43

Гoшу

преди 5 години

До 43И какво щеше да стане, ако всички бяха пичове като мен питам? Нищо по-различно. Хонг Конг като беше Великобританска колония накрая какво стана? Съвсем доброволно англичаните го върнаха на Китай. Ако не се бяхме освободили какво щеше да стане? Пак нищо. В 21 век колонии вече няма, човече, опомни се. А и да бяхме останали турски вилает, какво? Щяхме само да взимаме по-високи заплати и нямаше да бъдем в така омразния ви ЕС и щяхме да сме с Путиту :))) Нъл тъй. Щяхте да сте толкова доволни

42

Отвори очи

преди 5 години

Във Фесбук събират пари за да го докарат. Нали уж отивате там за пари, а нямате такива да ви заровят. И на това ли му викат "успял"?

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВоювали са за кефа и богатството на ЦАРЕ, КРАЛЕ и СУЛТАНИ.---------------ми, така де!А сега смъркат ли смъркат и пак пълнят гушата на Крале и Султани.

40

Дръндер

преди 5 години

До ??Когато родината те предаде не е предателство да се изнесеш! Аз живея в България и съм видял достатъчно! За това не ми говори глупости!

39

Дръндер

преди 5 години

Това, че те няма да го съдят, не значи, че роднините не трябва да го съдят! Ако беше адекватен полицай щеше да го застреля в рамото или крака. Един куршум стига.

38

??

преди 5 години

Спомняте ли си онази статистика която показваше, че на 1,2 млн. българи в чужбина им се случват толкова инциденти, колкото на 7 млн. у нас? Странно, но няма никаква матиматическа логика. Единственото обяснение е с предателство към родината и наказанието за това.

37

Гoшу

преди 5 години

До 41Нещо бъркащ. Китай е по-скоро със САЩ. Това че имат някакви икономически дрязги, не значи, че са врагове. Напротив, точно тези 2 страни си въртят най-големия алъш-вериш в света. А Китай при първа възможност ще отхапе от *** Сибир, понеже си я смята за своя територия и виж само какви са им очите на живеещите там.

36

Анонимен

преди 5 години

Руската посолство ни подари голяма елха за Коледа,а американското ще ни подари ковчег за докарване убития младеж....

35

до Гошу

преди 5 години

ясно ама ако всички разсъждаваха като теб сега и България нямаше да я има а и теб нямаше да я има щото и прадядо ти щеше да е "живял като пич", "да си е поркал" и т.н.

34

Тука се роди, тука щ

преди 5 години

Този е мъртъв за България още като е решил да я остави. Това се отнася за всички предатели.

33

Гoшу

преди 5 години

Цитат на номер 31: "Навремето младите умираха на фронта в защита на родината, сега *** от наркотици, презадоволеност, липса на интереси и скука."---Ха-ха-ха-ха :))) Трябва да си маса ***, за да сметнеш, че за да умреш за политическите интереси на шепа войнолюбиви политици е по-добре, отколкото да си живееш живота като пич и да си ходиш по мацки, да поркаш и да си правиш кефа. Ами заминавай за Сирия бе човече, щом ти се седи по окопи и ти се воюва, кой те спира :)))

32

име

преди 5 години

веднага да се сезира хелзинският комитет, ония адвокати за правата на човека и да съдят сащ. какво е това убийство? имало ли е необходимост?правата на децата, демокрация......

31

Бай Ой

преди 5 години

Той си е помислил, че стои срещу български полицай и ще го погали по главата!

30

Анонимен

преди 5 години

Е и? ??

29

Анонимен

преди 5 години

До РистуВсички ще умрем. Значи ли това, че всички сме ***?

28

Ясно

преди 5 години

Поредният успял българин на Запад.

27

Анонимен

преди 5 години

Влезеш в банята да лъснеш бастуна, съседите се обаждат, идва полиция и те застрелва.

26

Анонимен

преди 5 години

Да бе. Тия глупости, че умирали на фронта в защита на РОДИНАТА ги разправяй на баба ми. Воювали са за кефа и богатството на ЦАРЕ, КРАЛЕ и СУЛТАНИ.

25

681

преди 5 години

Ако си беше стоял в Българя щеше да е още жив и нямаше да му трябват пари за погребение, а може би за сватба.

24

Анонимен

преди 5 години

До Без коментарМного са искали да се чуят.Ама са нямали желание.