26

Анонимен

преди 4 години

Герберите ще стоят на свещи на тях централа не им трябва ако началниците не кажат и ако няма комисион

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17"това е човек, който не гледа българския, а руският интерес. Срамота! Забиха 3 милиарда в това гробище, след като им се каза 100 пъти, че проекта не е рентабилен, намира се в район с голяма сеизмичност и т.н."Драги мой,когато след 10 годинив държавата започнат да навлизат електромобилите а след 20 закрият Мариците и Козлодуйи вдигнат тока с 1000%ще си блъскаш празната глава в стената, ама късно!

24

решетников

преди 4 години

като сме изхарчили 3 млрд., това не означава. че трябва да загробим още 10.

23

Анонимен

преди 4 години

Добре че поне президент имаме , трябва президентска република, това е мажоритарен избор и предполага лична отговорност

22

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам дали проектът Белене е неизбежен, но импийчмънта за това проруско недоразумение трябва да е неизбежен! Щом си отвори устата и замирисва на Тройной!

21

Еврохомосексуалист

преди 4 години

Със скоростта на модернизиран F-16А1 Block-70V - напред към светлото евроатлантическо бъдеще!

20

Анонимен

преди 4 години

Герберски платени пак излязоха от дупките само като видят статия за президента Радев. Герберски *** на вас идва ли ви на ум че до няколко години няма да има пенсии, заради още по *** политика на Боце тиквата. На един работещ ще се пада да изхранва полицай, депутат, ром и пенсионер. Геноцида провеждан от ГЕРБ е невиждан досега. Слагайте минуси а България продължава да се топи и да сме най бедни. Три мандата на ГЕРБ и нищо не се прави за повишаване на доходите.

19

Анонимен

преди 4 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

18

Анонимен

преди 4 години

Икономиката е зле и няма как да е добре под терора на невежи мутри и назначени олигарси.Трябва да се възстановяват връзки и пазари, трябва да идат в затвора едни хора и да върнат откраднати пари, трябва да се оправят законите развалени от герб, трябва да се възстановява държавата, но затова трябва президентска република и намаляване на администрацията с две трети , разтуряне на ДАНС и възстановяване на разузнаване и контраразузнаване което да е българско а н американско.Много има за правене

17

Енвайрънментъл

преди 4 години

Предлагам да направим седяща стачка в подкрепа на Грета Тунберг, която с детската си чистота на осенена от болестта мини героиня, с малкото си пръстче посочи недвусмислено проблема на планетата климатичните промени! Да дадем шанс на белите мечки! Нека по примера на малката героиня Грета Тунберг да кажен твърдо "НЕ" на ядрената енергетика!

16

Анонимен

преди 4 години

Е това е човек, който не гледа българския, а руският интерес. Срамота! Забиха 3 милиарда в това гробище, след като им се каза 100 пъти, че проекта не е рентабилен, намира се в район с голяма сеизмичност и т.н.

15

Гаварит Москва,тоест

преди 4 години

Агента на Москва пак се изказа в защита на интересите на руската ***! Господин другарю Прецедент ти си срам за България, оня ден говориш за Ботев и Левски, а те са мразили повече предателите като тебе дори и от турците! Стрий се със селската си пръчка в някой МОЛ и не излизайте от него! Опасно Вреден си за България и за нейното европейско развитие! Руската миризлива *** изобщо не искаме и да я чуваме, панимаеш?! Трупай рубли, че скоро ще те видим с чемадана за Масква! Там ти е мястото!

14

Анонимен

преди 4 години

Президентска република трябва.Иначе олигарсите чрез Винету и подобни правят каквото си искат

13

Анонимен

преди 4 години

На тоя в речите му присъства повече думата русия отколкото България.

12

Анонимен

преди 4 години

Незнам колко ги затварат в Европа, но Франция си строи усилено нови. А германците, ще затворят (евентуално) само най-старите или ще ги модернизират. И в случая става дума за 1-2 централи. Евентуално е - защтото си оставиха една вратичка да не го направят.

11

Партиец

преди 4 години

Браво другарю, браво Гадев, даже трябва да се вземе проекта на Чернобил и да се направи 1:1 у нас да видят тия прости демократи, че няма нищо опасно.

10

Анонимен

преди 4 години

Руската АЕЦ е по-евтина, гледайте филма чернобил защо е по евтина :).

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя е по скоро руски президент отколкото български. Как не го хвана срам само за русия да говори този.Срам ме е.

8

Анонимен

преди 4 години

До преди малко говореше че при ГЕРБ нямало икономика и всичко вървяло надолу, сега се сети че ще трябва ток на развиващата се икономика хахахахахахах

7

д

преди 4 години

Демек, неизбежно сме изнудени платим още два пъти по толкова за да угодим на нашите поробители?