19

Анонимен

преди 6 години

Сериозно и без заяждане. Погледнете жените в ръководството на ГЕРБ- и ми кажете, за коя от тях твърдо можете да кажете,че е жена.

18

Анонимен

преди 6 години

Просто напишете в Гугъл:Council of Europe The Convention in brief (обясненията в сайта на Европейския Съвет)Цъкате на Gender Perspective И какво виждаме вътре:-This may include gay men, transgender men or men that do not conform to what society considers to constitute appropriate behaviour. Превод: Това може да влключва гейове, транссексуални или мъже, които не съответстват на това, което обществото смята за подходящо поведение.Цачева, не те ли е срам да лъжеш?

17

Анонимен

преди 6 години

Смятайте колко е стока тая партийна Чекретаерка цецка Цачева,щом дори в родното и село на президентските избори хората си дадоха вота не за нея ,а за генерал Радев.

16

Анонимен

преди 6 години

Горката Цуцка, колко безпомощна беше тази сутрин. Чудеше се как да се измъкне от зададените въпроси. Добре, че не стана президент, излагацията на България щеше да е двойна. От една страна тя, от друга *** Паша, който ни резили вече 9 години. Тя наистина е жив пример за ***.

15

Анонимен

преди 6 години

Цачева, разкарайте се заедно с гнусната си брюкселска конвенция. Да не сте посмели да тровите децата и обществото с извратените си идеологии.

14

ГЕРБ СА ИЗРОДИ

преди 6 години

НЕЩО СТРАШНО СТАВА-*** МАФИЯТА НАЛАЗИ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩАТА .ПУСНАХА АНКЕТА В ШКОЛАТА СЪС ШОКИРАЩИ ВЪПРОСИ.ПИТАТ УЧЕНИЦИТЕ ДАЛИ СЛЕД КАТО СИ СЕ РОДИЛ ПРИМЕРНО МОМЧЕНЦЕ НЕ МУ СЕ Е ИСКАЛО НЯКОГА НА ТОВА МОМЧЕ ДА Е МОМИЧЕ ПИТАТ И МОМИЧЕТА ДАЛИ НЕ СА ИСКАЛИ ДА СА МОМЧЕТА .ИМА ТАКЪВ ВЪПРОС КАТО ВЛИЗАЛИ В ТОАЛЕТНАТА ДЕЦАТА ДАЛИ ТОВА НЕ ИМ ВРЕДЯЛО НА ПОЛА ВЪПРОСИТЕ СА СПУСНАТИ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА МОН.ТОВА ПИШЕ ВЕСТНИК ТЕЛЕГРАФ.

13

Анонимен Чичо

преди 6 години

Чичо откровено казано си от ГЕРБ или някое НПО.Никой нормален човек не би приел тази безумна конвенция.

12

Анонимен

преди 6 години

Чудя се тая чу *** дали е свършила за 5 стотинки полезна работа през целия си живот, или само си е клатила оная работа.

11

Анонимен

преди 6 години

*** Цачева, не познавам жена жертва на домашно насилие. Сигурно е случайно, но това което ни натрапвате явно битува основно в едни определени етноси. Там положете усилия! Ако изобщо става дума за насилие над жени .....

10

E2-E4

преди 6 години

С конвенцията в българското право се въвежда терминологичният апарат на утопичната ***-философия. Другото предстои. Все едно да приемеш конвенция, основана на марсистко-ленинската идеология, но да твърдиш, че си против еднопартийната държава, диктатурата на пролетариата и конфискацията на частната собственост.

9

Анонимен

преди 6 години

"Откровено казано - не виждам какъв е проблема с въвеждането на трети пол? Защо толкова се драматизира по темата???"Когато тюрбаните в Европа станат повече, докато намаляващото европейско население си играе на "Познай ми пола", ще разбереш къде е проблема.

8

Анонимен

преди 6 години

Няма ли срам това същество да се показва. За президент не я избраха, ама тя и за депутат дори не събра гласове. Да се скрие някъде, че адски много дразни хората.

7

Чичо

преди 6 години

Откровено казано - не виждам какъв е проблема с въвеждането на трети пол? Защо толкова се драматизира по темата???

6

Анонимен

преди 6 години

Превод: Истанбулската конвенция е изтеглена, стои ни се на власт.

5

Анонимен

преди 6 години

Тая от кой пол е. Там където се е кандитатирала никъде не са я избирали, никой не ще и да чуе за нея, ама гербавите я спуснаха с парашут на сегашната длъжност и пак ни я натрапиха. Аман, няма спасение от нея.

4

Анонимен

преди 6 години

Човек от себе си не може да избяга! И Цачева не може да излезе от рамката на партиен секретар. Мантрите са променени, но манталитета не е мръднал!

3

Анадолец

преди 6 години

Мале вие се побъркахте с тая конвенция :-) вместо да се събирате за протести за дребни работи протестирайте за "европейските" ви заплати и пенсии, протестирайте за високите такси спрямо заплатите и тн... Драхти...

2

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция не въвежда трети пол, заяви госпожа Цецо Цачев.

1

Анонимен

преди 6 години

Тая драпа за ратифициране, че да се пише най-накрая мъШ