40

привет от Германия

преди 5 години

Обичам българите ,че често ги българите ! Както се казва в една народна мъдрост -съветите на добрия приятел са горчиви ! Така ,че искам да ви дам един съвет да не правите турски и Ердогановски работи ! Тоест да не плюете по ЕС ! Плащате членски внос една 200 000 евро ,а получавате всяка година над 5 МИЛИАРДА ЕВРО ПОМОЩИ , с които строите инфраструктура и подобрявате икономиката си ! А Ердоган и турците започнаха да плюят по запада и да късат долари , забравиха кой им помогна да се издигнат !

39

Анонимен

преди 5 години

Тя вашата Йончева да се стяга за кауша,не за Европа!

38

Анонимен

преди 5 години

БСП не е алтернатива на Герб, това е ясно но това не значи че не може повече.Може много по напред да дърпа политиката от това което предлагат герб в момента.Но остава проблема липсата на кадърни и мотивирани политици да създадат това.Просто герб правят кърпеж на държава и нищо повече, а трябва политици които да издигнат България до икономически висоти където и е мястото отдавна.

37

Анонимен

преди 5 години

При Бойко сме първи по корупция и смъртност, но последни по доходи, раждаемост и продължителност на живот.

36

Анонимен

преди 5 години

Червените млъкнаха като риби! Няма какво да обещаят,освен още компромати!

35

Аз съм

преди 5 години

То европейски избори бре.От вас нищо не зависи потурани такива.

34

Баце

преди 5 години

А кърлежите, например се впиват в някое животно и пият кръв докато толкова натежат че паднат и освобождават горкото животно от себе си. Какво трябва да стане за да може тези хора да си тръгнат? Не се ли напихте с народна кръв? А и друго, колкото по-големи сте, толкова по-лесни, ще сте за хващане. Някой ден...Треперете!

33

Анонимен

преди 5 години

"И те затова беснеят - яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи."Инвестициите са в пъти по-малки от преди Борисов да стане премиер, румънците бяха с по-ниски доходи, а сега са с чувствително по-високи.

32

Анонимен

преди 5 години

Нинова,къде сте? Не ви чуваме!

31

Боко

преди 5 години

Ще властвам хиляда години.После ще настане мир и благоденствие.

30

Анонимен

преди 5 години

Мирише на победа за ГЕРБ! Пореден път!

29

Анонимен

преди 5 години

Като гледам написаното във форума Борисов е прав че умират от злоба!

28

Анонимен

преди 5 години

за да спечели истината трябва много хора да излязат и да гласуват, иначе ще продължат да ни управляват крадците с купен вот, който купуват с нашите крадени пари. затова са на власт 10 г - защото крадат и после си купуват изборите. вече са окрали достатъчно да са на власт до живот, единствения начин и всички да излязат и да гласуват против крадците!

27

Винету

преди 5 години

Това твърдение може да е коментирано само с: ХА-ХА-ХА. Доказва,че ние и този човек живеем в паралелни действителности.

26

Анонимен

преди 5 години

Искахме демокрация и капитализъм.Получихме краен идиоттизм.

25

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко, с теб сме!

24

Анонимен

преди 5 години

Пътник си Мутро.Дори и ти с хитрия си селски нрав усещаш края си.Българите те ненавиждат - теб и крадливата ти Шайка.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе кво стана с инвеститорите дето щяха да дойдат като направиш 100 км на магистрала Тракия. Работя на летището всекидневно виждам как млади хора се изнасят чак ми става мъчно. На теб мъчноли ти е бе. За кое ти е най мъчно за евро мангизите или за милионите. То не остана народ бе, като изключим тези които за нищо нестават и бабите и старците. Ти да си видял 25. 35 и 45 годишни по улиците на мутроландия. Когато вишиш веднага ми звънни по водопровода. Да не забраиш.

22

Анонимен

преди 5 години

Ще почакам до 27.05.2019... Нещо ми подсказва, че Тиквата ще се скрие в някоя болница или на Козяк.

21

привет от Германия

преди 5 години

Министър-председателят напомни, че в сряда у нас ще дойде гръцкият му колега Алексис Ципрас, за да започне строежът на интерконектора Гърция-България. "Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима", обясни Борисов.........................Каква газова независимост бе ?! Заради рубладжиите отхвърлихте предложението от западните страни да ви помогнат да произвеждате шистов газ , а сега интерконектори ще строите ! Изтървахте питомното ,сега ще гоните дивото