106

Анонимен

преди 5 години

Иван Костов, Андрей Луканов, Росен Плевнелиев, Тодор Вълчев, Емил Хърсев...........можем да продължим списъка с предатели и продажници...........има много професори от БАН и икономисти!!!!

105

Анонимен

преди 5 години

Стопли се взеха да изпълзяват всякакви твари.

104

Анонимен

преди 5 години

Еха,тоя политически труп от де го изкарахте?

103

Анонимен

преди 5 години

" Иван Костов зове : Сложете край на руските проекти в България! "Този АНТИБЪЛГАРИН и ци.гга.ниин да МЪЛЧИ! Костов е един от многото виновници , довевли България до КАТАСТРОФА!!!!

102

Анонимен

преди 5 години

Не сме те забравили. Помним и жена ти с "Бъдеще за България". Къде са паричките ни?Ако имаше малко акъл в тази глава, щеше да си схванал, че е важно не само какво и как казваш, а и момента на изказването. Точно в този момент кого зовеш? Кой нормален ще те чуе и няма да спомене ***? Днес даже в Киевската Рада разбраха, че без руски проекти и руски газ ще са пълен аут и виден депутат зове да се изпати делегация в Москва, която да моли да не се спира руския транзит по украйнската ГТС.

101

Анонимен

преди 5 години

Прав е човека. Независимостта идва с липса на зависимости.Като нямаме ож беш как ще ни въздействот?Тогава ще ни търсят и ние ще можем да се пазарим.

100

По-далече от Азия

преди 5 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай.Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

99

Анонимен

преди 5 години

До ГерманияПолучих ме си наградата! Плащаме Ф-ки само на хартия 2 милд. лева без ДДС може да стигнем плащане до 15- 20 милд. нито Ф-ки нито ВИЗИТЕ ще паднат! ИНТЕРЕСИ "Бате"! От WS DC с извращение!

98

Ф.С.В.

преди 5 години

иван Костов - радио " Гласът на Америка" .Жалко че все още дават трибуна на такива - а не им взимат интервю в затвора ! САЩ са се активизирали - използват стари лимонки за да насъскват българите срещу Русия !! старите лимонки са Костов Плевнелиев Паси и всякакви знайни и незнайни продажници на България- Главната цел на САЩ е - разполагане на ядрено оръжие в БГ - Европа не иска тези ракети защото става ПЪРВА цел на Русия- затова Източна Европа ще е щита -пушечното месо -първите умрели!

97

Анонимен

преди 5 години

Хаха той нали им сложи края 90те :D та брахме плодовете на неговия труд

96

Анонимен

преди 5 години

Един от най-вредните елементи в новата история на България...............Костов!С криминалната приватизация и грабежа на България ще го помним!!

95

Анонимен

преди 5 години

Дзверо мултимилоинер крадец да не дава акъл а да внимава да не намаже въжето.

94

К

преди 5 години

Браво на Костов за точният анализ и вредата от руската намеса, политическа, икономическа и военна! Всички контакти с Русия са вредни за България!

93

Анонимен

преди 5 години

Ванчо предателя и продажника се изказва за хибридни войни.............хибридчика смотан се прави на умен.....................ако има малко морал , няма да се показва да говори дивотии!!

92

9К51

преди 5 години

Този на снимката известен още и като любител на теменужките от Драгалевци и съпруг на бивша партийна секретарка да не разтяга локуми .. ами да каже как извърши приватизацията, вследствие на която цялата промишленост и селско стопанство рухнаха. Защо подари 100 танка /като чели това е на баба му чеиза/ на Македония!? Македонците ги продадоха в Африка и с получените пари си купиха 30 нови танка, а за нас нищо ... както винаги се получава

91

Анонимен

преди 5 години

КАК СЕ ПОДИГРАВА РУСКИЯ ХИБРИДЧИК С НАС, ЦИТИРАМ :"и преди и сега българите са били слуги и миячи, така че не се косете излишно"

90

Анонимен

преди 5 години

И очи има да говори на всичкото отгоре.

89

Анонимен

преди 5 години

Най-противния политик след Жорож.

88

Германия

преди 5 години

Германия ясно заяви, че няма да се откаже от Северен поток и Меркел няма да копува скъпия втечнен газ на хамериканците. Ако турски поток не продължи към България, тогава ще мина през Гърция. Когато през страната ти минава икономически проект, като поток на газ, най голямата държава-Русия има интерес да пази инвестициите си. Някаква награда получихме ли от САЩ, че ни спряха парите от Южен поток.

87

комбина

преди 5 години

единият краадец отмества вниманието от друггия крраадецИван и Цецо