42

Класически бай ганьо

преди 4 години

Цял ден стои пред компа и телевизора пие ракия от неговото село някъде ВИДИНСКО и плюе кълне и псува по сънародниците си че били селяни и тарикати. ОН го е яд че не са го пуснали и него през КПП то щото го видяли какъв *** е, а сега ОН вика че е СОФИЯНЕЦ ГРАЖДАНИН. Жена му ,му опъне една сопа в тиквата и ОН се свлече на земята мъртво пиян и пак псува селяните тарикати дето са отишли да ядът и пият

41

Анонимен

преди 4 години

Други декларират, че работят в конкретни търговски дружества или предприятия, но нямат договори"______Не е нужно да имаш договор, не всички работят на трудови договори, някои са на хонорар и са самоосигуряващи се, например жената е счетоводителка на свободна практика, води счетоводството на около 30-ина малко фирми, някои от тях имат обекти извън София, така че липсата на д-р не е основание да се твърди че попълвайки "работа" са излъгали, е все пак неочаквам милиционери да мислят

40

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете тези, дето се опитват да влязат в София. Ще успеят. Мислете за онези, които се опитват да излязат от властта чисти като момина сълза. Защото има вероятност и те да успеят.

39

Анонимен

преди 4 години

До Таньо Какво да ти кажа - ти си измислен герой. Ще подложиш на риск приятелите си, ако отидеш да им кашляш и да ги целуваш, което можеш да направиш и в София. Ако сихседиш в имота и излизаш да пазаруваш с маска, никого няма да застрашиш.

38

Анонимен

преди 4 години

Хич да не ги пускат.Да спят няколко нощи малко по ливадите и след това да им дойде акъла малко! Ще видим тогава дали ще тръгнат пак.

37

Анонимен

преди 4 години

С ямуруко на гърбо идем в София бе брато.

36

Анонимен

преди 4 години

старите софиянци си имат апартамент и вила в близките села. съвременните модерни комплекси без "провинциалистите",които да купуват апартменти за 100-200 хиляди евро със заем за 30 години и да живеят пода наем,ще събират прахоляка и паяжините...и без това хиляди апартаменти в софия стоят с години празни.та нали точно това катапултира столицата във висините на капиталовите пазари.няма селяни няма софия!

35

Пародия на държава

преди 4 години

Май освен няколко гарги няма изпитващи желание да плащат високите наеми на мутрите и да се връщат в Софето. По скоро се опитват да спрат втората вълна напускащи. Ама скоро и те ще стегнат багажа ако парковете и Витоша останат малоумно затворени. Просто няма работа при затворени магазини, барове, ресторанти а в провинцията живота е в пъти по евтин. Ако не е електронното обучение и липсата на качествен интернет по селата 3/4 от София да се е изнесла.

34

Анонимен

преди 4 години

Ама как сте написали заглавието.. По-коректно е: хиляди се прибраха, няколко все пак върнаха.

33

Анонимен

преди 4 години

Има грешка има и прошка е казано във вечната книга.Каква е тази склонност да се тормозят хората, те са нужни на властта за да работят най простото което е.

32

Анонимен

преди 4 години

Така е- пуснаха ги да излязат с" Приятно пътуване" , сега ще има кого да обвиняват вместо поповете с общата лъжичка

31

Ловец на сафянци

преди 4 години

Който знае къде се крият сафянци в провинцията да сигнализира за да бъде извършено дезинфектантно тричане и обезпаразитяване чрез огин.

30

Класически българин

преди 4 години

Дошъл от мала църква в София преди 20 години ,а сега плюе по сънародниците си като ги нарича селяни и провижионалисти. След малко излезе пред блока в НАДЕЖДА напие се с пиянките кой бил от село и кой не, ски ат го от бой , помисли се за ШОП , а длед това кълне и псува всички шопи и деня в който е дръпнал в София

29

Въпрос

преди 4 години

Как ще сверят данните от двете декларации.Никъде не е обяснено?

28

Анонимен

преди 4 години

До Тиквоний ВеликиГроздето е много кисело, а? Като гледам, колко злоба си събрал, май водиш доста жалък и безсмислен живот.

27

До 22

преди 4 години

Я кажи кой го скрои това с ви руса, та да не гласуваме за него на следващите избори.Китайците? Те едва ли ще се яват на избори у нас.

26

кръпел

преди 4 години

бай *** тариката се прибира от село ....

25

Мен

преди 4 години

До ДодоКолко по хубав би бил града ако потомците на тия 8 хиляди кореняци дето се събудиха столичани преди 130 години напуснат и отидат да си продават бозата в някое завряно шопско село. ВСИЧКО в тая столица е построено от провинциалисти, преди това тук не се е случвало НИЩО - никаква култура никакви традиции, било е кално прашно шопско село. Което става столица по случайност.

24

Таню

преди 4 години

То е лесно да излезеш, ще ви гледаме сеира тия дни... Семейството ми притежава имоти тук и там, трябва си поддръжка, да, започва и новия агросезон... Но останахме едно да сме си заедно в София за празника, друго - че без ние да сме болни, спокойно можем да закараме вируса по доста начини и да изложим на риск наши близки и приятели...По мои впечатления, тия пътуващите уркoвци, са масово сeляни, чaлгари от държ. бюрoкрация. Тук само си пъpдят.

23

Црна Маца

преди 4 години

Още в четвъртък вечерта им беше обяснено на тарикатите, че влизането в София няма да е като излизането и много от излязлите, няма да могат да влязат обратно. Затова сега "отбивате вдясно, правите обpaтен завой и се връщате обратно". И за другия път, мислете повече, преди да решите да се подигравате с държавата и обществото.