39

Анонимен

преди 5 години

До tsvetan lazarov spasКъф денс та гони ... Всеко дека псува да ловят ли ... въйййй, ти да видиш у кръчмите след 1 вечерта кви са сипят .... малииии.

38

tsvetan lazarov spas

преди 5 години

До Анонименima dans none funkcionira zashtoto tam sa naznacheni rodnini na tezi koito defakto trebva da rasledvat ta tova e v vsiaka bg institucia tuka e nevuzmoghno

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Гат а мразиш - ВЪЪЪЪН! И спри да ни говориш свещения език, гаведуууууууУУУУУуу

36

Анонимен

преди 5 години

Срам ме е от сънародниците ми. Той българина даже и казва n думата въпреки ме не е

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Ми гат ни та кефът ... ИЗнсяй са уаааа!!! ААХАхахахахах

34

шопендар

преди 5 години

на такива трябва да им се отреже езика.

33

В ИСТОРИЯТА

преди 5 години

на БЪЛГАРИЯ няма такива случаи когато друга етническа група да е ползвала толкова привилегии. Турците имаха специални квоти за прием за ВУЗ, за работа по места, но на никой друг държавата не е давала цели блокове, нови, с всички удобства, които да бъдат ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИ от обитателите им после. Само за Ц.то са се правили хиляди неща, а после да псуват и със закани за убийства. Хайде объщай дебелия край. Никакви помощи специално за тях. Наравно за всички според закона. Нямаш пари, нямаш къща

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Защото не хода на митингите на патриотите и другите подобни

31

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха,Благодарение на интернет и масмедиите всеки с неособено голям умствен багаж може да си дрънка всякакви глупости и да стане известен с това. Тези поне утре ще ги забравим. А какво да кажем за такива издеватели като Део с нулевата дикция дето стана телевизионен водещ, Слави Трифонов който с подмазване и пране на пари на мутрите си направи предаване и тризначките от Благоевград, които станаха ВИП само защото са умствено изостанали. За всички тях ДАНС няма ли?

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Ако си един от малкото ... защо реши, че си нормален.... Не си много в нормичката май, а? ХХЕХХЕХЕХхехехеБеш от тука!

29

Цецо Мен

преди 5 години

Някой да е чувал за такива набези в българските мюсюлмански села? Там знаят как си ги лекуват.

28

Анонимен

преди 5 години

Българина е расист. Аз съм българин но съм един от малкото нормални и немразя малцинствата. Гадно ми е че мнозинството е озлобено и намръщено

27

Анонимен

преди 5 години

Когато аз с енапия и го направя - искат да ме гонят от работа, полиция ... Добре само, че не знаят какви золуми правих, когато движех с едни дебеловрати, дето трябваше да зимаме от длъжници ... в махалата.Double standard, much?

26

Анонимен

преди 5 години

Българина не е толерантен а лицемер, не ти казва в лицето това което мисли за теб защото не му стиска но зад гърба ти нарежда какъв си бил, иначе яде, пие и излиза с теб но това е само за пред хората и моментната ситуация !

25

Анонимен

преди 5 години

Какво да се трогвам , след като повечето българи също псуват държавата, мразят българите - как иначе ще ми обясните постоянните побоища след най-незначителво ПТП

24

Анонимен

преди 5 години

Всички мразим българите защото са злобни

23

готиното е,

преди 5 години

че който е ядосал нашия принципно задръстен и търпелив народ, добро не е видял! Явно Господ ни обича и рано или късно съсипва мразещите България.И с тези номади без писменост и култура така ще стане, въпреки раждаемостта им. Ще изчезнат, скоро.

22

Ц-то от МАХАЛАТА

преди 5 години

гласуват масово за ГЕРБ, защото за тях няма закони, няма ЧЕЗ, Няма СОФИЙСКА ВОДА. Даже в клаузите на ЧЕЗ имаше клауза за НЕСЪБИРАЕМИ СУМИ, стигащи до 15%, които естествено прехвърляха на сметките на останалите. Всяка година се дават МИЛИАРДИ за Ц-то под формата помоши и родилните домове са пълни с малки Ц-та, оставени от Ц.та. Естествено държавата поддържа тези домове Майка и дете за изоставени деца , където 99.99% са Ц.

21

БСП ПОБЕДА ВИДИН

преди 5 години

Само Корнелия ще ги оправи!БСП ПОБЕДА!

20

Бай Иван

преди 5 години

Красива е тази ***.