50

До Лудогорец

преди 5 години

По-вероятно е да се включваш от Централата на Герб!

49

Анонимен

преди 5 години

Щом ни управляват комунисти, значи трябва да гласуваме за Нинова - тя е приватизаторка-капиталистка и прикрита седесарка!

48

Анонимен

преди 5 години

Българинът е чуждопоклонник,по телевизиите всички са слугинчета на моментно управляващите,употребяват само чуждици с цел неразбиране и в същият момент обясняват как българският език изчезвал,същите тези телевизии представят само турски и индийски филми учещи на пороците ПОДЛОСТ и ОМРАЗА към роднини,близки и познати,рекламите на тези телевизии са за кредити,лекарства и "комарджийство",в шоутата участниците са само про'стаци и ча'лгаджии...И КАКЪВ ДА ВИ Е СТАНДАРТА БЕ, КАТО НЕ СТЕ НАРОД, А СТАДО ?

47

И пак

преди 5 години

Ами нали толкова хора искат комунисти да ги управляват, вече не стана ли ясно че това е така до ден днешен откакто са дошли на наша земя? С малки изключения"Нали знаете какво е казал Христос на кръста, когато го разпъват? Казал е, Господи, прости им, защото не знаят какво вършат. Така и аз ще кажа... -- Иван КостовДругия път като гледате Славито, един от мозъчните доктори на България, спомнете си как налапахте идеята че Костов е продал "Балкан за 1 лев" а компанията имаше 130мил дългове.

46

Оставка

преди 5 години

Оставка и разследване за цялата приватизация, КТБ и управлението на Боко!!!!

45

Лудогорец

преди 5 години

Включвам се от Лудогорието. Тука при нас преди 2 години заплатите бяха по 800 лева, сега са по 1100 лева, отварят се нови работни места, доходите растат.

44

Анонимен

преди 5 години

В България трябва да се разобличат всички потомци на комунисти и всички управлявали през прехода и техите потомци иначе пак ще се пребоядисат.

43

Предложение

преди 5 години

Предлагам да гилотинираме и да избесиме сички капиталисти и сички комунисти и да ни дойдат некои нови да ни дигнат мерезето!

42

Средногорец

преди 5 години

До А беПреди 3 години Язаки в Пловдив даваха 600лв.Сега вече дават над 1000.Отваря се завод, произвежда, печели, вдигат се доходите.Не става както ти я мислиш.

41

Анонимен

преди 5 години

Комунисти капиталисти незнам си какви въже за едните гилотина за другите.

40

КАПИТАЛИСТ

преди 5 години

КАПИТАЛИЗМА Е НАЙ-СЪВЪРШЕНАТА СИСТЕМА, НО БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ В КОМУНИЗМА И ЗАТОВА ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА МАЛКИ! КОМУНИСТИТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА ПАРИ И ПЕЧАЛБИ И ДАВАТ НИСКИ ЗАПЛАТИ, А КАПИТАЛИСТИТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА РАБОТНИЦИТЕ И ДАВАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ!

39

ОСТАВКА!!!!!!!!!!

преди 5 години

Оставка!!

38

Изнервен

преди 5 години

Стига с тези фалшиви проучвания. Те хващат ли заплатите във фирмите, където се дава минималната по ведомост и други суми на ръка; хващат ли доходите от нелегална дейност и работа без договор; хващат ли доходите от контрабанда и сивия сектор; хващат ли изоратените пари от чужбина? Вижте пълните заведения и пазаруването в магазините, вижте какви и колко коли се карат, вижте продажбите на жилища и пътуванията в чужбина и ще си отговорите.

37

Анонимен

преди 5 години

Да, комунисти ни управляват.

36

Анонимен

преди 5 години

Ама комунисти ли ни управляват сега?!

35

Анонимен

преди 5 години

само в София

34

Средногорец

преди 5 години

До А беЗащото като се отвори едно ново предприятие то трупа свой капитал, чрез който се развива.Или мислиш, че ако тръгне на загуба ще плаща от бюджета на компанията майка ей така, че ти искаш заплата като на европеец без да си допринесъл още с нищо?Преди 10 години и в Аурубис средната заплата беше 1000лв, ама сега е 2700.

33

Бърни Сандърс

преди 5 години

До СредногорецЛъжеш в БСП са социалисти и нямат нито един богаташ в редиците си!

32

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОГРАБВАТ СТРАНАТА И ДО ДНЕС. ДОКАТО НЕ БЪДАТ ПОТСТРАНЕНИ НЯМА ДА ИМА ПРОГРЕС. ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ.

31

Едно и също

преди 5 години

Не сме супер, и ГЕРБ се оказаха тотални роби на паричните знаци, но преди 10 години беше ужас, преди 15 да не говорим, преди 20 и аз няма да си повярвам, ако си спомня. Паметта на човека е такава, ама на Българина като че ли съвсем.. В БГ много доходи се криятНо не това е основното, просто сами се изтезаваме с начина на възприемане на света който е частично генетично обуслован, частично е култура която може да се промени.. Както и да е де, има гнило в кацата не само в България в момента