13

Анонимен

преди 6 години

Христов е абсолютно прав.Подкрепям всичко, казано от него. Не разбирам защо е този истеричка медиен вой срещу него. Но от глуповат пспконосец Цветанов с IQ, колкото на фикус и от бавноразвиващите се негови последователи какво друго да очакваш освен интриги и оплюване.

12

ДА

преди 6 години

Христов президент.......

11

Анонимен

преди 6 години

Какво скачате, истината боли, нали? Казал ви е истината, това е! България загива наистина от простащината, корупцията, неграмотността, алчността на управниците, купените медии, разрухата на всички нива, моралния упадък. Миганизацията яде от окраденият бюджет, около 1.4 милиарда. Когато станем 800 000 кой ще работи за бюджета, миганите ли? Не се ядосвайте на думите на Хрустов, излизане на улицата и сваляне на Суджук паша и Шайката му, защото никога не сме били толкова зле както сега!!!

10

Българка

преди 6 години

Напълно съм съгласна с него,няма значение от коя партия е,истината няма партийност.Някой трябва да каже,че царят е гол.Това,което не видях е решения на тези тежки проблеми и кой ще ги реализира.

9

Анонимен

преди 6 години

Атаката на Тиквено-Прасешките медии срещу Президента Радев продължава.

8

Браво Иво

преди 6 години

Кое не е вярно от това което казва Иво Христов.... Човека отдавна алармира за оскотяването на Българите и обществото.. Ние за 27 години евроталанизъм с над 25% намаляха граотните хора. За функционално неграмотните не говорим. Хора можещи да четат но неразбиращи какво се казва в него. 80% *** е хипербола ,но посоката се вижда. Още 20 години евроталантизъм и ще сме там

7

Анонимен

преди 6 години

Такива са, кое не е вярно ? Искат наготово всичко, ако могат и направо ща откраднат цели банки и тонове суджук. Някога Бай Тошо строеше, имаше лека и тежка промишленост. земеделие, здравеопазване. Бай Тошо ръчкаше народа с остена за да имат всичко и да заживеят като американците. Щом не искат ще гледат как държавата им умира, туй го умеят най-добре да гледат умно.

6

Извинявайте, дебили!

преди 6 години

Вчера, апартаментният физкултурник Ц. Ц. с красивото си лице и образование придобито в училището за бавноразвиващи мобилизира цялото тpoлcko войнсто на гербавите му себеподобни да драскат глупости срещу Пр. Христов. Обиждащите Професор Христов страдат от деменция като забравиха, че техния лидер Б. Б. е толкова кух, че не може да върже два лафа на английски, с пародиен кръчмарски речник и тлъсто грозно туловище. Най-вероятно Ц. Ц. готви някакъв вътрешен преврат да замести кухата Тиква.

5

Анонимен

преди 6 години

Даже много си е прав човека,това е Истината!!!

4

Дидич

преди 6 години

А като си скрием главите в пясъка по - малко истина ли ще има в написаното по - горе.

3

Циник

преди 6 години

Брех.... този ще вземе да ме впечатли.... с една важна поправка !Червената номенклатурна буржоазия - не е САМО В ДЯСНО! ТЯ Е И В ЛЯВО И В СРЕДАТА...ВСЪЩНОСТ НАВСЯКЪДЕ!И да - Терминал 2 е логична последица от 70 години комунизъм!Не се накрадохте това червените пиявици - да се задавите дано!

2

Калина

преди 6 години

Та искам да попитам в кое не е прав?Много миризлива история. Подозирам, че има нещо общо с неудобните въпроси, които задава на министрите в парламента

1

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам БСП ,ама когато е вярно си е вярно . Всичките му изказвания на 100% верни