86

Картофчо

преди 4 години

Хаха, та значи понеже няма повче от 20 заболели на ден, статистиката не дава никакви стряскащи резултати и затова ще събираме от цяла седмица данните накуп, та да стане по-голяма споменаваната цифро и после ще я павтаряме всеки ден през следващата седмица.Какво да се прави, трябва да оправдаваме заплати все пак! :))))))))))))))))))))))))))))

85

Анонимен

преди 4 години

До ;)Тези хора нямат адресна регистрация в София. Нито като постоянен, нито като настоящ адрес. Тези хора нямат и трудови договори с фирми, работещи на територията на столицата. Това са т.н. "маргинали", които пропагандират сивата икономика, лъжата и тарикатлъка като правило. Ще се повъртят на КПП-то, разумните ще обърнат колите, наглите ще получат актове за административно нарушение, особено наглите ще бъдат задържани в РПУ и ще им бъдат повдигнати различни обвинения.Правова държава е това!

84

Анонимен

преди 4 години

Купил съм си чувал , купил съм и голям фризер, някой знае ли дали сме в ада?

83

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

3 МЕСЕЦА КАРАНТИНА В ЕДИНИЧНА КИЛИЯ ЗА СЕКАКВИ МИ ТИ ГЕНЕРАЛИ.....-ДА ГИ ОПАЗИМ ТАМ ОТ БОЛЕСТИ-ЗА ДОБРО НА НАЦИЯТА...

82

Анонимен

преди 4 години

До НикоПравилно! Никога не е имало, няма, и няма да има по велик ръководител от Генерал Борисов и по велик лекар от Мутафчийски! Който не мисли така е пълен примитив!

81

Анонимен

преди 4 години

Няма да има емигрантски лагери, просто ще им треснат по една глоба за невярна декларация и ще понапълнят хазната.

80

Анонимен

преди 4 години

Хората напуснали София в нарушение. А вие защо ги пуснахте? Не знаете ли какво се случва преди празници, че София се изпразва? Дори като няма празник още в петък на обяд започват да се изнасят. Това кой да го спре? Защо не беше предотвратено?

79

123

преди 4 години

Някак си се подминава факта, че в гетата заболелите са незначителна бройка. При условията на живот там и неспазването на каквато и да е карантина и хигиена, ако беше толковва заразен вирусът, трябваше половината питеци да са се тръшнали.

78

Анонимен

преди 4 години

Броя на направените тестове ще се казва на няколко дни за да изглежда че се правят повече тестове.

77

Силвия

преди 4 години

ПИК на куково лято!!!!

76

Анонимен

преди 4 години

Живея в Германия, тук можежда се пътува свободно в рамките на всяка провинция. Тук може да се излиза на разходки или да се спортуеа по парковете, разбира се семейно или не повече от двама човека. Какъв е *** проблем в България това да се случи. Времето е хубаво, хората се нуждаят и от свеж въздух, слънце. Какъв е тоя щаб който изнася данни на базата на толкова ограничен брой тестове. С 300 теста ще правят статистика

75

Мутафчийски

преди 4 години

До АнонименДариткова да се фръцка по-малко, че ще зарази маса депутати!

74

Нико

преди 4 години

Червени *** и необразовани примитивници, не плюйте генерала и Бойко .Ами се радвайте че ги има и че реагираха правилно и на време. Цял ден драскате в Нета хвърлете един поглед от време, какво става около нас, или при богаташите на Запад със многото пари, и велики и прехвалени здравни системи. Заразени по хиляди и умрели по стотици на ден .

73

;)

преди 4 години

Много ми е интересно, като затвориха София след изнасянето на хората, утре ще ги блокират на магистралата ли? Щото те тия хора ще да искат да се приберт си мисля. Ще им създадат имигрантски лагери на Витиня ли? Или направо в Гуантанамо ще ги извозват? Как ще се процедира да питам, щото досега е ясно какво се иска но процедурно нещо все куца. Как ще ги спрете - прибирате българи със чартъри от чужбина а Иван от Монтана няма право да се прибере в столицата :)???

72

Анонимен

преди 4 години

Проблемът бил, че много хора са заразени без да знаят и заразяват и други и т.н. Питам аз- щом толкова леко го изкарваме, че не го и забелязваме какъв е проблемът. Ето- Дариткова от парламента- ходи си на заседания, фръцка се и не предполага, че е с вируса.Дай Боже всички вируси да се изкарват така- на крак и без симптоми

71

Анонимен

преди 4 години

До Да кажат колоко хора7000, ОТ КОИТО 100 НА БОЙКО И 900 НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ!

70

123

преди 4 години

На туй му викат мани-полюция, и то бездарна, колкото за IQ къде точката на замръзване.като се започне оттам, че говорителят се появява в мундир, ане бяла престилка, мине се през начина на поднасяне на числата, липсата на какъвто и да е анализ какво означават те и се стигне до плашенето от страна на Бокасата с чували и камиони с трупове.

69

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че Щабът и премиерът Борисов се страхуват за рейтинга и това води до неубедителни решения. Целта за Великден е прозрачна: А/ Ако всичко се размине и епидемията не плъзне из страната, хората да си кажат, колко готини са управляващите; Б/ Ако коронавирусът се разнесе по села и паланки, виновни да са гражданите, защото не са изпълнили съветите на щаба и правителството.

68

Да кажат колоко хора

преди 4 години

Казаха - 1 промил от 7 милиона. С други думи, 7000 души. Такава е печалната истина. А броят използваните за тези 7000 души PCR тестове трябва да се разкрие допълнително, тъй като не знаем колко души са тествани с един кит.Най-после главният статистик на щаба изплю камъчето.

67

Анонимен

преди 4 години

Този нали се кълнеше, че такива тестове няма да се правят докато е на този пост и да пълни джобове на фармацевтичните компании ???