96

стефан

преди 6 години

Вярно е - системата убива, само че драги сънародници НА ВСЕКИ 4 ГОДИНИ ВИ ПИТАТ КАК ДА ЖИВЕЕТЕ, а вие ходите за гъби или на почивка и като седнете на салата и ракийка започвате да се жалвате от управлението.Манталитета трябва да се помени иначе ще има ВЕЧНО робство!

95

запознат

преди 6 години

До АнонименМинала година, посетих спортен център Спартак-Илияна Раева, където двете и щерки се трудят от ден до пладне!....По-мръсен и мизерен фитнес и като цяло спортен комплекс, не бях виждала.Навсякъде имаше мръсотия, миризмата беше ужасна, уредите не се пипаха, а половината бяха счупени и не работеха!На какъв труд да бъдат научени, жалко че се получили образованието си в ЧУЖБИНА!Когато си ***, си оставаш такава!

94

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХайде да се научиш да пишеш НЕ ОТ ИМЕТО НА ХОРАТА - ти какъв си, а. Моето мнение е доста, ама доста по-различно. Как ще слагаш всички под един знаменател. Боже, прости им - като ГЛУТНИЦА ГЛАДНИ ВЪЛЦИ СТЕ БЕ. Като сте толкова жалостиви - ами дайте на тези майки някой лев от себе си и стига сте се правили на много загрижени,защото съм сигурен че НЕ СТЕ.

93

Ха, ха...

преди 6 години

Без коментар, защото "тази", а и "другата" не го заслужават...!!!Но има Един, който прави окончателната равносметка за живота на всеки, и според резултата раздава "награди"...!!!Дааа...!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Изложихте се. По-добре замълчи и сложи лепенка на глуповатата ти дъщеря. Трябва да си доста глупав да направиш такъв пост, при положение, че си публична личност и не само..Хора, мислете. Фейсбук и разните социални мрежи не са шеги работа. Някой ден написаното в публичното пространстмо може да се върне срещу вас! Така че си вземете поука.

91

ДАМ

преди 6 години

След неграмотните писания на мама Илияна да очакваме ли и татко Наско да се включи в офанзивата за честта на щерката или той пък изобщо не може да пише и да чете евентуално?

90

Анонимен

преди 6 години

Сираков е толкова успял, че пак е на хранилка. За Илияна да не говорим. Като цяло, ти сещаш ли се за успял спортист? Ама да е постигнал нещо с акъл? Единици са.

89

Анонимен

преди 6 години

Не не сме се отървали от злобата си.

88

Анонимен

преди 6 години

Да сте чували за Стивън Хоукинг ?!Вероятно -не !Защото все го криеха и не го показваха !

87

Анонимен

преди 6 години

Трябват много, много реформи. Пълно реформиране на здравеопазването и социалните грижи, преглед на всички ТЕЛК-ове (да не се лъжем - доста роми имат фалшиви такива, ама и българи също), адекватни услуги и възможност примерно да се откажеш от плащане на данъци за здраве и да си минеш на частен фонд. Не виждам смисъл да плащам данъци и да се редя по опашки, а после пак да ми искат пари.Ама кой да го направи, като се иска смелост и мисъл, а и воля да отбиеш мафията от тази хубава хранилка...

86

Анонимен

преди 6 години

вижте сега,всеки се изживява като някакъв фактор или коефициент в обществото,без значение кой е.на първо място,социалните мрежи са септичната яма.на второ мясо,социализЪма свърши,другарки и другари. ЛОШИ хора станахме,това е.

85

дядо Румен

преди 6 години

По принцип мразим успелите и можещите хора.Затова намразихме Сиракови.А иначе обичаме да разпределяме едни пари но някой друг да ги спечели.Това е вече национален спорт.

84

факт

преди 6 години

Ало коконо каква злоба,твоята щерка започна тази игра тя обиди майките чиито деца са инвалиди,какво ли не правят отрепките за 5 минути слава....

83

Поручик Ржевски

преди 6 години

Като цяло започва да ми се плаче като видя тези хора с болните деца.А на дъщерята на Раева започва да и се повръща.Нямам идея как може да има такъв човек...Написала е глупости, ще си получи реакцията. Това е нормално, какво очаква тая мутреса?Не искала да каже това, не искала да каже онова, ама го е казала.Фейсбука е опасно нещо ако не си много наред с главата.

82

сара

преди 6 години

Себе си да попита кога ще се отърве от злобата си. И да се ностарае. Така е възпитала и дъщеря си - в голям егоцентризъм и с чувството за изключителност. Иначе на снимката виждам каква ще е Славея на стари години - с тънки устни като...

81

Анонимен

преди 6 години

Със силно неграмотните си и нелогични писания Илиана Раева още повече отврати хората от лигавата й щерка. Извиненията са закъснели и явно неискрени. Всичките тези на горните портретчета са за въдворяване поне за два месеца в дом за инвалиди в ролята на санитари със съответната заплата.

80

Анонимен

преди 6 години

80- това е малко пресилено. някои майки биха разсъждавали че децата им ще се измъчват ако те умрат, защото ще са абсолютно безпомощни. В този смисъл биха желали те да умрат, преди тях, колкото и кошмарон да звучи, но това не е от жестокост, а от обич. понякога жестокос те този след теб да остане жив, ако не е способен да се грижи за себе си.

79

Анонимен

преди 6 години

Нашият т.нар. "елит" винаги е бил много зле. От него лъха на парвенющина, комплекси и хоремаг. После се дразнят, че хората им се смеят. Ами как да не ти се смеят, като си жалък. Опитваш се да бъдеш английски лорд, ама лактите на сакото ти протрити...

78

Поручик Ржевски

преди 6 години

Смятам, че е огромна грешка разни ритнитопковци и спортисти да ги ги правят шефове на федерации и комитети.Стават публични личности, говорят глупости и трябва да взимат мениджърски решения със завършен осми клас. Ръководители на такива неща трябва да бъдат хора с висше и мениджърски опит, а Илиана Раева да дава акъл на децата как да хвърлят топката и лентата.

77

Анонимен

преди 6 години

още въпроси можем да зададем1. как да станат лекарствата за инвалиди евтини и достъпни.2. как да се разреши въпросът с ТЕЛК-овете3. как да се въде 8 часова заплащане от държавата на домашен помощник.4. не трябва ли всеки подлез да има линии за колички5. не пречат ли начупениет плочки на тротоариет на придвижването на количките? и др.