51

Анонимен

преди 6 години

Русия все пак има някакво мнение и се съобразяват с нея! Вие, славните булгарци къде сте по достойнство? На управниците ви се изкълчиха задните части от въртигъсз насам натам и то скоростно!

50

Свободният

преди 6 години

Да се разпада , нейна работа, само да се опазят ядрените оръжия

49

71 от 103

преди 6 години

От 103 ракети, 71 свалени от сирийската армия. Агресорите с бракувани ракети ли са стреляли или с карнавални?

48

Анонимен

преди 6 години

Е с'я вече Русия ще се разпадне! Толкова го чакахме това разпадане, и най-после Русия потъна.

47

Аз

преди 6 години

Най-стращното е Русия не прави нищо!!! Това е по-лощо от да направи нещо :(

46

Ванга

преди 6 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

45

Анонимен

преди 6 години

Това е само предупреждение! Русия не може конвенционално да се противопостави на Запада, а да използва ядрено оръжие не смее! Протежетата на Запада не успяха да се наложат в Сирия и Запада я разрушава.Ако опозицита на Асад биде поставена на власт, Русия няма да посмее да стреля по нея така, както правят САЩ, когато някой не им играе по нотите!

44

Анонимен

преди 6 години

Тотален провал за кравешките наглеци.Буквално станаха за смях и на мравките.Сирийската армия им думна две трети от томахавките с ПВО от 70-те години.Уцелиха някакво незпозваемо от 25 години летище,няколко самолетни макета и 2-3 празни запустели склада.А ракетите на Тереза зМей са дали 100% фира.И разбира се Путин пак ги изигра,а и им се посмя на комичното военно учение.В същото време хората на Запад се настроиха остро срещу този удар.А Вова за пореден път спаси света от унищожение НАИСТИНА ВЕЛИК

43

Анонимен

преди 6 години

Унижението на Русия ще продължи най-малко докато Мумията не си заеме мястото в мавзолея !

42

да

преди 6 години

Щом тези продажници лаят и *** значи Русия е на прав път.

41

Анонимен

преди 6 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излизат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

40

Русия е сама

преди 6 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

39

Анонимен

преди 6 години

Тука кви глупациии има. Смятат ми цял ден, колко пари стрували ракетите . Авей пингвини това е САЩ ...100 ракети ли им смятате :)))) Тука се говори за унижение. Уж русияя спечелила войната и сирияя е под техен контрол и изведнъж съюзниците им казват я стойте мирни, ще стреляме по Столицата :)) Разбирате ли, къде е момента ? Или сте малко тъпичкиии :))

38

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

37

защо

преди 6 години

Защо да са унижение?те така добре са обучили Сирийските ПВО че от 103 са свалени 71 ракети на агресорите и то от стари съветски системи!това са отлични постижения,запата изгуби милиони на въздуха.

36

Анонимен

преди 6 години

Дори и често цитириания тук анти кремълския финансиран от Сорос - еврейски вестник Независимая газета отбеляза,че ударите на САЩ и съюзниците им по Сирия са провал за Вашингтон и,че след ударите Путин и Москва за съжаление на Независимая газета излезли още по силни и уверени пред света .

35

Анонимен

преди 6 години

38 Защо да не е добре , кое в съвременният ни живот зависи от Русия

34

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Много хора се питат как се стигна до този парадоксален браг, но трябва да се има предвид, че Ердоган ефенди е доказан сваляч на млади и самотни женсшчини и ухажването беше твърде последователно... - първо и свали един боен самолет, после уби пилота му, но тя беше непоколебима... - наложи се да убие и посланика и чак тогава кандиса...

33

Русия потъва

преди 6 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

32

osmiat.org

преди 6 години

До osmiat.org ЯЛТА-2