44

Анонимен

преди 6 години

Казват че журналистите особено водещите на предвания,особено такива тип сутрешен или вечерен блок не трябва да показват пристрастие!Значи аз не ги гледам директно но ако в новините нещо привлече вниманието ми го гледам на запис,та вчера и днес водещият по БНТ беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЪЗМУТЕН ОТ ДУМИТЕ И ПОВЕДЕНИЕТО НА РУСКИЯ ПОП!Вижте отговора на Симеонов вицепремиера от тази сутрин ШОК И ПИТАМ ДРУГАРИТЕ ОТ БКП/С/-НА ВАС НАИСТИНА ЛИ РУСКОТО КГБ ВИ Е НАЧАЛНИК??Как само се пльосна оная пред попа ПОЗОР!!

43

Анонимен

преди 6 години

Каква драма двата клона на БКП са се хванали за гушите .

42

Анонимен

преди 6 години

Защо никои от БСП не потърси съдебна отговорност от Р. Ов. за първите загуби в милиони..Защо никои не каза как стана така , че се прави Белене без документи.Защо нико не казва къде са парите от КТБ на тия които рават

41

OSTAVKA

преди 6 години

OSTAVKA IZBORI DO DUPKA

40

Анонимен

преди 6 години

Жалко червено безсилие

39

Баба Гицка

преди 6 години

Тиквата вън, червените милионери знаят най-добре!

38

Анонимен

преди 6 години

На др. Нинова и пречи и космоса за да е на власт. Тия ли пенсионери ще свалят власта , а другари от БКП-БСП. Големи сте смешници начело с г-жа Лъжа или Анита Мейзър в политиката. Няма такав смотана партия и в Африка.

37

Каичо

преди 6 години

Дъртите *** така и не дадоха шанс България да се развива като цивилизована страна.

36

Василев

преди 6 години

Добре де на Гинка никой не можа да отговори на въпроса!!!Нито от управляващите, нито от опозицията!!!"Защо Гинка от Пазарджик не може да купи ЧЕЗ, а за Корнелия на 28г. може да си купи Техноимпекс???"Какво стана, ние зациклихме в небитието на колелото на посредствеността и некадърността, което се върти 28 години!!!Живота е жесток!!!Агент Хенри Мърсън!ЦРУ!!!

35

xaxa

преди 6 години

Пенсионери на протест защото 60 000 млади на година бягат към чужбина. Кой бяга от хубавото. ГЕРБ нали 10 години управляват защо не се връщат. Като взеха властта бяха 40 000, сега са 60 000 на година които бягат от БГ и то предимно млади.Според Евростат сме паднали още с 12 места по инвестиции. Коренното население изчезва на мястото ни идват други. ГЕРБ ги избраха с 55 процента преди 10 години, а сега се коалират с кой ли не само и да направят кабинет. Данъци,ток храни всичко се дига. Браво Бойк

34

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука какво мисли Нинова? Вокзал, чемодан, Москва за всички комунисти.

33

Пипето

преди 6 години

Ако БКП-оригинални бяха на власт... Всичко щеше да е ок... И там някой гербав комунист щеше да вика оставка... Лошо е да не си на кьорсофрата... Може да са брачеди двта комунистически клана... Но плячкатае за победителя на изборите... другите - квоот им дадат, все пак да се радват, че по брачедски няма релано осъдени и преследвани за безобразията, когато са на власт....

32

Киро кофражиста

преди 6 години

хахаха, това ли са "младите" членове и привърженици на БСПте бая млади, като ги гледам всичките с ченета ххаха :)

31

Жоро

преди 6 години

Очакванията се потвърждават на протеста виждаме добре облечени реститутки, пенсинерски клубове изведени за разходка, неуспели в живота мрънкачи и разбира се ниско платени професионални викачи.

30

Анонимен

преди 6 години

Другарко Нинова нали не искате да кажете, че шепа беззъби пенсионери са гласа на народа?

29

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Браво на Олег Попов, поздравления за снимка 8

28

Един от Северозапада

преди 6 години

"Така се увеличават пенсии- с по 10 кинта на участие. Корнинова плаща щедро."Не вярвам да е плащала по-щедро от Герб, когато си пазаруваше избори в махалите.

27

Байфидан

преди 6 години

Хи-хи, разгледайте снимките - средна възраст на протестиращите 77 години. Това са поддръжниците на БСП - изкуфели, зомбирани, червени олигоффрени, които мечтаят за връщане на комунизЪма и всичко да е държавно. Не ви ли светва лампичката, че такова нещо остана само в Северна Корея, бе, ***?

26

МОСКВА

преди 6 години

Трябва да се предизвика оставка на правителството, за да може президента да назначи служебно правителство с хора, спуснати от нас (Москва). По нататък следва изпълнение на програма целяща излизане на България от ЕС и влизане в Евразия!Това е неизбежно и всяка съпротива е безполезна! Следете внимателно нашите действия и слушайте!

25

Баце Кочовски

преди 6 години

Появата на Нинова и БСП на този митинг цели перверзното му упорочаване ! По -голяма гнус от крадлата на ТЕХНОИМПЕКС който не бил значим за българите си е чиста проба наглост от нейна страна ! Госпожо Нинова ако ТЕХНОИМПЕКС носеше приходи на държавата то и вашият електорат нямаше да е толкова опърпан местото ви е в съседна килия до тази на ЦВЕТАНОВ вие сте на същото ниво до него .