329

Дани

преди 6 години

Католиците винаго са губили срещу правосшавните,ако искат пак да опитат Русия ще им покаже коя е правата вяра.

328

Анонимен

преди 6 години

Знаешли какво вика руски офицер докато му сваляш кожата от главата КРИСИ. Аз знам и не е слава путино и велика е русия врещи МАМО и после се испуска в гащите една рятка каша

327

Анонимен

преди 6 години

"" Ше воюват *** срещу правослаени руснаци. Вие на чия страна ше се включите. "".............Веднага ти отговарям - на страната на джендърите !На страната на джендърите, защото джендърите най-много да са неприятни или дразнещи, за разлика от любимите ти руснаци, който първо ще те ограбят, после изнасилят, и после ще те убедят колко си им задължен.Пример - Крим и Донбас.

326

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда да се бием с ***, просто трябва да им подарим няколко цистерни с антифриз. Природата ще свършаи останалото.

325

до 357

преди 6 години

Ти ли ще караш танка, който ще ни привиква дрогарю ?

324

Кристина

преди 6 години

Кажи на маикати да ти подбира мъжете за секс Явно си доста разочарован от сегащните.Или да ти дам аз съвет.Просто отиди на запад дам ще уцелиш на двуполов.

323

Анонимен

преди 6 години

Ще пратите Черната Златка на фронта верно ли тя още мисли Белгия за столица на Париж защото държавата Париж се намира в Африка. Дано по-скоро стане война тогава хем ще име голям сеир, хем ще се отъвем от Тиквеното робство

322

Анонимен

преди 6 години

Всички сте смели, докато не почнат да ви привикват с танковете пред къщите...

321

Анонимен

преди 6 години

Армията на Фердинат сакс кобу гота а наби стойчо аде стига рива колко сте велики рашките

320

Анонимен

преди 6 години

А те кога ще се научат да държат пушки? Айде,тия мъже на 55 г.знаят,ама по-младите освен смартфон друго не могат да държат,а пък за жените да не говорим.Те ще бъдат жив щит срещу врага.

319

Анонимен

преди 6 години

Всеки е ного смел, докато не се окаже от грешния край на пушката.

318

Анонимен

преди 6 години

До ДаниПрез1980 год.България имаше 180.000 армия.Воражена с наи модерното оръжие за периода-------------Първо, беше 96 000.Второ, "най-модерното оръжие за периода" беше 20 години назад от западното такова.Трето, от нас никой не се страхуваше.Четвърто, знам всичко това, защото края на комунизма ме завари в казармата, в ПВО.

317

Стоян

преди 6 години

Мурад пети,Наполион,Хитлер ( трима имератора) с наи могъщтите арми не можаха да бият Русия,а сега джендърите тръгнали да си правят планове за воина с Русия.

316

Анонимен

преди 6 години

Вече съм пратил двама за груз 200 Криси да ти пратяли опознавателните им жетони и скалпа на лейтенанта от морската пехота Пронин А Юри

315

Анонимен

преди 6 години

342 А и се съмнявам, да имаш хора, който биха си рискували живота. ЛЕсно е, да биете случайни хора, когато сте агитка, но почнат ли да падат мъртви хора около теб ... тогава виждаш, колко бързо се изпарява фалшивото мъжество и сeлската чест.

314

Анонимен

преди 6 години

Роби бяхме ДОПРЕДИ 28 ГОДИНИ и тия дето се облажиха от това сега дрънкат за некакви си войни и заплахи ААА ИМАТЕ МНОГО ЗДРАВЕ ДРУГАРИ,НА КОРНА СИНА И ГО ЯХАТ МАЦКИ ПО ПАНАИРИТЕ В САЩ А МОЙТО ДЕТЕ ДА СЕ БИЕ ИЛИ ДА ГО МАЛТРЕТИРАТ ПОБЪРКАНИ *** КОМУНЯРСКИ "ОФИЦЕРИ"АРЕ МАРШ!!

313

Анонимен

преди 6 години

Каква война бре?Какъв запас Бре?Аз не мога да изстичам и 100 метра.Седя си пред интернета и си цъкам нонсенс.

312

Ясъмкон

преди 6 години

Да се бия за боката? Да защитавам мутрите дето газят децата ми. Политиците дето окрадоха държавата? Дето приемат муслита бежанци, ценят повече мейнгълите и други кИУнци от мен? Е да ги впрегнат те да се бият. Аз няма за какво. Аз като българин в България съм последна дупка на кЕвала и не искам да давам живота си и на децата ми за да браня тия бЪстуни. По добре да дойде чужда войска и да ги изчисти че нашата...

311

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен342 - Защо ? Защото не можеш да понесеш истината ли ? Как мислиш, Хитлер накар 13-14 годишните, да се бият до смърт ? Защото който не ходеше, подписваше смъртна присъда за себе си и семейството си. Ако си мислиш, че аз съм ти враг ... То си много объркан.

310

Анонимен

преди 6 години

ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА МЛАДИТЕ ДА НЕ СПИРАТ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА,вие продължавайте в съшия дух пък ще видите как и вече боязливо завръщащите се ще нарамят пак торбите,е..ти простата маса сте това патриотарболшевиките.А НА КОРНЕЛА СИНЕТО/СЪС СИНА НА ЦЕЦКА В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА/ПРАИ КУПОНИ ПО АМЕРИКА,а тука за бой се стягат!МОРЕЕЕ КАКВО ДРЪВЦЕ ТРЕБВА ЗА ТИЯ ИЗТРЕЩЕЛИ ПАТРИОТАРИ.....