64

Анонимен

преди 5 години

Този тежи 60 кила с мокри ***, интересно как е изнасилвал и влачил човек цял час по асфалта.

63

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде скоро време и общественият линч по улици и площади! Щом няма никаква държавност, хората ще вземат нещата в свои ръце, защото им писна от всякакъв вид престъпност!Не се вижда нито една институция реално да работи в защита на обикновените хора и интересите на народа!

62

Анонимен

преди 5 години

Сега очакваме от Нетфликс да продуцират бг сериал озаглавен - как да се измъкнеш с убийство в България

61

Iceblast88

преди 5 години

Ако МВР искат да докажат, че е той, то тогава ние гражданите настояваме да подведат под съдебна отговорност съдиите които са го пуснали сред нас! Освен това искаме и прокурора които е трябвало да докаже на съда, че този човек не му е било мястото сред гражданите също да бъде подведен под съдебна отговорност! Всички тези държавни биомаси да бъдат съдени за съучастие в престъплението!!! Да видим тогава, дали ще поддържате същата версия или ще почнете да търсите някой психично луд?

60

Анонимен

преди 5 години

Още в началото бях убеден, че ще я клошар, я жител на Селеметя. Поне да бяха го завъртяли малко. Прекалено елементарно го направиха. От тук нататък остава само ексрадацията и самоубийството.

59

Анонимен

преди 5 години

Цццццц, отново си изиграха филма и зомбитата заквичаха срещу ромите....Абе прости сте и тва си е, няма спасение за вас.Хем ви крадат, хем ви бият, хем ви убиват и накрая ви карат и да се самоизбивате.*** народ, слаба държава.

58

Расия

преди 5 години

Руското КГБ съвсем грамотно си свърши работата - *** тийнейджър, който има пари да избяга в Германия.Нещо издиша.

57

коко

преди 5 години

Цялата махала където живее убиеца е построена незаконно .БУЛДОЗЕРА!!! И в панделата този който си е затворил очите за незаконните постройки!

56

Анонимен

преди 5 години

Постановка ала Ушев Пикчърс.

55

Vans

преди 5 години

пише "24 часа" - от там нататък спирам да чета..

54

Iceblast88

преди 5 години

Ако наистина е той и наистина имат ДНК за да го свържат, то защо им отне 5 дена да го свържат с убийството? Дори и да са намерили нейни неща в домът му, може да са намерени на улицата. И как след почти цяла година ходене да бяга там, точно сега става тази работа? МВР обявете конкурс за назначаване на нови режисьори, че сегашните ви версии с бели конци съшити! Никой в Русе освен гербавите не вярва на тази версия! Ама никой! Всички знаем, че причините е само две - корупцията и политиците!!!

53

Анонимен

преди 5 години

До БрифingТурчин от ромски произход е перфектния заподзрян понеже българите необичат този етнос.

52

АНТИ

преди 5 години

Следва немско полицейско куче,вкусно вурстче да получи.А видехте ли го снощи Слави,(с голЕм мерак да ни оправи) ?Простотии ръси плешива тиква -благодаря, но тъй е и с Борисов.

51

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще потулят и такаЦелта е да не се разследват определени хора

50

Брифing

преди 5 години

Пак намериха някакъв "турчин" от ромски произход да опере пешкира и сега ще се тупат в гърдите какви велики следователи и криминалисти има в ДАНС и МВР, всичките от Шерлок Холмс нагоре.Обаче никой не е длъжен да ви гони крадливите мутри и гнycнитe мънгaли из целия ЕС.

49

Пешо

преди 5 години

Браво на МВР. Този път успяха и заловиха убиеца чак в Германия. Иначе обществото щеше да загуби съвсем вяра в държавата.

48

Истината

преди 5 години

Време е на сцената да излязат организираните футболни агитки и нощните вълци рокери.Време е!И те да захлебят покрай трагедията...Пък и избори идват.

47

Анонимен

преди 5 години

Значи сега заловиха "убиеца" и всичко с Еврофондовете е точно. Не е имало горене на документи край Радомир, не са арестувани и бити български и румънски журналист.Борисов, Цацаров и Пеевски са светци.Ами тогава нека герберасткият патриарх да ги канонизира за Светци.

46

Анонимен

преди 5 години

изтече защо има пробив в случая? Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК мат'рял по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя

45

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тва не е единствената жертва на тоя, най вероятно. просто другите не са го заплашили че ще го дават по телевизора, а си мълчат.