да стане в тази криза. Очаквате за същите умения и възможности да взимате x2 заплата - няма да стане. Това, което ще стане е да се хвърлят държавни (наши пари) за глупости и да се появят нови хора за плюене. Ще се радвате, че сте свалили ГЕРБ - да. Ще е супер за .. кратко.

88

аз-ът

преди 3 години

Отивай отивай по села и копанки, че във всеки голем град те замерят с пъдпъдъчи ейца. Бегай на зелено по селата ищипи тетките по пощите, ръкувай се пенсионерите по порталите на фабриките, че къде те види градски човек те плюе в лицето.

87

Опа!

преди 3 години

Извиках децата си и им казах - ДЕЦА ТЕЗИ НЕ СА НАШИТЕ ХОРА! И много се учудих! Те БЯХЯ РАЗБРЯЛИ! Бяха усетили с чистите си сърца ЧЕ ГИ ЗАЛИВАТ С КОМУНИСТИЧЕСКА ПОМИЯ! Само ме попитаха - Сигурно ли е! Те не вярват на парцалите, които БСП и чадата им се опитват да им пробутат! Те вече знаят,че отиват къв Европа и усещат, че искат да ги качат на полет до Москва! БРАВО ДЕЦА!

86

Анонимен

преди 3 години

Абе какво му обръщате внимание на простотиите. Тоя е пътник, свърши неговата. Никой вече не го иска и не му вярва. Изтече в политическата канализация. Хората прогледнаха и няма връщане назад.

85

избирател

преди 3 години

Всичкото Ви е "НАЙ", а народа на улицата?!А де...!!!

84

Ради

преди 3 години

Ще повърна от този! Оставка!

83

Анонимен

преди 3 години

До 53Ми като по-голямата част от българите са неграмотни какво очакваш. Ниски ще са заплатите. Езици не знаят,компютри не владеят. Всеки 2 е продавач или шофьор. И на запад местните са прости,но си внасят умни чужденци които им движат икономията. При нас ако кажат да внасят работна ръка от чужбина и всички скачат как не искаме конкуренция на пазара.

82

Анонимен

преди 3 години

На срещата на ЕС Бойко първи скастри Холандия, че се държат надменно към останалите държави и искат да контролират парите. После беше Орбан, след него Италия и накрая Макрон. В последствие парите се разпределиха както Германия искаше, а Холандия отстъпи. Не знам дали са го търсили или не, нали и той може да отиде при тях. В крайна сметка са 20-ина човека там.

81

Л.Иванов

преди 3 години

Имаше и държава, а сега има блато! Ти просто я съсипа! Не проумя ли най- накрая, че трябва да си ходиш. Бил отговорен- към кого, за какво! Или смяташ с подаянията да ни купиш! Не, не става! И ако пробутваш мантрата, че си спечелил изборите, и това те задължава да изкараш мандата докрай, то и един друг , оня с мустачките в Германия също спечели избори, но завърши с цианкалий в устата!

80

Анонимен

преди 3 години

Този как се окопа във властта и не пуска кокала! Ще трябва насила да бъде изчегъртан!

79

Анонимен

преди 3 години

АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЗА ГЕРМАНСКА КОЛОНИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

78

Анонимен

преди 3 години

до Опа!Няма десни недей да лъжеш хората.Тука е стъпил Сталин след войната и не само тук,а във всички бивши соц.страни.Каквото кажат от Москва това се случва!Подписано е още в края на войната.

77

Анонимен

преди 3 години

В Стара Загора помня имаше към 20 заводи и фабрики по бай Тошово време в тях работеха хиляди - Берое, ЗЗУ, АТЗ, Цигарената, Светлина, Петко Енев,.. сега вече ги няма с тоя ще ми се хвали че направил фирма в която работят 20-30 човека само в ЗЗУ работеха 2500 човека сега няма работа дори за сервитьор или охрана

76

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** какво прави в частна фирма? Каква заслуга има той за частния бизнес? България е на последно място в ЕС по преки, чуждестранни инвестиции. Това е поредната мутрокомунистическа наглост на пожарникаря от Банкя.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимене вече няма да го избираме щом не иска да работи в това което докарва тук

74

Анонимен

преди 3 години

Защото го избираме за министър председател, уважаеми 78

73

Анонимен

преди 3 години

Герб умря, последни издихания и приритвания.Вече започна изолацията на Борисов от Европа - в Бриксел беше сам като куче, никой не го търсеше