72

Анонимен

преди 4 години

Е нали Менда каза,че 1,6 пъти БНБ покрива левовете с евра.Значи щом ги имаме нека гласуват,че еврото също е валидно да се разплащаме в България и готово.Постепенно ще се изтеглят левовете,известно време ще се пазарува и в двете валути.И нека влизат в чакалня да чакаме!Тогава никой няма да писка!!!!

71

Нема страшно

преди 4 години

Държава обедняла няма, но граждани на въпросната държава - ДА. Обеднели са. Пример - Испания.В Испания, едно кафе струваше 80 песос. Когато въведоха еврото, едно кафе стана едно евро. А едно евро, по курса на песетата беше 1 песета и 80 песос. Значи, след въвеждане, кафето от 80 песос, стана 1 песета и 80 песос. Дали не е скъпичко, а? Още и още ревът испанците. Държавата им не обедня, но народа вече изнемогва и там. Така че тоя ЕС направо да се закрива. Няма полза за обикновения гражданин.

70

Waffen SS

преди 4 години

"Някой ще обясни ли, как икономиката ни ще тръгне нагоре след приемането на еврото?"Няма как шиенето на *** и потници с чужди суровини да се нарича икономика.Същото се отнася за правенето на топки за скоростен лост,килимчета за под на автомобили и мигачи.Останалото е рудно -добивна промишленост отдадена на ограбваща концесия,при която за концесионера са милиардите,а за народа отровената природа и онкологичните заболявания.

69

Факт

преди 4 години

Щом е от ГЕРБ значи винаги лъже. Факт !

68

инстинктивно

преди 4 години

се хващам за джобовете и стискам, сякаш съм в претъпкан автобус с джебчийки, всеки път щом този тръгне да ме убеждава за нещо!

67

Анонимен

преди 4 години

До Баровеца-СФЕстествено че не е лош човек.Самовлюбена мутра с комплекси за малоценност.Много обидчив затва нарича хората които са гласували за него "кофти материал и кучета" Крие се зад хора с пагони непрекъснато обвинява всичко и всички,мрази да го лъжат но той самият е способен да твърди че е летял до Луната поне 10 пъти освен това никога небе печелил пари с труд.Винаги са му били давани благодарение на политическа партия.Прекрасен човек наистина.Една от емблемите на човечеството.

66

Анонимен

преди 4 години

Абе спрете с това ГЕРБ или БСП или друга партия.Всичките са комунисти ако не ви е ясно!Въпроса е могат ли да задържат този курс,защото ако трябват повече левове за да се купят евра не е добре.А кой комунист ще е на власт е все тая!Демократи в БГ парламента няма в момента!

65

Факт

преди 4 години

Не държавата обеднява заради еврото, а хората в тази държава. Реално ние и сега сме си обедняли и то от 30 години. Може средната брутна заплата да е около 1300 лева, но средният българин е с около 750 лева брутна заплата, това е медианата, от която взима чисто 582 лева, т.е половината народ е с под 582 лева заплата. Не знам как оцеляваме.

64

Анонимен

преди 4 години

Абе, тия г//аdове взеха един милиард от здравната каса и го разпиляха постоянно емитират дългове, теглят външни кредити, а сега ще ме убеждават, че видиш ли всичко ще е цветя и рози.

63

Анонимен

преди 4 години

Държавите не - хората обедняват. Ама Горанов не се интересува от хората. За него макроикономиката е важна.

62

Паметлив

преди 4 години

То и в Гърция всичко вървеше по мед и масло,докато не се **ов*няса положението...А ние въобще нямаме гръцката икономика и лобита,управляващите са в пъти по-корумпирани,а народът-заспал.

61

Анонимен

преди 4 години

До Червен КолюНямада го дадем Бойко,ако трябва референдум ще направим за него,ние искаме да ни управлява!ГЕРБ - европейско развитиеБез ГЕРБ - втора УкрайнаАз избирам ГЕРБ.

60

Анонимен

преди 4 години

Еврото добре,ама кой гарантира,че Горанов ще удържи на думата си и курса 1Е=1,95лв няма да мръдне на 1Е=3,95лв?!Навремето като влизахме в ЕС бяха същите приказки за блоковете в АЕЦ''Козлодуй'' и какво стана?Кунева им подписа и казаха или гласувате всичко или няма да влезедте в ЕС.А Кунева не,само,че не я наказаха,а после беше и във властта!Но два блока спряхме нали?!!Аз не му вярвам на тоя Горанов!!!!

59

Waffen SS

преди 4 години

Защо не мога да забравя едни 14 милиона лева,които едно от многобройните правителства на Борисов,някак си бързо смота под килима,през 2014 година.Е, сега се задава такова крадене и обедняване на народа,което ще се проведи под девиза за повишаване на неговото благосъстояние.Смятам,че правителствата на Борисов,просто изпълняват това,което им наредят началниците ,както се мило изрази самият Той.Според мен никой не пита Борисов,а просто му заповядват да сведе до народа тази новина

58

Анонимен

преди 4 години

Някой ще обясни ли, как икономиката ни ще тръгне нагоре след приемането на еврото?

57

Факт

преди 4 години

До ЧебурашкаЗаконите в България бяха променяни не един и два пъти в угода дори на един,единствен човек.Какво пречи това да стане още веднъж.Помнете ми думата-частния хазарт ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО РАЗРЕШЕН,ако ГЕРБ остане на власт.

56

Анонимен

преди 4 години

Съмнявам.се, защото тези крадци си заминават.

55

Чебурашка

преди 4 години

Русофилчета, колкото и да се пънете и пените България ще въведе еврото. И сега ви плащат във валута а не в рубли, нали? Така, че не се притеснявайте.

54

Главанак

преди 4 години

Ти и твоят шеф лъжете толкова много, че никой вече не ви вярва.

53

Анонимен

преди 4 години

Считам,че Горанов е напълно прав!