109

Saki

преди 5 години

Тази как пък не си седна вкъщи да завърти една баница на льотчика. Той сиромаха от глад се върти като вентилатор по лостовете.

108

Анонимен

преди 5 години

Деса Пpocтaкеса отново в акция. Има европейска директива за правата на пътниците. При отменен полет има пренасочване към алтернативен полет, ако няма такъв - ъакси, хотел, вчеря и на другия ден продължаваш. Ама на Деса Луфтханза са й виновни, че е ***. Взе да додява с изцепките си.

107

Анонимен

преди 5 години

Малее много е остарела президеншата. Нема ли по-добри снимки бе? Тоя Радев не я ли храни бре. Май само цигари и купува като гледам повяхналата и физиномия.

106

Анонимен

преди 5 години

*** въшло Деси, Вие ли сте??

105

Вилхелм Фон Канарис

преди 5 години

Деси, кажи на бат Румен да пилотира ЛуфтХанза другия път . Ще идеш до Валенсия навреме, че и ще напазаруваш от МОЛ-а .Няма да има отменен полет никога .

104

Анонимен

преди 5 години

Въшката като се наяде.......

103

...

преди 5 години

това е да си ВИП

102

Анонимен

преди 5 години

Следващия път с Аерофлот със самолет SSJ 100:).

101

Циник до 104

преди 5 години

Деса дали е събрала и тя 5000 чифта обувки , като Имелда?Парвенюта - и тя .... и Резидента!Типични селяни!

100

Waffen SS

преди 5 години

Изказването на Биков не ме изненадва,просто очаква неговата сервилност да бъде забелязана и оценена от "слънцето".Използуват се всеки повод да бъде отклонено вниманието от проблема с евтините апартаменти и безплатните /за притежателите/къщи за гости.Но това даже не е върха на айсберга,а кристалче от връха.Ще започнат да излизат сметките на политиците в офшорти зони от по 100,200,300 милиона.Целта е този момент да бъде отложен,за да могат притежателите на сметките да отидат при тях

99

Анонимен

преди 5 години

Боже, пребири си версиите! Тази почнала да се оплаква от Луфтханса. Като не е дорасла за Европа да си стои в къщи. Тя не можала да се оправи, а седнала да се оплаква от една от най-добрите компании в света. Следващия път да вземе Негирийските авиолинии.

98

Анонимен

преди 5 години

Абе какво се правите всички, ако ви отменят полет с каквото и да е, ще оревете орталъка. В тоя сайт периодично се пускат статии за закъснели или отменени полети на една определена ниско-тарифна компания. Така че Радева просто влиза в тона на масата. А че компанията е длъжна да информира е факт. Но не го правят. В Мадрид бъглария еър ни бяха зарязали 4 часа веднъж, нямаше никой да каже какво става, чак като попитах на информацията ми казаха че срещу билета ми се полага сандвич.

97

Timur

преди 5 години

Тези дето си изливат яда на симпатичната ни президенша вместо на тъпите закостенели немци им пожелавам да спят и те по летищата. Имат закон за защита на личните данни но не им пречи да дават позволение на телефонните им оператори да ти звънят по телефона да ти предоставят нови тарифи и само с подвеждащ въпрос да те включват в нов договор. Made in Germany

96

Сандо

преди 5 години

Ооо каква драма само!

95

Анонимен

преди 5 години

До Ц.иник 80Имам някаква минимална надежда че някой може и да се поинтересува и направи паралел. Също така е факт че много простовати българки отдавна надминаха Ималдата по наглост и цинична прелест а лошото в случая е че голяма част от българското общество им се възхищава и възхвалява. Типично пофилипински, типично и по български.

94

ПАРТИЯ СУДЖУК

преди 5 години

До до 88 А а а ! В Балкана ,мандри ,йок ! Сега е модерно да се обират колбасарници и СУДЖУК ! И чат -пат .мандрите покрай суджука .

93

Анонимен

преди 5 години

Ами другарко следващия път летете с Аерофлот!

92

Стоедин

преди 5 години

Билета кой е платил? Ние ли?

91

Анонимен

преди 5 години

Наследниците на "вожда" Г. Димитров плъзнаха пак по Европа !

90

Циник до 91

преди 5 години

99% ли бе...***!Рад - off е срам за България....!!!Той и за Африка ще е срам!